Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 22, 17:42)

Gražus tortas smile.gif pastilažas toks akinamai baltas bigsmile.gif  dažytas papildomai, ar čia taip natūraliai gaunasi?

Pirmą kartą pabandžiau įdėti baltų dažų, gavosi baltesnis nei paprastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2014 08 22, 17:29)
Pirmą kartą pabandžiau įdėti baltų dažų, gavosi baltesnis nei paprastai smile.gif

NU liuks, iš karto matosi smile.gif o dažai kokie? aš turiu miltelių pavidalu, kažkada dėjau, man pasirodė kad masė trapesnė nuo jų pasidarė g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Klausinėjau ne taip seniai apie dviaukštį, iki kvailiausių smulkmenų, tai dabar prisistatau, ką pavyko sulipinti.
user posted image
O čia vaizdas iš viršaus:
user posted image
Darsyk dideliausias ačiū Jums, merginos, kad dalijatės patirtimi 4u.gif ir viską suaiškinat, kad net aš, tokia žaliuokė puošyboj, suprantu 4u.gif

Ir dar vienas, iš drugelių- rožių serijos. Giminių vestuvėms, nešamės kaip svečiai. Tik jau dedant į dėžę susiprotėjau, kad foto tai nepasidariau, o kada vėl tokį kepsiu- visai neaišku smile.gif Tad už kokybę atsiprašau.
user posted image

Ir naktinis ekspromtas- broliui, pavėluotai su gimtadieniu.
user posted image

Fainika, Jūsų mašiniukas- thumbup.gif Ir krikštynų žavus, tik batukai didoki man atrodo.
Viliuosi, Jūs lipdėte tą peliukę? Nerealiai dailutė.
Atsakyti
Na, parodysiu ir aš kelis savo darbelius.. blush2.gif

1. Keksiukų puokštė
user posted image

2. Varškinis su šilauogėmis, 3kg, pastilažas.
user posted image

3. Pirmas a. juodas miškas, antras a. varškinis su bananais, viso 3kg. Kadangi saviems, nekeičiau pirmo aukšto, kažko biskvitai kiek susmego ir dariau iš dviejų sluoksnių tik.
user posted image

4. Sudėties nebeatsimenu, berods varškinis su persikais. 4kg.
user posted image

5. Snickers, 1,5 kg, pastilažas.
user posted image

6. Varškinis su bananais, 2kg, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
Visos rodosi, tai ir aš pasidemonstruosiu biggrin.gif
šokoladinis karamelinis, 2,3 kg
user posted image

šokoladinis karamelinis, jogurtinis, 3,5 kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 22, 18:47)
NU liuks, iš karto matosi  smile.gif  o dažai kokie? aš turiu miltelių pavidalu, kažkada dėjau, man pasirodė kad masė trapesnė nuo jų pasidarė g.gif

Dažai šie http://www.tastyfun....niai_dazai_59ml

QUOTE(Doremina @ 2014 08 22, 18:50)

Viliuosi, Jūs lipdėte tą peliukę? Nerealiai dailutė.

Taip, peliukę lipdžiau pati biggrin.gif
Puikiai pavyko jums torčiukai 4u.gif

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 22, 18:52)
Na, parodysiu ir aš kelis savo darbelius..  blush2.gif

Gražūs darbeliai, tik vaizdą gadina ar tai fotografavimo klaida ar tikrai kai kurie tortai labai žemi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2014 08 22, 19:58)
Dažai šie

Aišku. Miniškiai tik titano dioksidas. o čia titano dioksidas sumaišytas su glicerinu ir vandeniu smile.gif
Atsakyti
Na senokai rodziaus smile.gif imesiu kelis...
gal koki 5-aji kart kartotas doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

alutis nuo svocios...siuliau medaus statine, bet pirslys uzpriestaravo smile.gif
user posted image

ir pora valgomu smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Ramune.v, grazu, dazniau pasirodyk 4u.gif
Mano saldus stalas
user posted image

Sokoladinis karamelinis, 2,7 kg
Kazkaip uzrasas blankiai atrodo nuotraukoj g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 23 rugpjūčio 2014 - 11:44
Kaip savaitgalis, tai tiek nuostabių tortų thumbup.gif

Luko krikštas

user posted image

Karameliniai biskvitai, migdolinis, karamelinis, pieniško šokolado kremai, 2,26 kg, ir 6 šviesūs keksiukai
Atsakyti
Laba diena! As su klausimu - kas darote sokoladine veidrodine glazura - ja pilate ant sviestiniu kremu aptepto gaminio ar tiesiog ant biskvito/kremo? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes auksarankės. Gal kas gali pamokinti, ar nukreipti nuorodų pagal ką darote mašinytes žaibo makvyno ir draugų. Žiūrėjau temoi be komentarų, tai ten nebeveikia nuoroda kur paaisškinta žingsnis po žingsnio. Labai labai ačių jums mielosios. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti