Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 28 tema

QUOTE(Orginalus @ 2014 10 03, 23:51)

Ištryniau nuotraukas, nes kai kas vakar suerzino.
Atsakyti
Nuotraukose atkreipiau demesi i saule vakare. Pietuose seselis, vakaruose 2a saules niekas neuzstoja o langiukas sienoje maziukas. Beje galejai virs sandelio isirengt terasa su isejimu ten kur langiukas tik neaisku kas per vaizdas matos is ten smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2014 10 04, 11:48)

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 10 04, 11:57)
1. Nuotraukose atkreipiau demesi i saule vakare. Pietuose seselis, vakaruose 2a saules niekas neuzstoja o langiukas sienoje maziukas.

2. Beje galejai virs sandelio isirengt terasa su isejimu ten kur langiukas tik neaisku kas per vaizdas matos is ten smile.gif

1. Langas mažas, nes didesnis techniškai neišėjo. Juk mano stoge bus 50 cm vatos, todėl lango negalima buvo didinti, sąrama lindo į gegnes. O ir taip sąrama vos tilpo.

2. Taip, kas buvo užlipęs ant mano plokščio stogo sako, kad labai faina. Net ir aš galvoju, kad ten būtų nereali terasa: daug erdvės, vaizdo, tiesiog labai jauku. Bet dabar jau šaukštai po pietų. O be to pasyviam namui, kai projektavome, ne tai esmė buvo. Siekėme energiškai efektyvaus namo. Beje, nuo tos terasos žiemą matyčiau Kalėdų egle papuoštą Vilniaus TV bokštą. Bet jis ir taip matysis.

Bala nematė, pakartosiu nuotraukas:
1. Pirma nuotrauka.
2. Antra nuotrauka.
3. Trečia nuotrauka.
4. Ketvirta nuotrauka.
5. Penkta nuotrauka.
6. Šešta nuotrauka.
7. Septinta nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 04 spalio 2014 - 20:23
QUOTE(cibulis @ 2014 10 03, 22:47)
Aš nesinervuoju. Tik jūs primenate mano kaimynės tipažą. Tai žmonės, kurie nori apie kitus viską žinoti, bet apie save viską slepia. Nejau buvo sunku parašti apšiltinimo sluoksnius, langus, kitus sprendimus.

Kazkodel as apie jusu nama atsimenu nemazai, ir kiek siltinot ir kokie langai, ir kokie sprendimai..

Kai prasides sildymo saskaitos tada ir bus info, o dabar juk vistiek pamirsite.. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 10 04, 11:48)

nu gink dieve... o norejau tik pagirt, kad namas grazus, matyt teks daugiau patylet.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 10 04, 21:23)
nu gink dieve... o norejau tik pagirt, kad namas grazus, matyt teks daugiau patylet..  blush2.gif

Ne jūs suerzinote, o pamišęs Wi-Fi.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 10 04, 21:45)
Ne jūs suerzinote, o pamišęs Wi-Fi.

na tu ir debilas - gincijomes apie radiatorius visai kitoj temoj, o tu cia nuoraukas istrynei?
ir dar kristinka uzsipuolei, visi mate ir prisimena, nes nesenai buvo, visa info apie jos statybas, tik tu ziuriu nieko nebepameni. dar vienas irodymas kad tau su galva kazkas netaip.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 10 05, 17:22)
na tu ir debilas - gincijomes apie radiatorius visai kitoj temoj, o tu cia nuoraukas istrynei?
ir dar kristinka uzsipuolei, visi mate ir prisimena, nes nesenai buvo, visa info apie jos statybas, tik tu ziuriu nieko nebepameni. dar vienas irodymas kad tau su galva kazkas netaip.

Tamstos kultūra akivaizdi. Be "gražių" žodelių kitaip neišeina pasakyti? Ar ne taip

Kur norėjau, ten ir ištryniau nuotraukas, nes jos mano. Nežinau, kur buvo visa info apie Kristinos statybas, aš visų temų neseku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 05 spalio 2014 - 18:30
QUOTE(cibulis @ 2014 10 05, 18:29)
Tamstos kultūra akivaizdi. Be "gražių" žodelių kitaip neišeina pasakyti? Ar ne taip

Kur norėjau, ten ir ištryniau nuotraukas, nes jos mano. Nežinau, kur buvo visa info apie Kristinos statybas, aš visų temų neseku.

nepretenduoju i kulturos veikejus, beto "debilas" nera nei keiksmazodis nei kitaip negrazus, yra zodynuose ir reiskia lengva protini atsilikima su IQ tarp 50-70. nu 1:1 kaip tavo.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 10 05, 19:12)
nepretenduoju i kulturos veikejus, beto "debilas" nera nei keiksmazodis nei kitaip negrazus, yra zodynuose ir reiskia lengva protini atsilikima su IQ tarp 50-70. nu 1:1 kaip tavo.

Ačiū, kad paaiškinai. O koks, tamstos, IQ? Gal testą darėte ar iš akies?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 10 05, 19:21)
Ačiū, kad paaiškinai. O koks, tamstos, IQ? Gal testą darėte ar iš akies?

toks didelis kad net nepamenu skaiciaus.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 10 05, 19:42)
toks didelis kad net nepamenu skaiciaus.

Sėkmės tau, ypatingas žmogau.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 10 05, 21:11)
Sėkmės tau, ypatingas žmogau.

Cibuli,ksip grindis pas pati isbetonavo ? Idealiai?
Atsakyti