Grazus krepselis. Man taip pat patiko spalva, kuria duoda tamsus medus, bet erzino stiprus kvapas.. naudojau grikiu medu
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 30, 20:32)
Grazus krepselis. Man taip pat patiko spalva, kuria duoda tamsus medus, bet erzino stiprus kvapas.. naudojau grikiu medu
aš dėjau liepų medų tai labai jau spalvos nepakeitė... vistiek paliko balta...
As maniau kad krepselio spalva yra medaus suteikta mano grikiu medus dave gelsva spalva.
Va cia mano medum dazytas pastilazas, tortas su skaicium 50 http://www.supermama...?...8411&st=168
Va cia mano medum dazytas pastilazas, tortas su skaicium 50 http://www.supermama...?...8411&st=168
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 30, 21:43)
As maniau kad krepselio spalva yra medaus suteikta mano grikiu medus dave gelsva spalva
Oi vargau su krepšelio spalva.... norėjau tokią šiaudų išgaut - maišiau žalią, raudoną ir geltoną
Sveikos kepejeles!!!
Kiek nauju.graziu tortuku.
Daug naujokiu,saunu labai!
Viska perziurejau.Nerealiai patiko Keksiuku puokste,pagalvojau kad tikra labai labai grazu.
Del saldainiu mases ir juodos,rauduonos spalvos.
Labai priklauso nuo dazu,as visada nauduojau americolor juodus dazus,baigesi ir staigiai nupirkau progel ,nu sudas koks. labai nepatiko.gerai kad tik mazom detalem prireike. nesuprasi ar ten juoda ar tamsiai tamsiai zalia,reikejo sviesiai pilkos spalvos,gavosi ale samanu.. zodziu va taip.O su americolor dazais super gaunasi,aisku elastingumas mases jau ne toks kaip sviesiu spalvu.bet dirbti galima.
Su raudona tas pats,nauduoju super red spalva.ikeliu pora nuotrauku kaip tik paziureti kokios spalvos gaunasi .
cia ne visi is viso ju buvo 23
Vestuvinis su gyvom gelem
na ir visus su rugsejo 1!!!!
Kiek nauju.graziu tortuku.
Daug naujokiu,saunu labai!
Viska perziurejau.Nerealiai patiko Keksiuku puokste,pagalvojau kad tikra labai labai grazu.
Del saldainiu mases ir juodos,rauduonos spalvos.
Labai priklauso nuo dazu,as visada nauduojau americolor juodus dazus,baigesi ir staigiai nupirkau progel ,nu sudas koks. labai nepatiko.gerai kad tik mazom detalem prireike. nesuprasi ar ten juoda ar tamsiai tamsiai zalia,reikejo sviesiai pilkos spalvos,gavosi ale samanu.. zodziu va taip.O su americolor dazais super gaunasi,aisku elastingumas mases jau ne toks kaip sviesiu spalvu.bet dirbti galima.
Su raudona tas pats,nauduoju super red spalva.ikeliu pora nuotrauku kaip tik paziureti kokios spalvos gaunasi .
cia ne visi is viso ju buvo 23
Vestuvinis su gyvom gelem
na ir visus su rugsejo 1!!!!
ir aš dar su klausimu: kurie dažai geresni? Wilton ar Americolor? Galvoju pirkti juodą, raudoną spalvas
QUOTE(Fainika @ 2014 09 01, 10:54)
ir aš dar su klausimu: kurie dažai geresni? Wilton ar Americolor? Galvoju pirkti juodą, raudoną spalvas
Ačiū)) būtinai padarysiu pamokėlė kaip darau bantuka )
Wiltono aš neturiu,mane stabdo nepatogus dozavimas o ir pripratusi prie americolor pilnai tenkina būtent šios spalvos.
Ačiū
Bet jūsų tortai tai tobuli!
Bet jūsų tortai tai tobuli!
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 09 01, 09:50)
QUOTE(Fainika @ 2014 09 01, 10:38)
L
QUOTE(Ulitka @ 2014 09 01, 13:02)
Tortai nuostabūs