Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 15, 17:17)

Gražu 4u.gif
QUOTE(likta @ 2014 08 15, 17:22)

Labai, labai wub.gif

QUOTE(Fainika @ 2014 08 15, 17:57)

thumbup.gif
Atsakyti
laba diena,superiniai jusu tortai bigsmile.gif gal kas patars kaip balioneli pakabinti drambliukui ant straublio neturiu specialios vielutes...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 15, 16:51)
Beje, kas turit Funky Alphabet raides, ar pas jus yra 0? Pas mane du 3  biggrin.gif  ir pardavome kazkur maciau su dviem 3, be 0 smile.gif

Nėra 0, bet ten ne 3, o sutrumpinimo "and" ženliukas & smile.gif Aš naudojau raidę O, kai reikėjo nulio.

QUOTE(@boruze2@ @ 2014 08 15, 22:24)
laba diena,superiniai jusu tortai  bigsmile.gif  gal kas patars kaip balioneli pakabinti drambliukui ant straublio neturiu specialios vielutes...? 4u.gif

Be vielutės nelabai pakabinsit man rodos.., bent jau neatrodys taip lengvai tas balionėlis, aišku galima naudoti cake popsų pagaliuką, arba medinį iešmelį, bet su vielute gražiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRA: 16 rugpjūčio 2014 - 07:04
aciu AIRA bet visvien turiu pakabinti ta balioneli 4u.gif o netiktu kazi kokia floristine vielute ? ji prie torto nesilies drambliukas bus ant torto ?su iesmeliu sunkiai atrodys tas balionelis bus irgi lipdytas...gal dar kas minciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 08 16, 07:03)
Nėra 0, bet ten ne 3, o sutrumpinimo "and" ženliukas &  smile.gif Aš naudojau raidę O, kai reikėjo nulio.
Be vielutės nelabai pakabinsit man rodos.., bent jau neatrodys taip lengvai tas balionėlis, aišku galima naudoti cake popsų pagaliuką, arba medinį iešmelį, bet su vielute gražiau 4u.gif

Aa, jo, gali but tas zenklas biggrin.gif bet man o raide truputi mazoka prie skaiciu.. reikia dedant ja truputi patempti kad butu siauresne ir ilgesne. Maniau gal cia kinietiskas brokas biggrin.gif
Atsakyti
as irgi O raide naudoju vietoj nuliuko smile.gif
Atsakyti
Temos pagyvinimui 4u.gif

Draugės mergaitei dovanų medutis. Puoštas pastiliažu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2014 08 16, 16:12)
Temos pagyvinimui  4u.gif

Grazus tortukas. Bet aplinka atima dali grozio. Norint atskleisti visa grozi ieskociau kitokios tortines ir kitokio pavirsiaus fotografavimui ax.gif
Atsakyti
SaldiDiena - grazus saldus stalas.
likta- super kaip visad wub.gif
viliuosi - laaabai grazu, toks kitoks bigsmile.gif
Atsakyti
Viliuosi labai grazus tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 16, 17:32)

QUOTE(ramune.v @ 2014 08 16, 23:22)
S

QUOTE(@boruze2@ @ 2014 08 17, 00:33)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2014 08 16, 18:12)

Labai gražus tortas. Išsisaugojau 4u.gif
Atsakyti