Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 28 tema

QUOTE(cibulis @ 2014 10 08, 17:22)
Mano grindyse sudėtas ir tinklas, ir fibra.

Kokia motyvacija Tokio pasirinkimo ?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 10 08, 20:43)

Armatūros tinklas atlieką visą tvirtumo darbą ir padeda vedžioti grindinio šildymo vamzdelius. Fibra papildomai sustiprina betoną. Be to ji tikrai nėra brangi.
Atsakyti
o su kuoraisiojai prie vamzdeliu? plastm dirzeliais/vielutem? vamzdis daugiasluoksnis?

QUOTE(cibulis @ 2014 10 08, 20:14)
Armatūros tinklas atlieką visą tvirtumo darbą ir padeda vedžioti grindinio šildymo vamzdelius. Fibra papildomai sustiprina betoną. Be to ji tikrai nėra brangi.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 10 08, 16:22)
Mano grindyse sudėtas ir tinklas, ir fibra.

Mes ir dejom tinkla, polipropilenini plausa(fibra) ir dar paprasem, kad plastifikatoriu ipiltu.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2014 10 08, 20:43)

Kazkada, lygtais, Mintas (bijau apsimeluoti) buvo ikeles statybininko Evoy aprasyma apie sildomu grindu betonavima. Stai cia ir buvo surasyta visa informacija smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 10 08, 23:37)
Mes ir dejom tinkla, polipropilenini plausa(fibra) ir dar paprasem, kad plastifikatoriu ipiltu.
Papildyta:

Kazkada, lygtais, Mintas (bijau apsimeluoti) buvo ikeles statybininko Evoy aprasyma apie sildomu grindu betonavima. Stai cia ir buvo surasyta visa informacija  smile.gif .

Jum patinka sviestas sviestuotas ? Armatura ➕ tinklas... Taspats kas desra ir kumpis ant vieno sumustinio.
O plastifikatoriu ir as pyliau ten kur sildomos grindys.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 10 09, 06:19)
Jum patinka sviestas sviestuotas ? Armatura ➕ tinklas...  Taspats kas desra ir kumpis ant vieno sumustinio.

Pas mane irgi tinklas+ fibra+ plastifikatoriai.
Tinklas realiai atlieka liniuotes ir pagrindo prie kurio raisoma funkcija, pas mane jis gulejo ant pulistirolo ir nebuvo pakeltas, todel ir naudojau fibra, kad betonas susiristu.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 10 09, 06:19)
Jum patinka sviestas sviestuotas ? Armatura ➕ tinklas...  Taspats kas desra ir kumpis ant vieno sumustinio.

Mano grindyse be armatūros tinklo ir fibros pylėme ir plastifikatarių. Šildomoms grindims tokie rekomendavimai. Be to, armatūros tinklas nebūna aukštai sukeltas, todėl fibra atlieka papildomą armavimą.

Galima galvoti, kad svietas svietuotas, bet daug ir blokelių/plytų nearmuoja. Atsieit nereikia. STR liepia armuoti bet kurią mūrinę sieną.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 10 09, 10:20)
Mano grindyse be armatūros tinklo ir fibros pylėme ir plastifikatarių. Šildomoms grindims tokie rekomendavimai. Be to, armatūros tinklas nebūna aukštai sukeltas, todėl fibra atlieka papildomą armavimą.

Galima galvoti, kad svietas svietuotas, bet daug ir blokelių/plytų nearmuoja. Atsieit nereikia. STR liepia armuoti bet kurią mūrinę sieną.

Kiekvienas savaip is proto eina... Aisku jei susidedi tinkla tik tam kad vamzdelius prisirist tai kas belieka.. Dedi fibra 😁 na nesvarbu,kiekvienas stato sau namus ir renkasi kas priimtiniau. As fibros nedejau,bet dejau 6 mm tinkla,nors pradine nuomone buvo kad uzteks keturiu. Mano nuomone pakoregavo darbu vadovas kai net nemirktelejes pasake jog turi buti 6 mm. O didzioji dalis lietuvaiciu perka 4mm storio tinkla ir dar 20/20 akutem..
Atsakyti
biggrin.gif
as tokiam vadovui rankas issukineciau - muro tinkla kist i grindis.aisku, jei AE statom, gal ir tinka..smile.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 10 09, 09:15)
Kiekvienas savaip is proto eina... Aisku jei susidedi tinkla tik tam kad vamzdelius prisirist tai kas belieka.. Dedi fibra 😁  na nesvarbu,kiekvienas stato sau namus ir  renkasi kas priimtiniau. As fibros nedejau,bet dejau 6 mm tinkla,nors pradine nuomone buvo kad uzteks keturiu. Mano nuomone pakoregavo darbu vadovas kai net nemirktelejes pasake jog turi buti 6 mm.  O didzioji dalis lietuvaiciu perka 4mm storio tinkla ir dar 20/20 akutem..

Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 10 08, 17:57)
Prie tokiu lauko  temperaturu turetu uztekti  20-22lC i grindis ,bet pirma reiktu isildyti masyvias sienas  ... Vienai nakciai palikite pvz. 25lC .

pas mane siandien kaip Loreciukaz sake "taskentas"

Pirmas namo uzsildymas nuo 15-21 laipsniu, per para prisuko 11 lt smile.gif buvau uzsatacius ant 28, dabar uzdejau 21...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 10 09, 12:57)
pas mane siandien kaip Loreciukaz sake "taskentas"

Pirmas namo uzsildymas nuo 15-21 laipsniu, per para prisuko 11 lt smile.gif buvau uzsatacius ant 28, dabar uzdejau 21...

sveikinu biggrin.gif pas mus vakar vakare jau tik 19.. bet siandien bus 20+, saule savo darba padarys smile.gif
tik dabar negalesit isjungti sildymo, kitaip tie 11 lt nueis suniui po uodega... arba isjunkit ir ziurekit kiek laipsniu per diena atvesta namas smile.gif
kokia temperatura paduodat i grindis?
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 10 09, 11:30)
biggrin.gif
as tokiam vadovui  rankas issukineciau - muro tinkla kist i grindis.aisku, jei AE statom, gal ir tinka..smile.gif

Apie kury tu cia tinkla sneki ? 4 mm ar 6 ?
Atsakyti