Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2014 08 07, 15:07)
turiu klausimuka - biggrin.gif
reik staciakampio vienaaukscio tik pastilazu dengto torto 5Kg, turbut bus snikers, kiek didinti norma ir kokiu matmenu daryt g.gif gal kas daret, ar turit kokiu minciu? rolleyes.gif

labas smile.gif

esu kepusi snikersa kvadrato formos, 33x33. recepto kiekius dauginausi is 2,5. tik nepasakysiu kiek svorio gavosi,bet su antru aukstu buvo virs 7kg. manau netoli penkiu kg ar net daugiau tikrai isejo
Atsakyti
Ačiū visoms, patarusioms dėl dviaukščio 4u.gif Belieka iškepti smile.gif
Norėjau pasirodyti, bet neleidžia įkelti foto g.gif O taip maga pasigirti pirmu, keptu visai visai ne sau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doremina: 08 rugpjūčio 2014 - 10:38
Bandau darsyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 08 08, 07:37)
man irgi puostas apie 2,7kg gaunasi.gal bandykit biskvitus is 1,5 normos,o kai juos jau turesist,pasisverkit ju sovri, kremu produktu svori ir vandenuko svori.jei matysit,kad netempia iki tarkim 4,5kg,dadesit kazkiek kazkurio kremo/sokolado

aciu, turbut reiks taip ir daryt smile.gif tik va kokius matmenis imti g.gif
Papildyta:
QUOTE(lape snape* @ 2014 08 08, 09:20)
labas smile.gif

esu kepusi snikersa kvadrato formos, 33x33. recepto kiekius dauginausi is 2,5. tik nepasakysiu kiek svorio gavosi,bet su antru aukstu buvo virs 7kg. manau netoli penkiu kg ar net daugiau tikrai isejo

man ir is 2normu butu virs 5kg ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal turit kokią gudrybę kaip išlaikyti tirpintą pastiliažą skystą? Aš išsitirpinu mikrobangėj įdėjus į lekštutę, bet kol priklijuoju porą gelyčių, jis vėl būna kietas g.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 08 08, 17:10)
Sveikos, gal turit kokią gudrybę kaip išlaikyti tirpintą pastiliažą skystą? Aš išsitirpinu mikrobangėj įdėjus į lekštutę, bet kol priklijuoju porą gelyčių, jis vėl būna kietas g.gif

nera, tiesiog taip ir zaidziat... dar kiek ilgiau issilaiko jei svirkste (medicininiam) tirpintas.
Atsakyti
Sveikos, seniai berodžiau kažką, tai stengiuos pasitaisyti ax.gif

kriaušių karamelinis, beze
user posted image

vyšnių karamelinis, beze, pastilažas
user posted image
Atsakyti
ateinu pas jus skubiai su klausimu ,darant cukrine mase gelems ,man ji pasidare tarsi gumine verysad.gif ,apie geliu daryma ir kalbos negali buti tiesiog guma ,ka ne taip padariau ,ar dar galima istaisyti ,ar jau i siuksline mesti?
Papildyta:
nu jo reiks ismesti vis deltai ,arba tapti moreris -vore ,nes gavosi kazkas panasaus kur i zmogaus voro siulus lotuliukas.gif kai prilipo prie pirstu kad net issigandau lotuliukas.gif ,kai praveso kai guma doh.gif
Atsakyti
amir 000, nežinau pagal kokį receptą darėte, bet ji ir turėtų būti šiek tiek guminė. Jeigu ją šiandien darėte suvyniokite į hermetišką maišelį ir parai brandinti į šakdytuvą. O kitą dieną išėmus labai gerai išminkyti, manau viskas bus su ja gerai,
Kaip tik dabar darau gėles, tiesa iš pirktinės masės, tai ji guminė

user posted image



Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 09 rugpjūčio 2014 - 19:40
Vaje, likta, apakau...

Maniškiai
user posted image

Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 08 09, 21:50)

Maniškiai


sveikinu įsigijus teisingų padėkliukų 4u.gif
gražus tortas. Patiko figūrėlių išdėstymas.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 08 09, 19:35)
amir 000, nežinau pagal kokį receptą darėte, bet ji ir turėtų būti šiek tiek guminė. Jeigu ją šiandien darėte suvyniokite į hermetišką maišelį ir parai brandinti į šakdytuvą. O kitą dieną išėmus labai gerai išminkyti, manau viskas bus su ja gerai,
Kaip tik dabar darau gėles, tiesa iš pirktinės masės, tai ji  guminė


tai receptas zalatina ir pudra blink.gif ,bet nesuprantu ji susoko i kamuoli ir liko kietai gumine ,jos net nepaminkisi,gal sakau cukraus per daug ,ar zalatinos nu nesuprantu pirma kart norejau padaryti gelyte ir nusvilau doh.gif ,padejau i maiseli ,bet netikiu kad kazka is jos galimetu ryt padaryti,na paziuresiu ax.gif
Atsakyti