Gal kuri esate dariusi ledo kubelius? Kaži iš cukraus ir vandes sirupo gautusi?
QUOTE(punkis @ 2014 09 03, 11:09)
Gal kuri esate dariusi ledo kubelius? Kaži iš cukraus ir vandes sirupo gautusi?
O bespalvė prancūžiška karamelė netiktų? Parduodama maišeliuose pc, apie 5 lt. Ir skani, ir nereik vargti.
QUOTE(rasaru @ 2014 09 03, 17:06)
O bespalvė prancūžiška karamelė netiktų? Parduodama maišeliuose pc, apie 5 lt. Ir skani, ir nereik vargti.
manyčiau mūsų kaime tokios nė su žiburiu nerasiu Gal turit įpakavimo foto?
QUOTE(punkis @ 2014 09 03, 21:16)
manyčiau mūsų kaime tokios nė su žiburiu nerasiu Gal turit įpakavimo foto?
Maišelio neturiu, bet tų bespalvių kitokių nėra. Ten, kur parduodami fasuoti saldainiai maišeliuose. Dar yra skaidrių, persišvieč.melsvų. Vilniuje Mindaugo g. Maximoj visada yra.
QUOTE(rasaru @ 2014 09 03, 23:10)
Maišelio neturiu, bet tų bespalvių kitokių nėra. Ten, kur parduodami fasuoti saldainiai maišeliuose. Dar yra skaidrių, persišvieč.melsvų. Vilniuje Mindaugo g. Maximoj visada yra.
reiks eit aieškot. O kažn jei paprastas banbonkes ištirpint ir vėl sušaldyt
QUOTE(punkis @ 2014 09 04, 09:16)
reiks eit aieškot. O kažn jei paprastas banbonkes ištirpint ir vėl sušaldyt
jei turit silikonine leduku formele kuri atspari karsciui (kepimui/saldymui) tai galit i kiekviena ideti po saldaini ir i orkaite, istirps, o po to sustingdysit ir turesit leduku formos saldainiukus.
Merginos, atejau su keletu klausimu...noriu puosti popsiukus ir keksiukus...nusipirkau saldainiu mases keksiuku puosimui, iskilo klausimas, o reikia keksiuko virsu islygint sviestiniu kremu pries dedant saldainiu mase? Jus tikriausiai turit kazkokia spec formyte, kad krastukai grazus gautusi? Nusipirkau smulkiu gelyciu ispjoveju, noriu gelytes det ant virsaus, klausimas, kaip man jas prilipdyt? Ar galiu i pirktine saldainiu mase idet siek tiek dazu, kad isgauciau kita spalva?
Del popsiuku puosybos, ar tiks cia tas variantas sokoladas+sviestas+aliejus? Noresiu dekoruot su tom paciom mazom gelytem ir pabarstukais, lips?
Aciu
Del popsiuku puosybos, ar tiks cia tas variantas sokoladas+sviestas+aliejus? Noresiu dekoruot su tom paciom mazom gelytem ir pabarstukais, lips?
Aciu
QUOTE(piene_66 @ 2014 09 04, 21:49)
Merginos, atejau su keletu klausimu...noriu puosti popsiukus ir keksiukus...nusipirkau saldainiu mases keksiuku puosimui, iskilo klausimas, o reikia keksiuko virsu islygint sviestiniu kremu pries dedant saldainiu mase? Jus tikriausiai turit kazkokia spec formyte, kad krastukai grazus gautusi? Nusipirkau smulkiu gelyciu ispjoveju, noriu gelytes det ant virsaus, klausimas, kaip man jas prilipdyt? Ar galiu i pirktine saldainiu mase idet siek tiek dazu, kad isgauciau kita spalva?
Del popsiuku puosybos, ar tiks cia tas variantas sokoladas+sviestas+aliejus? Noresiu dekoruot su tom paciom mazom gelytem ir pabarstukais, lips?
