mažytukas jogurtinis 1kg pirmą kartą dariau gėles ant vielučių, nemoku gražiai juostele po to apvynioti gal kas patarimų turės
fainika labai gardziai atrodo jusu tortukas meybebaby taipat grazus darbas noriu ir as savo viena didziausia darbeli parodyti
Kepėjos, padėkit! Kaip padaryti moterišką krūtinę be formos??? Sutepti ir tiesiog pjaustyti ar yra kitokia gudrybė?
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 19, 14:19)
Kepėjos, padėkit! Kaip padaryti moterišką krūtinę be formos??? Sutepti ir tiesiog pjaustyti ar yra kitokia gudrybė?
man kai reikėjo kepiau 2 biskvitus ir apipjausčiau. Tik reikia tada svoris pasiskaičiuot, nes kažkiek nusipjauna. Arba variantas jei turit kokį panašu dubenį bandyt jame kept.
QUOTE(punkis @ 2014 08 19, 15:58)
man kai reikėjo kepiau 2 biskvitus ir apipjausčiau. Tik reikia tada svoris pasiskaičiuot, nes kažkiek nusipjauna. Arba variantas jei turit kokį panašu dubenį bandyt jame kept.
Ačiū dar galvojau plonai supjausčius biskvitą sutepinėti paprastam dubenyje, bet įtariu ne kas gautųsi..
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 19, 16:34)
Ačiū dar galvojau plonai supjausčius biskvitą sutepinėti paprastam dubenyje, bet įtariu ne kas gautųsi..
As tik taip ir daryciau. Kamuoli sitepineju durchlike ar kaip jis ten vadinasi. Jei reikia pusinio tai tik vienos puses uztenka, jei apvalaus sutepu dvi puses paskui pries puosdama jas sujungiu. Kiekviena bliuda matau kaip busima forma
QUOTE(amorosa @ 2014 08 19, 20:03)
As tik taip ir daryciau. Kamuoli sitepineju durchlike ar kaip jis ten vadinasi. Jei reikia pusinio tai tik vienos puses uztenka, jei apvalaus sutepu dvi puses paskui pries puosdama jas sujungiu. Kiekviena bliuda matau kaip busima forma
O pjaustot biskvitą gabaliukais, kad tilptų į ten, kur siauriau, ar dedat didelį "blyną" ir formuojat kažkaip?
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 19, 21:27)
O pjaustot biskvitą gabaliukais, kad tilptų į ten, kur siauriau, ar dedat didelį "blyną" ir formuojat kažkaip?
kepu viena dideli biskvita per visa skarda, o paskui reikiamo dydzio apskritimais pjaustau
QUOTE(amorosa @ 2014 08 19, 22:55)
kepu viena dideli biskvita per visa skarda, o paskui reikiamo dydzio apskritimais pjaustau
Ačiū
Dar mačiau, kad kepa stikliniame inde, kur skirtas salotoms, tik klausimas ar jis nesuskils nuo karščio
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 08 20, 11:54)
Ačiū
Dar mačiau, kad kepa stikliniame inde, kur skirtas salotoms, tik klausimas ar jis nesuskils nuo karščio
Dar mačiau, kad kepa stikliniame inde, kur skirtas salotoms, tik klausimas ar jis nesuskils nuo karščio
esu vieną kart kepus mažuose stikliniuose indeliuose (iš Maximos) tai nesuskilo. Taip pat esu kepus ir idesniame inde, kur salotas darau, tai irgi nieko nenutiko. Tų dubenėlių stiklas gan storas, o ir biskvitas juk kepa tik 180-190 laipsių temp., gal ant kokių 220 gal ir suskiltų.