QUOTE(braske24 @ 2014 10 10, 23:03)
Bet kodel ta mase leidziasi? Tai kaip pagaminti vestuvini torta kuris turi stoveti ant stalo ir nekeisti savo isvaizdos?
Tai ir toliau netepkit sviestinio ir varkit, jei patinka

Tepkit ganašą, naudokit pirktinę masę (mažu ji irgi prie tos problemos prisideda). O gal geriau paklausykit labiau patyrusių kepėjų?

Aš jų klausau ir džiaugiuosi rezultatais

Naudoju sviestinį kremą sviestas+kond.pienas (arba virtas kond. pienas, tai išvis labai skanus kremas), vienodomis proporcijomis gramais, arba kondensuoto kiek mažiau. Su pudra man nepatinka, nežinau, kiek laiko ten reikia plakti, kad pudra ištirptų ir negurgždėtų tarp dantų

Bet vasarai profės rekomenduoja būtent jį, mažiau rasoja tortai dėl temperatūrų skirtumo. Žodžiu, tiks bet kuris iš jų.
Naitai, seniai matyta, labas
QUOTE(Doremina @ 2014 10 11, 19:00)
Elentari, Jūsų tortai priverčia atsidusti- iš balto pavydo- tad Jus, kaip ir ne vieną šios temos merginą, drąsiai laikau profesionale, tegu ir be tai įrodančio diplomo

(O gal- su?) Čia toks lyrinis nukrypimas buvo, nesupykit, kad ne į temą.
O ta cukrinė masė man kaip tik, kaip pradedančiajai, pasirodė gan nesunkiai pagaminama. Tokių gėlių, kokias matau čia, nepadariau, bet paprastos "žibutės", drugeliai neblogai pavyko. Drąsinuosi pagaliau pastilažą pabandyti, nes viskas man ten taaaip sudėtinga atrodo...
Oho, ačiū labai, net susinepatoginau, bet labai smagu girdėti

Aš tai vis pirmoke jaučiuosi (bet jau nebe nulinuke

), nes kitos tobulėja nepalyginamai greičiau. Aišku, ir tortų kepa nepalyginamai daugiau

Ne, diplomas mano tikrai niekuo nesusijęs su tortais
O pastilažas kaip tik baisiai paprastas. Aš pati pradėjau nuo MMG, bet kai pabandžiau pastilažą, kaip spjoviau į terliojimąsi su MMG, nes pastilažas ras ras ir padarytas. Atsisveri pudrą su krakmolu, išbrinkusią želatiną ištirpinti, įdėti rūgštelės ir medaus, išmaišyti, pilti į pudrą ir sumaišai, gale aliejų įminkai ir viskas, paprasta kaip du kart du. Tik darausi iš vakaro, kad subręstų, ryte ideali masė.
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 14, 20:47)
Man tai labiausiai patinka, kai paskambina ir sako, reikia torto, rytojui. Sakau negaliu. Sako nu gal gali, koki maziuka maziuka..

Topinis bajeris. Na bet...

Trūksta žodžių. Pas mane irgi visokių būna prašymų, bet paaiškini, kas ir kaip, arba kad galiu padaryti, bet kainuos tiek pat, kiek 2-2,5 kg, nes darbo tai tiek pat ir dar daugiau mikroskopinius dalykus sučiupinėti. Bet va yra ir labai fainų pavyzdžių, sako, mums 3 kg torto gimtadieniui reikia, paskui persigalvojo, sako, ai, darykit 5 kg, suvalgysim

, tai man geriausias įvertinimas, kad tikrai skanūs mano tortai, nes žmonės sugrįžta
Viliuosi, kokio gražumo tortas, pasaka
Fainika, SaldiDiena - su apdengimu dar kai kur reikia padirbėti, bet darbo daug įdėta, smagu. SaldiDiena, kur darosi pūslės, pradurkit su adata ir pirštu perbraukit, kad oras išeitų.
Varona Ivanovna, graži žuvytė, Bruolis linksmai atrodo.
Įmetu ir aš nors vieną, Ledo šalis, apie 3,5 kg. Jogurtinis.