Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 28 tema

QUOTE(Loreciukaz @ 2014 10 09, 12:33)
sveikinu biggrin.gif pas mus vakar vakare jau tik 19.. bet siandien bus 20+, saule savo darba padarys smile.gif
tik dabar negalesit isjungti sildymo, kitaip tie 11 lt nueis suniui po uodega... arba isjunkit ir ziurekit kiek laipsniu per diena atvesta namas smile.gif
kokia temperatura paduodat i grindis?

O jus prie granulinio peciaus likot ar ka pasijunget?

Vakar i grindis 28, siandien numazinau iki 21.

Beja pas mane yra vienas trapas snd spicialiai pridejau ranka - nejauciau nei oro traukos nei pritekejimo..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 10 09, 14:15)
O jus prie granulinio peciaus likot ar ka pasijunget?

Vakar i grindis 28, siandien numazinau iki 21.

Beja pas mane yra vienas trapas snd spicialiai pridejau ranka - nejauciau nei oro traukos nei pritekejimo..

mes prie granulinio smile.gif o pas mus trauka yra blink.gif
Atsakyti
6 mm. o tai tarpai kokie?

QUOTE(biesas66 @ 2014 10 09, 12:12)
Apie kury tu cia tinkla sneki ? 4 mm ar 6 ?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 10 09, 16:14)
6 mm. o tai tarpai kokie?

Susidejei i grindis 4 mm tinkla ir dziaukis. Neverta diskutuot ir ne vieta.
Atsakyti
Dar nedejau. Nedaejau.
Argumentu taip ir neisgirstu... apart vadovo paliepima biggrin.gif

quote=biesas66,2014 10 09, 15:06]
[/quote]
Atsakyti
[quote=arkava,2014 10 09, 16:30]
Dar nedejau. Nedaejau.
Argumentu taip ir neisgirstu... apart vadovo paliepima biggrin.gif

[/quote]
[/quote]

nzn susidejau 4mm su 15 akim ir 8 cm betono. betonuota tinkla prikeliant. Tai ant to betono nezinau ka reiktu daryt kad jis ilinktu ar kazkas kitas jam nutiktu. gi su furom nevazinesit o kokie 200 kg i kvadrata tia juokai o namuos didesniu apkrovu ir nera
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 10 09, 17:30)
Dar nedejau. Nedaejau.
Argumentu taip ir neisgirstu... apart vadovo paliepima  biggrin.gif

[/quote

Argumentas. Dekis 4 mm,juk visi taip daro.😁

P.s. Del manes ta,isvis gali nedeti,man nei silta nei salta. Tavo nuomone man jau seniai aiski.✌
Atsakyti
vzaimno, kaip sakoma biggrin.gif
thumbup.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 10 09, 16:28)
[/quote
Argumentas. Dekis 4 mm,juk visi taip daro.😁

P.s. Del manes ta,isvis gali nedeti,man nei silta nei salta.    Tavo nuomone man jau seniai aiski.✌

Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 10 08, 22:37)
Mes ir dejom tinkla, polipropilenini plausa(fibra) ir dar paprasem, kad plastifikatoriu ipiltu.
Papildyta:

Kazkada, lygtais, Mintas (bijau apsimeluoti) buvo ikeles statybininko Evoy aprasyma apie sildomu grindu betonavima. Stai cia ir buvo surasyta visa informacija  smile.gif .

Nepatingejau ir suradau. Nukopijavau I "grindini sildyma" http://www.supermama...;#entry67623088
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 10 09, 22:59)
Nepatingejau ir suradau. Nukopijavau I "grindini sildyma"  http://www.supermama...;#entry67623088

Vieno zmogaus nuomone isgirsti visada naudinga,bet triju butu puiku. Na,as ne inzinierius,daug nesigincysiu sutinku kad 4 mm tinklas puikiai dirba su fibra kartu sudejus. Tik uzkliuvo kad rekomendacijose betona siuloma pjaustyti 3/3 gabalais. Kiek as zinau tai dydziai 6/6 pilnai gali buti. Na,tiek to,kaikas isvis nepjausto...turiu pavyzdi kur pas drauga isbetonuota tiesiog su paprastu betonu is betono mazgo (betonas toks pat kaip gaminamas prie vietos,meistru) jokiu plastifikatoriu nedeta ir o stebukle vis dar laiko,neskilineja.😁. Mano projekte parodyta armatura 6 mm,ai galvoju architektas kosmonautas. Pasiklausiau darbu vadovo (patirtis daugybe metu) ta pati pasake. 6 mm. O kadangi as sau statau nama,tai ir pavariau 6 mm armatura su 15/15 langeliais. Tiesa betono mazge kai domejaus,vadybininkas pasake-nafig tau ta fibra... Nors teoriskai turejo itikineti kad pirk. Tai va,tokia mano patirtis. O as visada remiuos patirtim ne teorija. Faktas tas kad labiausiai rizikuoja tas kas isimeta 4 mm tinkla ir galvoja kad to uzteks. O tinklo kelnojimui betonuojant tai as visiskai nepritariu nes tada gaunas kiausiniene ir neaisku kokioj vietoj tinklas atsiduria. Tam yra sukurti tinklo pakelikai ir prasom jeis naudotis.aisku 4 mm tinkla gan kebloka pakabinti nes jis nera toks stabilus kaip pvz 6 mm. jusu teise rinktis. 😈
Atsakyti
O as nepyliau ir fibros nedejau. Tinkla kaip ir visi naudojau 4mm su 15 akim. Pasak mano grindininko priedai tai pinigai i bala kaip ir storesne viela. Sako cia tau ne perdanga ir tai visvien negelbetu del grunto pasedimo. Kartais betonas riecias ties "praejimais" ten kur grindys virs pamato.

Betonas suskilo visur kur turejo suskilt. Ty ties kiekvienom durim ir ten kur platus praejimai virs pamato. Ten dare specialiai bruksnius liniuote. Saliono centre i viena kruva buvo sukrauti visam namui reikalingas gipsinis misinys (koks kubas) atlaike be problemu, tiesa pas mane grindys iki 10cm storio gavos.

QUOTE(biesas66 @ 2014 10 09, 06:19)
Jum patinka sviestas sviestuotas ? Armatura ➕ tinklas...  Taspats kas desra ir kumpis ant vieno sumustinio.
O plastifikatoriu ir as pyliau ten kur sildomos grindys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 10 spalio 2014 - 07:51
Is patirties: 1a grindys buvo pusiau ant grunto, pusiau ant juodgrindziu. Tinklas 4mm. 2 ltr ala plastifikatoriaus. Viskas puiku iki siol, niekas nesiriecia, storis-7cm.
Fairy, tarp kitko, irgi puikiai plastifikuoja biggrin.gif
Del storiu, gegnes, balkius man ir suprojektavo atatinkamai 8 ir 20cm doh.gif Kad nesuluztu
Kaimynas, bijodamas, taip irgi zada daryt, kas biski galvoja-nusipirks 5cm ir 15 cm. smile.gif
Kiekvienam laisvas pasirinkimas

QUOTE(*** @ 2014 10 10, 06:45)
O as nepyliau ir fibros nedejau. Tinkla kaip ir visi naudojau 4mm su 15 akim. Pasak mano grindininko priedai tai pinigai i bala kaip ir storesne viela. Sako cia tau ne perdanga ir tai visvien negelbetu del grunto pasedimo. Kartais betonas riecias ties "praejimais" ten kur grindys virs pamato.

Atsakyti