Elentare musu auksaranke... cia sokoadinis glaistas) o ne mase .
Neisivaizduoju kaip taip lygiai galima padengti) nebent stebuklingas receptas kazkoks tai))
Bet nesistebiu, nes pas Elentari visi tortai laaaabai kruopsciai ir tvarkingai padaryti)
SAU-NUO-LE!!!!
QUOTE(Elentari @ 2014 10 16, 21:30)
Prašom 
Na ir skysta gaunasi, ir viskas ten ok, per naktį pastovi, subręsta, kitą dieną ideali masė. Darau viską gramas į gramą pagal receptą. Želatiną naudoju Klingai, pudrą Dan Cuker.

Na ir skysta gaunasi, ir viskas ten ok, per naktį pastovi, subręsta, kitą dieną ideali masė. Darau viską gramas į gramą pagal receptą. Želatiną naudoju Klingai, pudrą Dan Cuker.
nu jo as vepla pridejau dar daugiau cukraus pudros,ir krakmolo

nu gi gyveni ir mokaisi


QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 17, 12:45)
Wow, gražiai, o čia juoda mase dengta?
Ačiū, merginos.

Kaip Ultika labai teisingai pastebėjo, tai šokoladinis glaistas paprasčiausias, ne masė. O atsakant į kitą klausimą, tai taip, pastilažą darausi pati, dar neteko naudoti pirktinės, nors ką tik gavau juodos ir raudonos pirktinės, buvo smalsu pabandyti, bet kol kas dar neturėjau progos.
Ultika, pergiri mane tikrai.

QUOTE(amir 000 @ 2014 10 17, 15:19)
nu jo as vepla pridejau dar daugiau cukraus pudros,ir krakmolo
nu gi gyveni ir mokaisi
dar klausimukas
sakykit kiek ta mase gali stoveti saldytuve?

nu gi gyveni ir mokaisi


O kam ją šaldutyve laikyti? Stovi kambario temperatūroje, arba spėju sunaudoti, arba į akmenį pavirsta, ypač smulkesni spalvoti gabaliukai, nepadeda nei storas susikimas į plėvelę.

Elentari, labai noriu paklausti
Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza
ispjaustyta is cukraus mases?

Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza


QUOTE(Whatever? @ 2014 10 17, 18:09)
Elentari, labai noriu paklausti
Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza
ispjaustyta is cukraus mases? 

Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza


Pati Elsa išpjauta iš masės.



QUOTE(amir 000 @ 2014 10 17, 19:46)



Prisidedu prie padekos

Aciu


QUOTE(Elentari @ 2014 10 17, 18:19)
Na, nedidelis praradimas, pabandykit dar kartą, darykitės iš vakaro ar prieš porą dienų, gramas į gramą, ir tegul būna košė, hermetiškai suvyniokit į maistinę plėvelę ir tegul sau bręsta.
Del "gramas i grama" nelabai sutikciau. Kai kas priklauso ir nuo zelatinos, ir nuo cukraus pudros...
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
QUOTE(amir 000 @ 2014 10 17, 18:46)



Tai kad aš panaši tokia irgi esu




QUOTE(raima.ma @ 2014 10 17, 22:08)
Del "gramas i grama" nelabai sutikciau. Kai kas priklauso ir nuo zelatinos, ir nuo cukraus pudros...
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
Aš rašau savo patirtį, netgi įvardinama produktų pavadinimus, o ne kažkokią taisyklę, tai jūs parašykite savo, kaip darote, iš kokių produktų, kaip modifikavotės receptą (man to nereikia, nes idealu ir taip



QUOTE(Elentari @ 2014 10 17, 12:48)
QUOTE(naitas @ 2014 10 17, 11:15)
Na va, Naitas viską labai protingai surašė.
O aš įdedu dar vieną tortuką, nes tikrai liūdnoka tema

Labai grazus, noretusi sonines nuotraukos
QUOTE(Elentari @ 2014 10 17, 22:15)
Aš rašau savo patirtį, netgi įvardinama produktų pavadinimus, o ne kažkokią taisyklę, tai jūs parašykite savo, kaip darote, iš kokių produktų, kaip modifikavotės receptą (man to nereikia, nes idealu ir taip






Neseniai per TV mačiau reportažą apie Lietuvoj fasuojamus kiaušinių baltymus. Buvo minėta, kad nuo šiol jie bus parduodami ir mažmeninės prekybos vietose, bet niekur jų nepastebėjau. Ar esat tokių matę?