Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

https://www.facebook...&type=1


juodas miskas,pastilazas

Tik pastilazas dekoracijom buvo labai trupantis g.gif ,gal yra kokia gudrybe to isvengti.
Atsakyti
o sita, ar tinka ta Dr.oetker balta zelatina tortams, butent pastilazui?
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2014 07 23, 13:23)
[email=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=753946304658235&set=a.130770973642441.39524.100001286178570&type=1&theater]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=753946304658235&set=a.130770973642441.39524.100001286178570&type=1&theater[/email]
juodas miskas,pastilazas

Tik pastilazas dekoracijom buvo labai trupantis g.gif ,gal yra kokia gudrybe  to isvengti.

Nesimato jūsų torto, kažkokia keista nuoroda...
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2014 07 23, 18:53)
o sita, ar tinka ta Dr.oetker balta zelatina tortams, butent pastilazui?

as su ja ir darau.
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2014 07 23, 13:35)
Šitą informaciją galite prašyti moderatorių įdėti į nekomentuojamą temą, prie recepto, tikrai jau nebandykit krauti visokios informacijos su patarimais į kiekvienos temos pirmą žinutę nono.gif , juk koncentruotai informacijai yra atskira tema...

biggrin.gif sorry NEBANDYSIU biggrin.gif
nebedalinkim visai jokiu patarimu sioj temoj, juk yra nekomentuojama su visais receptais smile.gif tegu skaito, o cia tik rodykimes ir girkim viena kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 07 23, 18:55)
Nesimato jūsų torto, kažkokia keista nuoroda...


nezina kaip foto ikelti,skaiciau temoje,kur aprasyta,ale vistiek kazkas ne taip
doh.gif
Papildyta:
user posted image

na tikiuosi dabar pavyks ikelti
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2014 07 23, 21:27)
nezina kaip foto ikelti,skaiciau temoje,kur aprasyta,ale vistiek kazkas ne taip
doh.gif

jei jusu foto FB tai spaudziat ant atidarytos foto des.peles kl.->kopijuoti paveikslo adresa->
cia zinuteje spaudziat mugtuka IMG (virsuje)-> atsidarius laukelyje paste (ta nuoroda kur nukopijavot) ir viskas. Bet FB nuotrauka turi buti tinkamo dydzio formato. Jei ji per didele, pirma sumazinkit tada talpinkit i FB, tada kelkit i cia kaip jau rasiau.


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 liepos 2014 - 20:44
Dar galima ikelti foto per cia: http://www.part.lt/
spaudi TALPINK PAVEIKSLELI,tada pasirenki nuotrauka ir butinai pasirenki nuotraukos dydi ,tarkim 400 (KEISTI PAVEIKSLELIO DYDI).spaudi TALPINTI ir nukopijuoji nuoroda PAVEIKSLELIS FORUMUI.ta nuoroda keli cia pat,kur ir rasai teksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 23 liepos 2014 - 20:56
Mergaites, kad tortas pagalve is juodo misko butu 3 kg jau su pastilazu, kokio dydzio biskvitus kepti? g.gif

Biskvitai rafaeliniai( lengvesni) .
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2014 07 23, 20:40)
nezina kaip foto ikelti,skaiciau temoje,kur aprasyta,ale vistiek kazkas ne taip
doh.gif
Papildyta:
user posted image

na tikiuosi dabar pavyks ikelti


user posted image
Aciu merginos pagaliau idejau,tai pakartosiu klausimuka,kodel trupejo pastilazas lipdymui,gal reikia aliejaus ipilti gaminant ji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriulka s: 23 liepos 2014 - 21:44
QUOTE(Ulitka @ 2014 07 23, 22:16)
Mergaites, kad tortas pagalve is juodo misko butu 3 kg jau su pastilazu, kokio dydzio biskvitus kepti? g.gif

Biskvitai rafaeliniai( lengvesni) .
Aciu.

jei kakaviniai rafaelo standartui dedu 200 miltu+30 kakavos, is standartines normos gaunasi bendras 650-750g. biskvito svoris.
+ kremai +vysnios +sulaistymas
+sviestinis+pastilazas
senai bedariau ji tokio svorio blush2.gif bet paskaiciavus manau kad is normos ir dengtas pastilazu apie 3kg ir gausis. del biskvitu dydzio, ziurint kokio aukscio reik.

neriulka s liuks tortukas. pati viska darau is dengimo pastilazo, tai netrupa smile.gif bet jei trupejo tai gal per daug cukraus pudros ar zelatinos. Kita syk bandykit ne visa is kart pudra supilti, o po truputi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 liepos 2014 - 22:05
neriulka s labai dailus tortukas
ramune.v, kokie gražūs keksiukai

Temai paįvairinti

Margutis

user posted image

Šokoladiniai biskvitai, sirupuoti brendžiu, migdolinis , vyšnių, šokoladinis kremai, vyšnios brendyje,1,3 kg
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2014 07 23, 10:44)
hm, dar zadejau det melynu akcentu, tai gal sukeisti vietomis juos - dengimui nudazyt , o tarkim raides ta gelsva spalva... Bet jauciu, jog darysiu kita sad.gif o sita  ar galiu det sladytuvan iki kitos savaites, bus tokia namine proga tortui valgyt, tad tiktu ir ta gelsva :/


QUOTE(ramune.v @ 2014 07 23, 11:03)
KAI KAS DARSIT NAUJA PAPUOŠIMŲ TEMA DĖKIT Į PIRMA ŽINUTĘ KAD
PASTILAŽO NĖLAIKYTI ŠALDYTUVE-IŠ KUR ČIA TAS, KIEKVIENOJ TEMOJ PO KELIS SYK, NEREIK JAM TO ŠALDYTUVO!!!




Laikau saldiklyje tongue.gif , kai reikia pries kokia para ar puse paros issiimu ir palieku ant spinteles kol ji pati atsyla .Mase kuri liko vel dedu i saldikli. Is pradziu labai atsalgiai pabandziau (kazkokiam rusaiciu saite radau patarima), bet dabar jau kokius metus taip darau, nes palaikius ilgesni laika mase spinteleje, kad ir sandariai uzsukta maiselyje , atsirasdavo labai nekoks kvapas( reikedavo mase ismesti ir gamintis nauja)tai ieskojau budu kaip to isvengti , nes tortu kasdien nedarau, kad sunaudoti visa mase, o ismesti gaila biggrin.gif ir neekonomiska.Laikant saldiklyje nesikeicia niekas nei kvapas ,nei spalva , nei koncistencija., netgi daug kartu saldant ir atsildant. Logiskai mastant, tai nera gendanciu produktu. Taip pat darau ir su pirktine mase, jei tik praplesiu ipakavima 4u.gif jei nera tortu ir meneisais prastovi, tik vat kartais dazyta mase pasidaro trapi(jei buvo deta daug dazu)tada sumaisau su sveizia ir vel tinkama naudojimui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 24 liepos 2014 - 09:33