Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 31, 10:16)
Panos, o nė viena nebandėt tarp virtuvinių spintelių dėti dekoratyvinį glaistą? Aš vis ieškau alternatyvos plytelėms ir norisi kažko... pati nežinau ko smile.gif
Kalbėjau su meistru, paskaičiau aprašymus - nu jei nulakuotas, tai atsparus drėgmei. Kiek jis atsparus, nežinau. Visi kaip susitarę sako, kad taip žmonės daro, problemų didesnių nekyla. O aš mačius nesu, pasitart ir paklaust nelabai yra ko smile.gif
Kalba eina apie tokio tipo:
http://www.procolor....m_smulkiagrudis
http://www.rilak.lv/...cts?category=33

o kaip valyti jį? ar nevalyti visai? šiaip nesu mačiusi tokio dalyko virtuvėje, tad sunku komentuoti, bet man atrodo nebus praktiškas reikalas. Bet aš tvarkos mėgėja, tai man visur purvai vaidenas.

dėl plytelių, mano akiai norisi horizontalaus klijavimo, o ne vertikalaus. bet jau kaip ir keitimo būti negali šioje vietoje. kažkaip galvoju, kad maišant su kita spalva būtų dar blogiau, o kad tamsoka, sutinku. gal labiau su dizainu ir spalvų derinimu draugaujančios galės daugiau patarti ir pakomentuoti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 31 liepos 2014 - 09:40
QUOTE(Tanite @ 2014 07 31, 10:31)
o kaip valyti jį? ar nevalyti visai? šiaip nesu mačiusi tokio dalyko virtuvėje, tad sunku komentuoti, bet man atrodo nebus praktiškas reikalas. Bet aš tvarkos mėgėja, tai man visur purvai vaidenas.

Na, anot dviejų meistrų ir parduotuvės vadybininko, valosi jis labai lengvai. Šiaip pačiupinėjus tokią sieną, ji slidi. O frakciją irgi galima rinktis - paviršius gali būt beveik lygus, negrublėtas. Ten dedasi glaistas, paskui jis dažomas keliais sluoksniais, ir ant viršaus lakuojama irgi kelissyk.
Bijau, kad gavusi per daug drėgmės tokia siena trūkinės, suaižės ir pradės trupėti. Ar normali ta baimė, ar ne?
Atsakyti
labai grubleto tai tikrai nedaryciau nes net dulkes seda ant to reljefo. O kad galima padaryti visai lygu tai tiesa, pas mano tevus dvi sienpos tokios viena grubi, kita visai lygi. istiesu ji slidi ir praktiska nes nelabai kas ant jos matosi (nusiciupinejimai, pasibraizymai), padengus laku manau tokia pati prieziura kaip ir paprastai dazytos ir lakuotos sienos, o tokias tikrai virtuvese daro
Atsakyti
Su lakuotu pavirsium viskas gerai bus tol kol ji valysit su slapiu skurliuku. Bet jei kada pasivaidens smile.gif purvas , noresis pasveisti, ar uzsimirsus uzpilsit chemijos, lakas gali patirpti, pradeti kibti ir veltis. As taip pasidariau prie valgomojo stalo - yra paprasta dazyta, lakuota siena, kuria matyt kazkada vienoj vietoj nuo dusios pasveiciau, tai palei stalo kama dabar turiu viena plema, kuris kimba, jei atsiremiu i siena, tai ten apkimba kokiais pukeliais nuo drabuziu, su vandeniu pavalau, nusivalo, bet iki kito karto,
Zodziu su lakuota siena irgi reikia neuzsimirsti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 07 31, 10:31)

dėl plytelių, mano akiai norisi horizontalaus klijavimo, o ne vertikalaus. bet jau kaip ir keitimo būti negali šioje vietoje. kažkaip galvoju, kad maišant su kita spalva būtų dar blogiau, o kad tamsoka, sutinku.

Sutinku.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 07 31, 11:08)
labai grubleto tai tikrai nedaryciau nes net dulkes seda ant to reljefo. O kad galima padaryti visai lygu tai tiesa, pas mano tevus dvi sienpos tokios viena grubi, kita visai lygi. istiesu ji slidi ir praktiska nes nelabai kas ant jos matosi (nusiciupinejimai, pasibraizymai), padengus laku manau tokia pati prieziura kaip ir paprastai dazytos ir lakuotos sienos, o tokias tikrai virtuvese daro

Taip taip, žinau, kad priežiūra lygesnės paprasta. Apie didelio grublėtumo net nemąstau. Tėvai tokią gan lygią turi, tai patenkinti. Tik suabejojau, ar virtuvėj ji tinka. Nors sako, kad vandeniui atspari.
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2014 07 31, 11:11)
Zodziu su lakuota siena irgi reikia neuzsimirsti wink.gif

Tikriausiai kaip ir su bet kokia kitokia danga wink.gif
Atsakyti
Su plytelem taip nera, papurski ko nori, pasveiti kaip nori biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

sakyciau kad cia tarp spinteliu kazkas panasaus, bent jau is vaizdo atrodo
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 31, 11:13)

Tikriausiai kaip ir su bet kokia kitokia danga wink.gif

bet tarp spintelių tikrai bus tokių dėmių, kur norėsis pašveisti. būna ar užtykšta kas, nenuvalai iš karto, išdžiūsta, po to jau reikia rimtesnio pavalymo. vargu ar paprastai skudurėliu nusivalytų.
Atsakyti
Mes virtuveje viena siena dazysim plaunamais dazais, kurie skirti voniai. Kitur desime plokste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 31 liepos 2014 - 10:31
patarkit prasau,kur daryti indu dziovykle,kai kriaukle yra prie lango?ar virsutinei spinteleje,sone,ar aptinei,taip pat desiniam sone,kaip patogiau deti slapius indus plaunant? Ar kas apskritai apatineje spinteleje daro indu dziovykle? Kaip tuomet su dregme?nes kai virsutineje spinteleje daroma,tai juk nededamas dugnas,iskart padeklas,kad ventiliacija butu gera g.gif
Atsakyti