QUOTE(Juodai @ 2014 07 25, 14:43)
Jau daug kas pasisakė kitoj temoj apie pussalę, kad nelabai vykusiai jin paplanuota . Pirmiausia į akis krenta labai išsikišęs jos stalviršis į šonus, tikrai daugiau atrodo, nei 40cm atkištas yra... ar tiek reikia? Ar klystu aš? Kitas momentas - koks atstumas gaunas nuo plautuvės stalviršio iki pussalės stalviršio? Man atrodo, kad nėra 1,2m . Ar vėl neteisingai atrodo? Ir paskutinis dalykas - darbinio trikampio šaldytuvas-viryklė-plautuvė kelyje neturėtų būti jokių trukdžių, nes bus nepatogu darbuotis... ir jokie suapvalinimai šiuo atveju nepadės . Labai šone gaunas šaldytuvas ir nuo jo iki kaitlentės kelyje atsiduria pussalė... negerai, nesvarbu, kad aliejaus nelaikot šaldytuve , kiti produktai jame, bus nepatogu taip vaikščioti.
Gal galėtumėt įkelti visos patalpos planą su matmenimis ir pažymėta būsimo stalo vieta, tada gal sumesčiau planelį, kaip įsivaizduoju kad būtų geriau.
Dar vienas klausimas - virtuvė didelė, o Jūs sugalvojote kaitlentę kišti į kampą. Kodėl?
Gal galėtumėt įkelti visos patalpos planą su matmenimis ir pažymėta būsimo stalo vieta, tada gal sumesčiau planelį, kaip įsivaizduoju kad būtų geriau.
Dar vienas klausimas - virtuvė didelė, o Jūs sugalvojote kaitlentę kišti į kampą. Kodėl?
del stalvirsio sutinku krenta jis ir man i akis ,bet galima ji trumpint ,ar is vis galvoju atsisakyt to pusbario ir statyt koki stala nedideli ,kaip jus manot ?nei saldytuvo nei orkaites nei kaitlentes keist vietu negalima nes isvedziota jau elektra jiems,kriaukle bus tokio tipo kaip jusu tik dviguba ikejine emtu pleneli tikiuos jus suprasit ka ten ,valgomojo stala galvoju statyt tarp tos sofutes kur pavaizduota ir virtuves,
Aciu jums Juodai