https://www.facebook...&type=1
juodas miskas,pastilazas
Tik pastilazas dekoracijom buvo labai trupantis ,gal yra kokia gudrybe to isvengti.
o sita, ar tinka ta Dr.oetker balta zelatina tortams, butent pastilazui?
QUOTE(neriulka s @ 2014 07 23, 13:23)
[email=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=753946304658235&set=a.130770973642441.39524.100001286178570&type=1&theater]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=753946304658235&set=a.130770973642441.39524.100001286178570&type=1&theater[/email]
juodas miskas,pastilazas
Tik pastilazas dekoracijom buvo labai trupantis ,gal yra kokia gudrybe to isvengti.
juodas miskas,pastilazas
Tik pastilazas dekoracijom buvo labai trupantis ,gal yra kokia gudrybe to isvengti.
Nesimato jūsų torto, kažkokia keista nuoroda...
QUOTE(Biškis @ 2014 07 23, 18:53)
o sita, ar tinka ta Dr.oetker balta zelatina tortams, butent pastilazui?
as su ja ir darau.
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2014 07 23, 13:35)
Šitą informaciją galite prašyti moderatorių įdėti į nekomentuojamą temą, prie recepto, tikrai jau nebandykit krauti visokios informacijos su patarimais į kiekvienos temos pirmą žinutę , juk koncentruotai informacijai yra atskira tema...
sorry NEBANDYSIU
nebedalinkim visai jokiu patarimu sioj temoj, juk yra nekomentuojama su visais receptais tegu skaito, o cia tik rodykimes ir girkim viena kita
QUOTE(Elentari @ 2014 07 23, 18:55)
Nesimato jūsų torto, kažkokia keista nuoroda...
nezina kaip foto ikelti,skaiciau temoje,kur aprasyta,ale vistiek kazkas ne taip
Papildyta:
na tikiuosi dabar pavyks ikelti
QUOTE(neriulka s @ 2014 07 23, 21:27)
jei jusu foto FB tai spaudziat ant atidarytos foto des.peles kl.->kopijuoti paveikslo adresa->
cia zinuteje spaudziat mugtuka IMG (virsuje)-> atsidarius laukelyje paste (ta nuoroda kur nukopijavot) ir viskas. Bet FB nuotrauka turi buti tinkamo dydzio formato. Jei ji per didele, pirma sumazinkit tada talpinkit i FB, tada kelkit i cia kaip jau rasiau.
Dar galima ikelti foto per cia: http://www.part.lt/
spaudi TALPINK PAVEIKSLELI,tada pasirenki nuotrauka ir butinai pasirenki nuotraukos dydi ,tarkim 400 (KEISTI PAVEIKSLELIO DYDI).spaudi TALPINTI ir nukopijuoji nuoroda PAVEIKSLELIS FORUMUI.ta nuoroda keli cia pat,kur ir rasai teksta
spaudi TALPINK PAVEIKSLELI,tada pasirenki nuotrauka ir butinai pasirenki nuotraukos dydi ,tarkim 400 (KEISTI PAVEIKSLELIO DYDI).spaudi TALPINTI ir nukopijuoji nuoroda PAVEIKSLELIS FORUMUI.ta nuoroda keli cia pat,kur ir rasai teksta
Mergaites, kad tortas pagalve is juodo misko butu 3 kg jau su pastilazu, kokio dydzio biskvitus kepti?
Biskvitai rafaeliniai( lengvesni) .
Aciu.
Biskvitai rafaeliniai( lengvesni) .
Aciu.
QUOTE(Ulitka @ 2014 07 23, 22:16)
Mergaites, kad tortas pagalve is juodo misko butu 3 kg jau su pastilazu, kokio dydzio biskvitus kepti?
Biskvitai rafaeliniai( lengvesni) .
Aciu.
Biskvitai rafaeliniai( lengvesni) .
Aciu.
jei kakaviniai rafaelo standartui dedu 200 miltu+30 kakavos, is standartines normos gaunasi bendras 650-750g. biskvito svoris.
+ kremai +vysnios +sulaistymas
+sviestinis+pastilazas
senai bedariau ji tokio svorio bet paskaiciavus manau kad is normos ir dengtas pastilazu apie 3kg ir gausis. del biskvitu dydzio, ziurint kokio aukscio reik.
neriulka s liuks tortukas. pati viska darau is dengimo pastilazo, tai netrupa bet jei trupejo tai gal per daug cukraus pudros ar zelatinos. Kita syk bandykit ne visa is kart pudra supilti, o po truputi.
neriulka s labai dailus tortukas
ramune.v, kokie gražūs keksiukai
Temai paįvairinti
Margutis
Šokoladiniai biskvitai, sirupuoti brendžiu, migdolinis , vyšnių, šokoladinis kremai, vyšnios brendyje,1,3 kg
ramune.v, kokie gražūs keksiukai
Temai paįvairinti
Margutis
Šokoladiniai biskvitai, sirupuoti brendžiu, migdolinis , vyšnių, šokoladinis kremai, vyšnios brendyje,1,3 kg
QUOTE(Biškis @ 2014 07 23, 10:44)
hm, dar zadejau det melynu akcentu, tai gal sukeisti vietomis juos - dengimui nudazyt , o tarkim raides ta gelsva spalva... Bet jauciu, jog darysiu kita o sita ar galiu det sladytuvan iki kitos savaites, bus tokia namine proga tortui valgyt, tad tiktu ir ta gelsva :/
QUOTE(ramune.v @ 2014 07 23, 11:03)
KAI KAS DARSIT NAUJA PAPUOŠIMŲ TEMA DĖKIT Į PIRMA ŽINUTĘ KAD
PASTILAŽO NĖLAIKYTI ŠALDYTUVE-IŠ KUR ČIA TAS, KIEKVIENOJ TEMOJ PO KELIS SYK, NEREIK JAM TO ŠALDYTUVO!!!
PASTILAŽO NĖLAIKYTI ŠALDYTUVE-IŠ KUR ČIA TAS, KIEKVIENOJ TEMOJ PO KELIS SYK, NEREIK JAM TO ŠALDYTUVO!!!
Laikau saldiklyje , kai reikia pries kokia para ar puse paros issiimu ir palieku ant spinteles kol ji pati atsyla .Mase kuri liko vel dedu i saldikli. Is pradziu labai atsalgiai pabandziau (kazkokiam rusaiciu saite radau patarima), bet dabar jau kokius metus taip darau, nes palaikius ilgesni laika mase spinteleje, kad ir sandariai uzsukta maiselyje , atsirasdavo labai nekoks kvapas( reikedavo mase ismesti ir gamintis nauja)tai ieskojau budu kaip to isvengti , nes tortu kasdien nedarau, kad sunaudoti visa mase, o ismesti gaila ir neekonomiska.Laikant saldiklyje nesikeicia niekas nei kvapas ,nei spalva , nei koncistencija., netgi daug kartu saldant ir atsildant. Logiskai mastant, tai nera gendanciu produktu. Taip pat darau ir su pirktine mase, jei tik praplesiu ipakavima jei nera tortu ir meneisais prastovi, tik vat kartais dazyta mase pasidaro trapi(jei buvo deta daug dazu)tada sumaisau su sveizia ir vel tinkama naudojimui