Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2014 08 09, 21:16)
sveikinu įsigijus teisingų padėkliukų  4u.gif
gražus tortas. Patiko figūrėlių išdėstymas.

Aciu, situos padeklus jau anksciau pirkau, bet ne arevitoj, irgi nekasdieniska kaina biggrin.gif ir be to, jie lb dideli, taibirgi nekasdieniski smile.gif

Ziuriu isikele tik viena nuotrauka. Ikeliu dar
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 09 rugpjūčio 2014 - 21:54
Dar
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2014 08 09, 21:20)
tai receptas zalatina ir pudra  blink.gif ,bet nesuprantu ji susoko i kamuoli ir liko kietai gumine ,jos net nepaminkisi,gal sakau cukraus per daug ,ar zalatinos nu nesuprantu pirma kart norejau padaryti gelyte ir nusvilau doh.gif ,padejau i maiseli ,bet netikiu kad kazka is jos galimetu ryt padaryti,na paziuresiu ax.gif

Reikia darant mase nepadauginti cukraus pudros, tiesiog minkant rankomis ,kai pajauti, kad mase jau kaip plastelinas, ir viskas uztenka pudros.

Likta, as be zodziu, wub.gif po kiekvieno tokio grozio suprantu , kad turiu abi kaires rankas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2014 08 09, 22:20)
tai receptas zalatina ir pudra  blink.gif ,bet nesuprantu ji susoko i kamuoli ir liko kietai gumine ,jos net nepaminkisi,gal sakau cukraus per daug ,ar zalatinos nu nesuprantu pirma kart norejau padaryti gelyte ir nusvilau doh.gif ,padejau i maiseli ,bet netikiu kad kazka is jos galimetu ryt padaryti,na paziuresiu ax.gif

tokios niekada nedariau, mano gėlėms ši netinkama
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2014 08 09, 21:20)

Daryk pagal Agu0nos geliu mases recepta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 08 08, 22:26)
Sveikos, seniai berodžiau kažką, tai stengiuos pasitaisyti ax.gif

paskutiniam man truksta akiu gyvumo-butu super mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif jusu tortai nuostabus thumbup.gif
As tik pradedanti kepeja tai norejau paklaust gal kas ka patars mirksiukas.gif
Ketvirtadieniui reikia jau paruosto torto, tai treciadieni zadu torto sonus apdengti saldainiu mase o virsu beze, ar galiu torta det i saldytuva ? zinau kad beze nieko nenutiks bet kaip tai masei g.gif
Kaip jus darot ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2014 08 10, 21:43)
Sveikos kepejeles  4u.gif  jusu tortai nuostabus thumbup.gif 
As tik pradedanti kepeja tai norejau paklaust gal kas ka patars  mirksiukas.gif
Ketvirtadieniui reikia jau paruosto torto, tai treciadieni zadu torto sonus apdengti saldainiu mase o virsu beze,  ar galiu torta det i saldytuva ? zinau kad beze nieko nenutiks bet kaip tai masei  g.gif 
Kaip jus darot ?
Aciu 4u.gif

O kaip jūs planuojate dengti tik šonus saldainių mase, tiesiog apsukti aplink? Dažniausiai, jeigu jau tortą dengiam pastilažu, tai visą tortą, ne tik šonus. Bet aišku galima daryti ir kaip jūs planuojate. O saldainių mase dengtas tortas puikiai stovi šaldytuve, nieko tai masei nenutiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 08 11, 07:28)
O kaip jūs planuojate dengti tik šonus saldainių mase, tiesiog apsukti aplink? Dažniausiai, jeigu jau tortą dengiam pastilažu, tai visą tortą, ne tik šonus.

O man patinka dengti mase tik šonus, o viršų kažkuo valgomu smile.gif manau kad taip daug skaniau smile.gif tik reikia gerai pagalvoti kaip tą išpildyti kad gražiai ir tvarkingai atrodytų.
Atsakyti
Jeigu darau sau, tai aš iš viso nenaudoju jokios cukrinės masės smile.gif Man skaniausia dengta šokoladu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2014 08 08, 10:36)

thumbup.gif

QUOTE(Fainika @ 2014 08 08, 21:26)

Abu gražūs 4u.gif
QUOTE(likta @ 2014 08 09, 19:35)

Graži puokštė thumbup.gif
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 09, 19:50)

Gražus saldus stalas 4u.gif
Atsakyti
na ateinu ir aš su klausimu, pirmą kartą darysiu kvadratinį tortą ir dar dviejų aukštų doh.gif kokio diametro man daryti abu aukštus, kad gražiai žiūrėtūsi ir tilpčiau į 3-4kg? g.gif (skonis persikų/karamelinis ir vyšnių/karamelinis, puošis beze + batukai, kaspinas ir meškiukas iš cukraus masės) tai gal darėt kuri kažką panašaus ir bent apytiksliai žinot? blush2.gif
Atsakyti