Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mažytukas jogurtinis 1kg pirmą kartą dariau gėles ant vielučių, nemoku gražiai juostele po to apvynioti blush2.gif gal kas patarimų turės rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Maniškis One direction tema... user posted image
Atsakyti
fainika labai gardziai atrodo jusu tortukas thumbup.gif meybebaby taipat grazus darbas 4u.gif noriu ir as savo viena didziausia darbeli parodyti bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kepėjos, padėkit! Kaip padaryti moterišką krūtinę be formos??? Sutepti ir tiesiog pjaustyti ar yra kitokia gudrybė?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 19, 14:19)
Kepėjos, padėkit! Kaip padaryti moterišką krūtinę be formos??? Sutepti ir tiesiog pjaustyti ar yra kitokia gudrybė?

man kai reikėjo kepiau 2 biskvitus ir apipjausčiau. Tik reikia tada svoris pasiskaičiuot, nes kažkiek nusipjauna. Arba variantas jei turit kokį panašu dubenį bandyt jame kept.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 08 19, 15:58)
man kai reikėjo kepiau 2 biskvitus ir apipjausčiau. Tik reikia tada svoris pasiskaičiuot, nes kažkiek nusipjauna. Arba variantas jei turit kokį panašu dubenį bandyt jame kept.

Ačiū smile.gif dar galvojau plonai supjausčius biskvitą sutepinėti paprastam dubenyje, bet įtariu ne kas gautųsi..
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 19, 16:34)
Ačiū smile.gif dar galvojau plonai supjausčius biskvitą sutepinėti paprastam dubenyje, bet įtariu ne kas gautųsi..



As tik taip ir daryciau. Kamuoli sitepineju durchlike ar kaip jis ten vadinasi. Jei reikia pusinio tai tik vienos puses uztenka, jei apvalaus sutepu dvi puses paskui pries puosdama jas sujungiu. Kiekviena bliuda matau kaip busima forma
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2014 08 19, 20:03)
As tik taip ir daryciau. Kamuoli sitepineju durchlike ar kaip jis ten vadinasi. Jei reikia pusinio tai tik vienos puses uztenka, jei apvalaus sutepu dvi puses paskui pries puosdama jas sujungiu. Kiekviena bliuda matau kaip busima forma

O pjaustot biskvitą gabaliukais, kad tilptų į ten, kur siauriau, ar dedat didelį "blyną" ir formuojat kažkaip?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 19, 21:27)
O pjaustot biskvitą gabaliukais, kad tilptų į ten, kur siauriau, ar dedat didelį "blyną" ir formuojat kažkaip?




kepu viena dideli biskvita per visa skarda, o paskui reikiamo dydzio apskritimais pjaustau
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2014 08 19, 22:55)
kepu viena dideli biskvita per visa skarda, o paskui reikiamo dydzio apskritimais pjaustau

Ačiū smile.gif
Dar mačiau, kad kepa stikliniame inde, kur skirtas salotoms, tik klausimas ar jis nesuskils nuo karščio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 20, 11:54)
Ačiū smile.gif
Dar mačiau, kad kepa stikliniame inde, kur skirtas salotoms, tik klausimas ar jis nesuskils nuo karščio  g.gif

esu vieną kart kepus mažuose stikliniuose indeliuose (iš Maximos) tai nesuskilo. Taip pat esu kepus ir idesniame inde, kur salotas darau, tai irgi nieko nenutiko. Tų dubenėlių stiklas gan storas, o ir biskvitas juk kepa tik 180-190 laipsių temp., gal ant kokių 220 gal ir suskiltų.
Atsakyti
user posted image

Mano bandymas pagamint arklio galva,tik labai jau man lipni ta sokoladine saldainiu mase gaunasi,jau antra kart ja darau,bet kazkokia ji man per daug minksta,jei reiketu visa torta apdengti,tai vargu g.gif
Atsakyti