Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2014 08 18, 08:25)
Labai gražus tortas. Išsisaugojau  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Visų darbeliai puikūs 4u.gif
Atsakyti
peržiūrėjau temą, labai gražūs cakepopsai ir keksiukai. Tik niekur neradau su kuo puošiate? Mane domina spalvingi cakepopsai, bei iš ko tas tokias "plokšteles" ant keksiukų dedate?

QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 05, 15:18)
Dar dekoju parodziusioms kur isigyti plastikiniu feju smile.gif
user posted image

o kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 08 18, 16:10)
mažytukas jogurtinis 1kg pirmą kartą dariau gėles ant vielučių, nemoku gražiai juostele po to apvynioti blush2.gif gal kas patarimų turės

Gražu. Su vielutėm ir aš nežinau kaip ten daryti biggrin.gif

QUOTE(MaybeBaby @ 2014 08 18, 17:50)
Maniškis  One direction tema...

cool cool.gif

QUOTE(@boruze2@ @ 2014 08 19, 10:46)
  noriu ir as savo viena didziausia darbeli parodyti bigsmile.gif

gražu smile.gif ir tortas ir keksiukai thumbup.gif

QUOTE(neriulka s @ 2014 08 20, 13:39)

Mano bandymas pagamint arklio galva,tik labai jau man lipni ta sokoladine saldainiu mase gaunasi,jau antra kart ja darau,bet kazkokia ji man per daug minksta,jei reiketu visa torta apdengti,tai vargu g.gif

gražus torto viršus thumbup.gif , norėtųsi ir šonus matyti 4u.gif o su saldainių mase esu dirbusi vieną kartą, net nesiskaito biggrin.gif tai ir patarti negaliu
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2014 08 21, 08:40)
peržiūrėjau temą, labai gražūs cakepopsai ir keksiukai. Tik niekur neradau su kuo puošiate? Mane domina spalvingi cakepopsai, bei iš ko tas tokias "plokšteles" ant keksiukų dedate?
o kur?  ax.gif

cake popsai puošti šokoladu, kartais nedažytu, kartais dažytu, o keksiukams plokštelės iš pastilažo padarytos.
fėjos iš aliexpress, tiksli nuoroda kažkur praeitos temos vidury ax.gif
Atsakyti
neriulka5 labai fainas tortas su arkliuku 4u.gif
SaldiDiena puikus darbas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 08 21, 07:40)

http://www.ebay.com/...e...er&_sacat=0
Atsakyti
Laba. Pagyvinsiu temą 4u.gif
Apatinis-medutis, antras aukštas-jogurtinis. Puošta pastiliažu.

user posted image
Atsakyti
įnešiu ir aš spalvų smile.gif

persikų/karamelinis, vyšnių/karamelinis (2,6kg) smile.gif
user posted image

ir pirmoji mašinytė smile.gif šokoladinė vyšnia 1,7kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 19, 14:19)
Kepėjos, padėkit! Kaip padaryti moterišką krūtinę be formos??? Sutepti ir tiesiog pjaustyti ar yra kitokia gudrybė?

Gal išsikepti du biskvitus metaliniuose dubenėliuose? Dedu kepimo popierių, įkarpau ratu iki vidurio, viduryje palieku nekirpta skrituliuką . Tada vieną ant kito su sviestuku sudėlioju. Pilu tešlą. Kepa kuo puikiausiai. Sudedu vieną šalia kito ir tiek.
Be kepimo popieriaus nerizikavau
Atsakyti
Padekite taisyti kaip nors torta. unsure.gif
dengmo mase plyso,dejau visvien,nu zodziu nesigavo ji man,tai sumasciau lopais apdet doh.gif bus vyriski marskiniai "tipo" su lopais doh.gif , kaip aptvarkyt tuos lopus,kad graziai butu verysad.gif ... ryt reik vezti tortuką... gal padesit,patarsit?

Ir beje kada jau ta apykakle uzdet,kaip ja prilipdyt? ar nepadreks saldytuve pernakt jai pvz vandenuku priklijuociau? g.gif

atsiprasau uz galbut kvailus klausimukus,bet esu pradedancioji toj puosyboj ax.gif
Atsakyti
lopų kraštuose darykit tokias mažas "skylutes", imituojančias siūlę. Jei neturit spec įrankio, tinka ir krapštukai, tik darbo daugiau smile.gif imkit kokius 3-4 eilėj iš karto biggrin.gif
va kaip čia: (foto is interneto)
[attachmentid=233025]

Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2014 08 21, 19:18)
Laba. Pagyvinsiu temą  4u.gif

Gražus tortas smile.gif pastilažas toks akinamai baltas bigsmile.gif dažytas papildomai, ar čia taip natūraliai gaunasi?

QUOTE(Fainika @ 2014 08 22, 11:35)
įnešiu ir aš spalvų smile.gif

Meškutis biggrin.gif ir aš su tokiu pat šią savaitę draugavau biggrin.gif
o mašina cool, iš aš tokios norėčiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 22 rugpjūčio 2014 - 16:43
QUOTE(raima.ma @ 2014 08 22, 13:09)
Gal išsikepti du biskvitus metaliniuose dubenėliuose? Dedu kepimo popierių, įkarpau ratu iki vidurio, viduryje palieku nekirpta skrituliuką . Tada vieną ant kito su sviestuku sudėlioju. Pilu tešlą. Kepa kuo puikiausiai. Sudedu vieną šalia kito ir tiek.
Be kepimo popieriaus nerizikavau

Kepiau stikliniuose, viskas gerai pavyko, bet jūsų idėją irgi išbandysiu smile.gif beje, dėjau foliją į fidų, kuo puikiausiai nusiima.

QUOTE(_Saule_ @ 2014 08 22, 14:44)
Padekite taisyti kaip nors torta.  unsure.gif
dengmo mase plyso,dejau visvien,nu zodziu nesigavo ji man,tai sumasciau lopais apdet  doh.gif bus vyriski marskiniai "tipo" su lopais  doh.gif , kaip aptvarkyt tuos lopus,kad graziai butu  verysad.gif ... ryt reik vezti tortuką...  gal padesit,patarsit?

Ir beje kada jau ta apykakle uzdet,kaip ja prilipdyt? ar nepadreks saldytuve pernakt jai pvz vandenuku priklijuociau?  g.gif

atsiprasau uz galbut kvailus klausimukus,bet esu pradedancioji toj puosyboj  ax.gif

Aš nuimčiau seną ir tiesiog iš naujo daryčiau masę ir dengčiau vėl. Na nebent su ratuku praeičiau ant lopų, kad būtų lyg susiuvimas padarytas. Arba dantų krapštuku mažytes skylutes.
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms cool.gif bandysiu krapstukais...
Atsakyti