Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 28 tema

Pas tave is koridoriaus i svetaine iejimas irgi beveik 4m plocio? Pas mane pasiriete gal koks pusmetris keleta mm kuri vakar nuslifavo ir fsio..

QUOTE(arkava @ 2014 10 10, 07:55)
Is patirties: 1a grindys buvo pusiau ant grunto, pusiau ant juodgrindziu. Tinklas 4mm. 2 ltr ala plastifikatoriaus. Viskas puiku iki siol, niekas nesiriecia, storis-7cm.
Fairy, tarp kitko, irgi puikiai plastifikuoja  biggrin.gif
Del storiu, gegnes, balkius man ir suprojektavo atatinkamai 8 ir 20cm  doh.gif  Kad nesuluztu
Kaimynas, bijodamas, taip irgi zada daryt, kas biski galvoja-nusipirks 5cm ir 15 cm. smile.gif
Kiekvienam laisvas pasirinkimas

Atsakyti
cia senam name. dabar bendra erdve, korid 1,5 jungiasi su erdve 40m.
QUOTE(*** @ 2014 10 10, 07:04)
Pas tave is koridoriaus i svetaine iejimas irgi beveik 4m plocio? Pas mane pasiriete gal koks pusmetris keleta mm kuri vakar nuslifavo ir fsio..

Atsakyti
Kaip sakant atsarga gedos nedaro bet manyti jog 6mm armatura gelbes sedimo atveju tai biski juoginga. As i perdanga dejau 16likos armatura ir betona atitinkamai C35/30

QUOTE(arkava @ 2014 10 10, 08:13)
cia senam name. dabar bendra erdve, korid 1,5 jungiasi su erdve 40m.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 10 10, 08:16)
Kaip sakant atsarga gedos nedaro bet manyti jog 6mm armatura gelbes sedimo atveju tai biski juoginga. As i perdanga dejau 16likos armatura ir betona atitinkamai C35/30

kaip supratai ar patikrinai, kad panaudojus tokias medziagas gavai gera rezultata?
garantuoju, kad lygiai tokia pacia perdanga galima pagaminti ir naudojant d6 ir C20/25.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 10 10, 09:16)

Jei tokia logika tai kodel nedejei 3,2 mm storio ? Butu dar pigiau.😎
Papildyta:
QUOTE(zigiz @ 2014 10 10, 13:10)
kaip supratai ar patikrinai, kad panaudojus tokias medziagas gavai gera rezultata?
garantuoju, kad lygiai tokia pacia perdanga galima pagaminti ir naudojant d6 ir C20/25.

Sutaupe ant prezervatyvu,isleido ant abortu..

Man beje,betono mazge C20/25 ir pasiule perdangai.
Atsakyti
QUOTE(zigiz @ 2014 10 10, 12:10)

Pas mane kaip tik ir yra d6 perdangoje... Tiesa, ji iš anksto įtempta, tarpatramis 4m, ir perdangos storis 25 cm.
Pritarčiau, kad medžiagas reikia naudoti su protu, perdangas atiduoti skaičiuoti konstruktoriams, o ne iš galvos primesti kiek ir ko sudėti. Paskui ir gaunasi d16 armatūra ir krūvos pinigų veltui.
Atsakyti
Mano perdanga 15cm storio, tarp atramu 8m vitrina su viena sarama, ir dar balkonas. Istisines armaturos yra isriestos ties balkonu, virsutine armatura plona.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 10 10, 16:50)
Mano perdanga 15cm storio, tarp atramu 8m vitrina su viena sarama, ir dar balkonas. Istisines armaturos yra isriestos ties balkonu, virsutine armatura plona.

oho, tokia plona plokste turetu ilinkti kokius >5cm.
Atsakyti
O kur čia mintys/faktai/nuomonės apie pasyvų namą? Kažkaip mintis pamesta. Aišku galima kalbėti apie grindų betono storį, nes storesnės grindys akumuliuos daugiau šilumos, bet šiaip - visai ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(zigiz @ 2014 10 10, 18:19)
oho, tokia plona plokste turetu ilinkti kokius >5cm.

Per 15m iki 1cm paklaida. Perdanga ispilta zymiai geriau nei grindys
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 10 10, 20:46)
Per 15m iki 1cm paklaida. Perdanga ispilta zymiai geriau nei grindys

Mano name atramos taškai mažesni (ne 8 m), bet perdangos storis - 22 (ar 20 cm). Markučių plokštės. Aš savo name laikančioms konstrukcijoms tikrai nepagailėjau. Net vienas kranistas vasarą juokavo, kai 10,5 m ilgio ir 15x15 cm metalo vamzdį kėlė: sako, tu ką, karui su rusais ruošiesi?
Atsakyti
...ir jis buva teisus (kogero). biggrin.gif
o konandiruotej, visa savaite, su rusais susidare nuomone - jie nekariaus...

QUOTE(cibulis @ 2014 10 10, 20:20)
Mano name atramos taškai mažesni (ne 8 m), bet perdangos storis - 22 (ar 20 cm). Markučių plokštės. Aš savo name laikančioms konstrukcijoms tikrai nepagailėjau. Net vienas kranistas vasarą juokavo, kai 10,5 m ilgio ir 15x15 cm metalo vamzdį kėlė: sako, tu ką, karui su rusais ruošiesi?

Atsakyti