Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu mergaites wub.gif

MaybeBaby na labai grazus ir apetitnas)) ...100 kart grazesnis uz pastilazinius)
Atsakyti
MaybeBaby, ohoho 4u.gif

QUOTE(viliuosi @ 2014 08 22, 20:58)

Taip, peliukę lipdžiau pati  biggrin.gif
Puikiai pavyko jums torčiukai  4u.gif

Ačiū blush2.gif

Norėčiau sužinoti- jei tortą dengiate pastilažu, ar biskvitai nelaistomi? Tiesiog biskvitas- kremas- biskvitas ir t.t?
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2014 08 25, 11:05)
Norėčiau sužinoti- jei tortą dengiate pastilažu, ar biskvitai nelaistomi? Tiesiog biskvitas- kremas- biskvitas ir t.t?

Laistomi, kodėl gi ne? Bent jau man nesulaistyti biskvitai visai neskanu schmoll.gif O jei dengiat tortą pastilažu, tai prieš tai juk aptepat sviestiniu kremu, jis tą drėgmę sulaiko.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 08 24, 18:51)
Manau, kad nelabai gera mintis šitaip puošti, bent jau aš negadinčiau sviestiniais kremais varškės tinginio skonio schmoll.gif Jei norite ale voratinklio, geriau padenkite šokoladiniu glaistu visą pyragą, ir su kokiu baltu šokoladu išpaišykite tinklą. O jei norite spalvų, tai jau pastilažu reiktų dengti.

Ačiū už pasiūlymą - tik jau per vėlai jį pamačiau verysad.gif Jau buvau keverzonę padarius.
user posted image

Tik šiandien įvertinsiu ar bent jau ir skonio nepagadinau sad.gif
Atsakyti
visu tortai nuostabus wub.gif mano pirmas krikstynu tortas sokoladinis karamelinis puostas pastilazu smile.gif user posted image
Atsakyti
[quote=@boruze2@,2014 08 25, 15:06
mano pirmas krikstynu tortas sokoladinis karamelinis
[/quote]
Gražus drambliukas, o tai visas iš pastilažo? Ar kaip
Atsakyti
kadangi tortus kepu tik savam naudojimui ,tad nesu labai igudusi ,turiu klausima jai torta puosiu sokoladu ar sokolado glaistu ar i sviesto mase galiu deti trupinius (tortas medaus) ir aplamai kai dengete sviesto mase ar i ji dedate trupinukus ar ne? blush2.gif
Atsakyti
[quote=raima.ma,2014 08 25, 15:15]
[quote=@boruze2@,2014 08 25, 15:06
mano pirmas krikstynu tortas sokoladinis karamelinis
[/quote]
[/quote]

aciu smile.gif taip visas is pastilazo tik balionelis ant vielutes kabo 4u.gif
Atsakyti
[quote=@boruze2@,2014 08 25, 23:41]
[/quote]

aciu smile.gif taip visas is pastilazo tik balionelis ant vielutes kabo 4u.gif
[/quote]

ačiū, labai jau mielas drambliukas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kadangi pirmą kartą bandysiu lipdyti gyvūnėlių figūrėles, tai vis iškyla klausimų.
Gal ir kvailą klausimą užduosiu, bet pasakykit, su kuo suklijuojamos smulkios dalys, pvz., letenėlės, nosytė, akytės? blush2.gif Ar reikia kažkokių specialių klijų?
Atsakyti
Banga, galima klijuoti tiesiog vandeniu, dar patirpinti šiek tiek pastilažą ir padaryti tarsi košytę, yra ir spec klijai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 08 26, 15:08)
Banga, galima klijuoti tiesiog vandeniu, dar patirpinti šiek tiek pastilažą ir padaryti tarsi košytę, yra ir spec klijai. 4u.gif

Ačiū jums labai už greitus atsakymus 4u.gif
Atsakyti