Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(garbanėlė2 @ 2014 08 23, 18:51)
Sveikos mergytes auksarankės. Gal kas gali pamokinti, ar nukreipti nuorodų pagal ką darote mašinytes žaibo makvyno ir draugų. Žiūrėjau temoi be komentarų, tai ten nebeveikia nuoroda kur paaisškinta žingsnis po žingsnio. Labai labai ačių jums mielosios.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba. Aš kai dariau sūnaus gimtadieniui tai pasiėmiau jo mašinytes žaislus ir pagal jas dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2014 08 23, 16:23)
Laba diena! As su klausimu - kas darote sokoladine veidrodine glazura - ja pilate ant sviestiniu kremu aptepto gaminio ar tiesiog ant biskvito/kremo? Aciu  4u.gif

Galima pilti ir ant sviestiniu kremu ar kremu išlyginto torto, tik ne ant biskvito.Tortas turi būti išlygintas idealiai
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 08 23, 20:42)
Tortas turi būti išlygintas idealiai

Oho blink.gif blink.gif blink.gif Itariu nelemta man tos veidrodines isbandyt.... schmoll.gif Aciu uz atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kart susiruošiau papuošt pyragą. Iškilo N klausimų. Vaikui 4 metukai ir norėjos kuo paprastesnio pyrago - todėl padariau varškės tinginį, o dabar noriu jį papuošt. Sakykite, kuo geriau sviestiniu kremu su kondensuotu prienu ar sharlote kremu? Jį noriu padaryt raudonos spalvos. Ir ar išeitų jį užtepus ant pyrago padaryt ale voratiklį su ištirpintu šokoladu? gimtadienis ryt, o aš tik pyragą turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2014 08 23, 20:03)
Oho  blink.gif  blink.gif  blink.gif Itariu nelemta man tos veidrodines isbandyt....  schmoll.gif Aciu uz atsakyma!  4u.gif

patirtis ateina su praktika . Manau mazai kam pavyksta idealiai puosti tortus nuo pat pradziu. Vis mokomes drinks_cheers.gif .Bandykite ir manau tikrai pavyks. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 24 rugpjūčio 2014 - 10:29
Labukas)

Pasirodysiu ir as...

5.5 kg

user posted image

Medutis 4 kg

user posted image

Medutis 5.5 kg

user posted image

Rafaelo 4 kg

user posted image

Atsakyti

Gal Kuri bandet pilt dekorgeli ant pastiliazo, ar neistirpsta jis ????? 4u.gif
Atsakyti
Visų tortai nuostabūs!
Ačiū už mano tortukų pastabą smile.gif

Turiu klausimuką, nori juodo miško 3,5-4kg, 2 a., ar tiktų 1 a. 24cm, o antras 20-18cm kažkur? Nori kvadratiniu, o turiu tik 24cm formą, mažesnę žadu iš apvalaus pjaustyti, nes nerandu niekur pirkti...
Atsakyti
QUOTE(grazuoliukas @ 2014 08 24, 08:06)
Pirmą kart susiruošiau papuošt pyragą. Iškilo N klausimų. Vaikui 4 metukai ir norėjos kuo paprastesnio pyrago - todėl padariau varškės tinginį, o dabar noriu jį papuošt. Sakykite, kuo geriau sviestiniu kremu su kondensuotu prienu ar sharlote kremu? Jį noriu padaryt raudonos spalvos. Ir ar išeitų jį užtepus ant pyrago padaryt ale voratiklį su ištirpintu šokoladu? gimtadienis ryt, o aš tik pyragą turiu blush2.gif

Manau, kad nelabai gera mintis šitaip puošti, bent jau aš negadinčiau sviestiniais kremais varškės tinginio skonio schmoll.gif Jei norite ale voratinklio, geriau padenkite šokoladiniu glaistu visą pyragą, ir su kokiu baltu šokoladu išpaišykite tinklą. O jei norite spalvų, tai jau pastilažu reiktų dengti.
Atsakyti

Rafaelo 4 kg
[/quote]
super 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ulitka, gražūs visi, ypač antras ir ketvirtas wub.gif
MaybeBaybe, WOWOWOWOW bigsmile.gif
Atsakyti