Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(raima.ma @ 2014 09 05, 11:02)
ir man gražu, ir taip pat įdomu, kaip darote veidrodinę glazūrą. Nesu bandžiusi. Kas tai per daiktas?

iviariausiu ju receptu yra, as darau su baltu sokoladu, kondensuotu pienu, gliukoze, cukrum
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2014 09 05, 11:15)
iviariausiu ju receptu yra, as darau su baltu sokoladu, kondensuotu pienu, gliukoze, cukrum

ačiū
Atsakyti
Kutikutule, wow, as i tokius ziuriu ir negaliu atsiziureti smile.gif

Maniškiai:

Šokoladinis tortas be kiaušinių, pastilažas su Agaru (vegetariska zelatina), 2.5 kg
user posted image

Snikers, 2,3 kg (nuotraukoj atrodo kreivas kzzkodel smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 05 rugsėjo 2014 - 13:15
QUOTE(kutikutule @ 2014 09 05, 09:44)
gal yra dirbanciu su veidrodine glazura? man ji kartais tokia skystoka gaunas, norisi, kad storiau padengtu torta, idomu kame beda  g.gif

Šaunūs darbai.
Manau nuo kondensuoto pieno priklauso, žiūrėkit su kuriuo gaunasi normali, tą ir naudokite glazūrai
SaldiDiena labai gražūs tortukai
Atsakyti
Labas, merginos, prisireike keksiukus puosti kremu ir uogytem... Norejau paklausti, ar galima deti avietes ant slapios beze? Ar tam reikalui geriau tiktu koks kitas kremas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2014 09 06, 15:43)
Labas, merginos, prisireike keksiukus puosti kremu ir uogytem... Norejau paklausti, ar galima deti avietes ant slapios beze? Ar tam reikalui geriau tiktu koks kitas kremas? 4u.gif

Labas, visad puošiu keksiukus šiuo kremu, kai netinka beze, mėtu gali nedėti.

Mėtinis kremas
230 g kambario t. Sviesto
3-4 puodeliai c.pudros
30 ml grietinėlės
1/4 a.š. Mėtų ekstrakto
Druskos žiupsnis
Dažai

Vidutiniu greičiu išplakti sviestą iki purumo. Tada įberti 3 puodelius c.pudros, grietinėlę, mėtų ekstrakto, druskos ir dažų. Plakti 3 minutes, jei reikia dadėti c.pudros arba grietinėlės. Jei trūksta, dapilti ekstrakto.
Atsakyti
4 kg, juodas miškas su migdolų riešutais, pastilažas.

user posted image
Atsakyti
Saldidiena labai mieli torciukai! 4u.gif

Varona jusu superinis komplektukas.Keksiukai tokie skanus atrodo).Cia kremas ant virsaus kuri aprasete, taip? 4u.gif

Rafaelo

user posted image

user posted image

Atsakyti
Taip, tas pats smile.gif baltu kremu yra mėtinis kremas, o purpurinis yra paprastas. Tik aš grietinėlės pilu daugiau, kokia 60ml.

Jūsų gėlytės visada nepriekaištingos! Aš jų niekaip neišmokstu daryti... O darot iš likusios masės ar iš kitokios kokios?
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 09 06, 11:24)
SaldiDiena labai gražūs tortukai

Aciu

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 09 06, 20:00)

Grazus komplektukas

QUOTE(Ulitka @ 2014 09 07, 15:46)
Saldidiena labai  mieli torciukai! 4u.gif

Aciu,
Grazus darzas, faini keksiukai. Jie atskirai, ar prie torto?
Atsakyti
user posted image pasirodau ir as su savo pirmu vestuviniu uzsakymu - saldus stalas mylimiems jaunavedziams: tortas juodasis miskas su vysniom ir food devills cake su riesutu sviestu. triju rusiu keksiukai, sokoladiniai su figomis, citrininiai ir varskes su spanguolemis. macaroonsai ne mano.
Atsakyti
gražūs glazūruoti tortai 4u.gif

SaldiDiena koks mielas metinuko tortukas wub.gif

Varina
gražu 4u.gif

Ulitka kokie gražūs keksiukai 4u.gif o torte daržo žemė iš ko padaryta? tartuokas šokoladas?
artėja mamos gimtadienis svarstau apie arbatinuką arba daržą, dar mėnesiukas liko iki apsisprendimo ax.gif

kur perkate juodą, raudoną mases tortų dengimui? ar greit ateina? reikės daryti piktą paukštį, tai noris gerų spalvų ax.gif

maniškis
kriaušių/karamelinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 08 rugsėjo 2014 - 11:12