Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Grazus krepselis. Man taip pat patiko spalva, kuria duoda tamsus medus, bet erzino stiprus kvapas.. naudojau grikiu medu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 30 rugpjūčio 2014 - 19:32
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 30, 20:32)
Grazus krepselis. Man taip pat patiko spalva, kuria duoda tamsus medus, bet erzino stiprus kvapas.. naudojau grikiu medu

aš dėjau liepų medų tai labai jau spalvos nepakeitė... vistiek paliko balta...
Atsakyti
As maniau kad krepselio spalva yra medaus suteikta smile.gif mano grikiu medus dave gelsva spalva.
Va cia mano medum dazytas pastilazas, tortas su skaicium 50 http://www.supermama...?...8411&st=168
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 30 rugpjūčio 2014 - 20:47
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 30, 21:43)
As maniau kad krepselio spalva yra medaus suteikta smile.gif mano grikiu medus dave gelsva spalva

Oi vargau su krepšelio spalva.... norėjau tokią šiaudų išgaut - maišiau žalią, raudoną ir geltoną doh.gif
Atsakyti
Mano keli darbeliai smile.gif

Vaniliniai keksiukai, pastilažas.
user posted image

Juodas miškas, 2kg, pastilažas.
user posted image

Apačia snickers, viršus maskarponė, 5,5kg, pastilažas.
user posted image

Dar turiu labai daug mokytis, kaip uždengti didesnių skersmenų tortus, nes labai nesiseka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varona Ivanovna: 31 rugpjūčio 2014 - 18:25
Sveikos kepejeles!!!
Kiek nauju.graziu tortuku.
Daug naujokiu,saunu labai!
Viska perziurejau.Nerealiai patiko Keksiuku puokste,pagalvojau kad tikra biggrin.gif labai labai grazu.
Del saldainiu mases ir juodos,rauduonos spalvos.
Labai priklauso nuo dazu,as visada nauduojau americolor juodus dazus,baigesi ir staigiai nupirkau progel ,nu sudas koks. labai nepatiko.gerai kad tik mazom detalem prireike. schmoll.gif nesuprasi ar ten juoda ar tamsiai tamsiai zalia,reikejo sviesiai pilkos spalvos,gavosi ale samanu.. doh.gif zodziu va taip.O su americolor dazais super gaunasi,aisku elastingumas mases jau ne toks kaip sviesiu spalvu.bet dirbti galima.
Su raudona tas pats,nauduoju super red spalva.ikeliu pora nuotrauku kaip tik paziureti kokios spalvos gaunasi .
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
cia ne visi biggrin.gif is viso ju buvo 23 user posted image
Vestuvinis su gyvom gelem user posted image
na ir visus su rugsejo 1!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 09 01, 09:50)
Sveikos kepejeles!!!

Labai labai visi Jūsų tortukai 4u.gif , bet vis tik aš laukiu gal kada parodysite kaip darote tuos gražiuosius kaspinus blush2.gif

-------------------
2,2kg vyšnių/karamelinis (Nosinę prirašiau, tik jau nebefotografavau per naują ax.gif )
user posted image
Atsakyti
ir aš dar su klausimu: kurie dažai geresni? Wilton ar Americolor? g.gif Galvoju pirkti juodą, raudoną spalvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 09 01, 10:54)
ir aš dar su klausimu: kurie dažai geresni? Wilton ar Americolor? g.gif Galvoju pirkti juodą, raudoną spalvas g.gif

Ačiūsmile.gif)) būtinai padarysiu pamokėlė kaip darau bantuka smile.gif)
Wiltono aš neturiu,mane stabdo nepatogus dozavimas g.gif o ir pripratusi prie americolor pilnai tenkina būtent šios spalvos.
Atsakyti
Varona Ivanovna superiniai tortukai)

Azalija pimpackiukai nesisapnavo))) biggrin.gif

Vestuviniai

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ačiū smile.gif
Bet jūsų tortai tai tobuli! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 09 01, 09:50)

QUOTE(Fainika @ 2014 09 01, 10:38)