Aciu
Del popsiuku puosybos, ar tiks cia tas variantas sokoladas+sviestas+aliejus? Noresiu dekoruot su tom paciom mazom gelytem ir pabarstukais, lips?
Aciu
Dažniausiai keksiukų viršus aptepamas sviestiniu kremu prieš uždedant cukrinę masę, jei norite tik šiek tiek patepti, kad priliptų, tai galima ir tirpintą šokoladą naudoti, ir kondensuotą pieną, ir rududu. Cukrinę masę gražiai išpjausite su sausainių formelėmis ar jei neturite tai su stiklinaite apvaliais ar banguotais kraštais. Gėlytes prilpinsit tiesiog vandenuku patepus. O ar galima dažyti pirktinę masę nežinau, neteko bandyti.
Dėl popsiukų glaisto viską teisingai parašėte, tik nepripilkite per daug riebalų į šokoladą, nes tekės ir gražiai nepasidengs. O gėlytes iš karto uždėkite, kol dar glaistas nesustingo ir viskas laikysis
jungiuosi prie jusu
esu dar kazkiek naujoke sioj srity, bet keliu pora darbeliu:
pirmasis: biskvitas, sokoladinis traskutis praline, sokoladinis musas, trintu vysniu/maskarpones musas, veidrodine glazura.
antras: biskvitas, sokoladinis traskutis praline, citrininis musas, sokoladinis musas, veidrodine glazura
gal yra dirbanciu su veidrodine glazura? man ji kartais tokia skystoka gaunas, norisi, kad storiau padengtu torta, idomu kame beda
esu dar kazkiek naujoke sioj srity, bet keliu pora darbeliu:
pirmasis: biskvitas, sokoladinis traskutis praline, sokoladinis musas, trintu vysniu/maskarpones musas, veidrodine glazura.
antras: biskvitas, sokoladinis traskutis praline, citrininis musas, sokoladinis musas, veidrodine glazura
gal yra dirbanciu su veidrodine glazura? man ji kartais tokia skystoka gaunas, norisi, kad storiau padengtu torta, idomu kame beda
Oho kokie gražučiai tortukai O pagal kokį receptą darote veidrodinę glazūrą?
QUOTE(AIRA @ 2014 09 05, 06:53)
Dažniausiai keksiukų viršus aptepamas sviestiniu kremu prieš uždedant cukrinę masę, jei norite tik šiek tiek patepti, kad priliptų, tai galima ir tirpintą šokoladą naudoti, ir kondensuotą pieną, ir rududu. Cukrinę masę gražiai išpjausite su sausainių formelėmis ar jei neturite tai su stiklinaite apvaliais ar banguotais kraštais. Gėlytes prilpinsit tiesiog vandenuku patepus. O ar galima dažyti pirktinę masę nežinau, neteko bandyti.
Dėl popsiukų glaisto viską teisingai parašėte, tik nepripilkite per daug riebalų į šokoladą, nes tekės ir gražiai nepasidengs. O gėlytes iš karto uždėkite, kol dar glaistas nesustingo ir viskas laikysis
Dėl popsiukų glaisto viską teisingai parašėte, tik nepripilkite per daug riebalų į šokoladą, nes tekės ir gražiai nepasidengs. O gėlytes iš karto uždėkite, kol dar glaistas nesustingo ir viskas laikysis
Labai aciu uz atsakyma del popsiuku glaisto, galvoju daryt ta, kur 100g sokolado, 2 valg saukstai sviesto ir 1 valg saukstas aliejaus...gal nebus per skystas?
QUOTE(AIRA @ 2014 09 05, 10:39)
Oho kokie gražučiai tortukai O pagal kokį receptą darote veidrodinę glazūrą?
ir man gražu, ir taip pat įdomu, kaip darote veidrodinę glazūrą. Nesu bandžiusi. Kas tai per daiktas?