QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:33)
man šitie dar gražūs virtuvei
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 11:36)
Juodai panasius ir planavo, taip?
Aha, planavau... kažką panašaus. Man tokie idealūs yra kabinimui virš salos. Šitie, kur įkėlėte dideli, tai virš salos kokius 2-3 tokius pasikabinti - pasaka . Bėda ta, kad pas mane gartraukis virš salos , tad šalia toks vienas kažkaip keistai atrodytų... Galvojau apie tokius mažuliukus:
Tačiau bėda ta, kad nuo salos link svetainės lango numatyti dar 5 kabantys šviestuvai - toje vietoje lubos yra aukščiausios, ten toks kaip praėjimas gaunas link terasos durų, tai kad nebūtų tuščia susigalvojom šviestuviukų... Žinoma, jie kaip įsivaizduoju neturi būti kažkokie ryškūs ar dideli, tačiau vistiek, 5 kabantys... Tad pradėjau galvoti, ar ne per daug tų kabančių bus - 2 virš salos, 5 čia pat svetainėje... vienodų nepakabinsi, nes šitie, kurie man tiko virš salos, visiškai nesižiūrėtų virš to praėjimo mano nuomone . Todėl stipriai susilaikiau dėl šitų pakabinamų virš salos ir jaučiu kad ten atsiras įmontuojami blynai ...
Plius dar kas iš kabančių patalpoj - tai virš stalo ir svetainės zonoje. Tad visai rimtai apie šituos sietyniukus galvoju .
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:38)
juodai, įdomu kiek realiai tiek šviestuvai šviesos duos .. atrodys kai švies jie be abejo gražiai. įdomu ekoliumenas atsivežęs yra kokių šviestuvų, kad gyvai pamatyt ?
Tinklapyje rašo, kad pristatymas per 30 dienų prie jų, tai kaip suprantu, neturi. Bet manau, kad parvežtų ir jei nepatiktų gyvai, nereikėtų būtinai pirkt. Kiek esu bendravus el. paštu su jų atstove, labai maloniai viską aiškino ir patarinėjo. Kalbu apie Klaipėdoje esantį kolektyvą. Niekaip neprisiruošiu pas juos nuvažiuoti...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 11:54)
tai kad senukuose tu paciu yra
Ar tokių, kur aš įkėliau?