Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mano paskutinis (su fėjom, ant saldaus stalo) buvo 3,8 kg. Apačia šokoladinis karameliis, viršus jogurtinis.
Tai ten apatinis kvadratinis apie 26 cm biskvitas (bet žemas tortas darytas), o tas fėjų namelis suformuotas iš 16 cm biskvitų, aukšto torto. Tilpti į 3 kg tikrai sunku su dviaukščiu biggrin.gif nes reikia arba nedidelio diametro ir normalaus aukščio daryti, tai bus gražus, bet siauras ir aukštas, arba du didesnio diametro žemus blynus vieną ant kito krauti,, man nelabai tokie žiūrisi:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 11 rugpjūčio 2014 - 21:02
QUOTE(AIRA @ 2014 08 11, 08:28)
O kaip jūs planuojate dengti tik šonus saldainių mase, tiesiog apsukti aplink? Dažniausiai, jeigu jau tortą dengiam pastilažu, tai visą tortą, ne tik šonus. Bet aišku galima daryti ir kaip jūs planuojate. O saldainių mase dengtas tortas puikiai stovi šaldytuve, nieko tai masei nenutiks 4u.gif

Zadu tik apsukti sonus o virsuj bus beze zole wink.gif tikiiuos pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 11, 22:01)
Mano paskutinis (su fėjom, ant saldaus stalo) buvo 3,8 kg. Apačia šokoladinis karameliis, viršus jogurtinis.
Tai ten apatinis kvadratinis apie 26 cm biskvitas (bet žemas tortas darytas), o tas fėjų namelis suformuotas iš 16 cm biskvitų, aukšto torto. Tilpti į 3 kg tikrai sunku su dviaukščiu  biggrin.gif  nes reikia arba nedidelio diametro ir normalaus aukščio daryti, tai bus gražus, bet siauras ir aukštas, arba du didesnio diametro žemus blynus vieną ant kito krauti,, man nelabai tokie žiūrisi:D

kadangi neturiu kvadratinių formų tai galvoju kepti 24cm ir 16cm apvaliose ir po to pjauti kraštus kad būtų kvadratai g.gif paskutinį kart kepiau 21cm formoj apvalius iš 5biskvitų tai gavos 1,7kg papuošus su beze g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 11, 22:01)
Tai ten apatinis kvadratinis apie 26 cm biskvitas (bet žemas tortas darytas), o tas fėjų namelis suformuotas iš 16 cm biskvitų, aukšto torto. Tilpti į 3 kg tikrai sunku su dviaukščiu  biggrin.gif  nes reikia arba nedidelio diametro ir normalaus aukščio daryti, tai bus gražus, bet siauras ir aukštas, arba du didesnio diametro žemus blynus vieną ant kito krauti,, man nelabai tokie žiūrisi:D

pritariu 100proc., normalus dviauksciai nuo 4kg prasideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 rugpjūčio 2014 - 17:30
labukas,reikia super greitos pagalbos 4u.gif 4u.gif sutepiau snikersa, ir sutepus tik supratau kad grietinele tai be cukraus isplakiau doh.gif doh.gif doh.gif kazi kaip db skonis bus??? ar jau nauja torta kepti,ar nieko baisaus del to 1,5valgomo sauksto cukraus trukumo? sonus ir virsu tepsiu rududu ir sviesto kremu. 2:1
Atsakyti
Mergaites,PRASAU PAGALBOS!!!
Drage praso iskepti torta su sampano buteliu,nezinau kuom puosti pati sampano buteliu ,galvoju apzigzaguot slapia beze,bet ar ji laikysis ant butelio?
ACIU
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 08 12, 18:29)
labukas,reikia super greitos pagalbos  4u.gif  4u.gif sutepiau snikersa, ir sutepus tik supratau kad grietinele tai be cukraus isplakiau doh.gif  doh.gif  doh.gif  kazi kaip db skonis bus??? ar jau nauja torta kepti,ar nieko baisaus del to 1,5valgomo sauksto cukraus trukumo? sonus ir virsu tepsiu rududu ir sviesto kremu. 2:1

aš manau tas cukrus į grietinę ne tiek dėl saldumo, kiek dėl plakimo dedamas. Kad grietinė puriau išsiplaktų. jei pavyko išplakti ir be cukraus, manau viskas bus ok smile.gif

QUOTE(astase @ 2014 08 12, 20:20)
Mergaites,PRASAU PAGALBOS!!!
Drage praso iskepti torta su sampano buteliu,nezinau kuom puosti pati sampano buteliu ,galvoju apzigzaguot slapia beze,bet ar ji laikysis ant butelio?
ACIU

gal geriau aisingu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 08 12, 19:29)
labukas,reikia super greitos pagalbos  4u.gif  4u.gif sutepiau snikersa, ir sutepus tik supratau kad grietinele tai be cukraus isplakiau doh.gif  doh.gif  doh.gif  kazi kaip db skonis bus??? ar jau nauja torta kepti,ar nieko baisaus del to 1,5valgomo sauksto cukraus trukumo? sonus ir virsu tepsiu rududu ir sviesto kremu. 2:1

JOKIOS BEDOS smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tortus kepu jau seniai, tik puošdavau vis grietinėlė ir šokoladu, o dabar dukrytei gimtadieniui prižadėjau sūrio formos tortą su peliukais ax.gif
Papasakokit, kur ir kokius perkat maistinius dažus (reikia geltonų ir pilkų)?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banga: 13 rugpjūčio 2014 - 06:06
ačiū labai už geitus atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2014 08 13, 06:05)
Labas rytas  4u.gif
Tortus kepu jau seniai, tik puošdavau vis grietinėlė ir šokoladu, o dabar dukrytei gimtadieniui prižadėjau sūrio formos tortą su peliukais  ax.gif
Papasakokit, kur ir kokius perkat maistinius dažus (reikia geltonų ir pilkų)?
Ačiū  4u.gif

Jeigu esate vilnietė, galite nueiti į tasty fun parduotuvėlę. ten dažų didelis pasirinkimas. Internetu perkame iš Sal2, cake deco, smagu kepti.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 08 13, 12:44)
Jeigu esate vilnietė, galite nueiti į tasty fun parduotuvėlę. ten dažų didelis pasirinkimas. Internetu perkame iš Sal2, cake deco, smagu kepti.

Aciu 4u.gif
Atsakyti