Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Blykstė @ 2014 09 14, 08:29)
Sveikos 4u.gif Patarkite dėl dažų tortui. Turiu nusipirkusi American Color maistinius dažus. Pasidarau be jokių dažų pastilažą pagal cipciuką, bet kai įdedu spalvos pradeda ta masė trupėt, neina net pakočioti doh.gif  Gal čia būtent dėl tų dažų? Kokie būtų geriausi dažai?

naudoju tik americolor, bet tokiu problemu nebuna g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Patarkite dėl dažų tortui. Turiu nusipirkusi American Color maistinius dažus. Pasidarau be jokių dažų pastilažą pagal cipciuką, bet kai įdedu spalvos pradeda ta masė trupėt, neina net pakočioti doh.gif  Gal čia būtent dėl tų dažų? Kokie būtų geriausi dažai?

Kad masė trupėtų, reikia laabai daug dažų sudėt...

Monikutei 4

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 09 12, 19:56)
Tai va, surašiau beveik visus nevirtus glajus, nerašiau tik to, kur baltymai su c.pudra, kurį ir taip visos žinot smile.gif

Aciu labai, kada prie progos butinai isbandysiu smile.gif
Atsakyti

Man tas pats.. Nežinau, ką ne taip darau.. O dažų tikrai daug nededu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2014 09 14, 14:19)
Man tas pats.. Nežinau, ką ne taip darau.. O dažų tikrai daug nededu  unsure.gif

Gal labai daug c.pudros naudojat ar krakmolo? Kiek maždaug dažų dedat į pilną masę?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 09 14, 15:26)
Gal labai daug c.pudros naudojat ar krakmolo? Kiek maždaug dažų dedat į pilną masę?

Sakyčiau gerą lašą tokį. Masė pastelinės spalvos man išeina, ryškių spalvų išgauti net ir nebandžiau.

Gal galvoju pati paruošta masė turėtų dar šiek tiek kibti prie rankų, kad paskui įdėjus dažų būtų viskas ok g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2014 09 14, 15:31)
Sakyčiau gerą lašą tokį. Masė pastelinės spalvos man išeina, ryškių spalvų išgauti net ir nebandžiau.

Gal galvoju pati paruošta masė turėtų dar šiek tiek kibti prie rankų, kad paskui įdėjus dažų būtų viskas ok  g.gif

Nuo tiek dažų pastilažas tikrai jokiu būdu negali trupėti, jei teisingai jį padarėte, laikėtės recepto. schmoll.gif
Atsakyti
Ieskau kas mano 6meciui pagamintu gimtadienio torta spalio 1d., graziai dekoruota (dar derinu su vaiku tematika smile.gif
Atsakyti
Elentari, grazu.

Maniskis, ambasadoriu medutis, 2,4 kg
user posted image

Dar sokoladinis karamelinis 3,5 kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 14 rugsėjo 2014 - 17:43
QUOTE(Elentari @ 2014 09 14, 11:47)

Monikutei 4

Kaip visada labai- labai tvarkingai ir grazu 4u.gif

Saldidiena pirmas tortukas pasakiskas wub.gif