Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:33)
man šitie dar gražūs virtuvei  smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 11:36)
Juodai panasius ir planavo, taip? rolleyes.gif

Aha, planavau... kažką panašaus. Man tokie idealūs yra kabinimui virš salos. Šitie, kur įkėlėte dideli, tai virš salos kokius 2-3 tokius pasikabinti - pasaka wub.gif . Bėda ta, kad pas mane gartraukis virš salos verysad.gif , tad šalia toks vienas kažkaip keistai atrodytų... Galvojau apie tokius mažuliukus:

user posted image user posted image

Tačiau bėda ta, kad nuo salos link svetainės lango numatyti dar 5 kabantys šviestuvai - toje vietoje lubos yra aukščiausios, ten toks kaip praėjimas gaunas link terasos durų, tai kad nebūtų tuščia susigalvojom šviestuviukų... Žinoma, jie kaip įsivaizduoju neturi būti kažkokie ryškūs ar dideli, tačiau vistiek, 5 kabantys... Tad pradėjau galvoti, ar ne per daug tų kabančių bus - 2 virš salos, 5 čia pat svetainėje... vienodų nepakabinsi, nes šitie, kurie man tiko virš salos, visiškai nesižiūrėtų virš to praėjimo mano nuomone unsure.gif . Todėl stipriai susilaikiau dėl šitų pakabinamų virš salos ir jaučiu kad ten atsiras įmontuojami blynai unsure.gif ...
Plius dar kas iš kabančių patalpoj - tai virš stalo ir svetainės zonoje. Tad visai rimtai apie šituos sietyniukus galvoju g.gif .

QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:38)
juodai, įdomu kiek realiai tiek šviestuvai šviesos duos  g.gif .. atrodys kai švies jie be abejo gražiai. įdomu ekoliumenas atsivežęs yra kokių šviestuvų, kad gyvai pamatyt ?

Tinklapyje rašo, kad pristatymas per 30 dienų prie jų, tai kaip suprantu, neturi. Bet manau, kad parvežtų ir jei nepatiktų gyvai, nereikėtų būtinai pirkt. Kiek esu bendravus el. paštu su jų atstove, labai maloniai viską aiškino ir patarinėjo. Kalbu apie Klaipėdoje esantį kolektyvą. Niekaip neprisiruošiu pas juos nuvažiuoti...

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 11:54)
tai kad senukuose tu paciu yra 4u.gif

Ar tokių, kur aš įkėliau?
Atsakyti
reik užvažiuot man pas juos tuomet smile.gif .. bet kaip įdomu smile.gif pirmam namui visus šviestuvus pirkau Kaune smile.gif plyteles pirkau dabar Kaune smile.gif o va kauniečiai, vilniečiai važiuoja pas mus į Klaipėdą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 22, 12:21)

Ar tokių, kur aš įkėliau?

Nea, kitu randu tu paciu modeliu. Tai ir sakau, kad ir brangios pardes, ir senukai kartais ta pati turi.

Atsakyti
dar buvau nusižiūrėjus tokį gartraukį smile.gif
user posted image
user posted image

bet visgi galvoju kad jis bus per daug baltas.. pas mane virtuvėj apart langų nieko daugiau balto nebus .. viskas labiau kreminės spalvos.. iš viso galvoju apie duris ir apvadus ne baltus o gal kiek kremą daryt g.gif .. reik paieškot pavyzdžių kaip tai gali atrodyt g.gif bet čia jau ne šiai temai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 22 rugpjūčio 2014 - 11:41
QUOTE(Juodai @ 2014 08 22, 11:23)

O gal tamsų rinktis  g.gif :

user posted image

QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:38)
juodai, įdomu kiek realiai tiek šviestuvai šviesos duos  g.gif .. atrodys kai švies jie be abejo gražiai. įdomu ekoliumenas atsivežęs yra kokių šviestuvų, kad gyvai pamatyt ?

Jei megstate daug sviesos, atsargiai. Pas mane tokio stiliaus sviestuvai, 2 po 8 lempas +4 ant sienu po viena lempute. Dar didesni ir masyvesni nei sioje nuotraukoje, bet tamsu kaip subineje, nors atrodo labai graziai:)
Ir gauptas nera labai tamsus, bet is audinio, gal todel nelabai pralaidus sviesai
Atsakyti
Jauciu ir toks sviesa ribotu g.gif http://www.spalvinga...18-1-46353.html

Mama tai juokias, kad kaip bobutes serveteles uzmestos.
As niekada neissirinksiu sviestuvu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaco @ 2014 08 22, 14:58)
Jei megstate daug sviesos, atsargiai. Pas mane tokio stiliaus sviestuvai, 2 po 8 lempas +4 ant sienu po viena lempute. Dar didesni ir masyvesni nei sioje nuotraukoje, bet tamsu kaip subineje, nors atrodo labai graziai:)
Ir gauptas nera labai tamsus, bet is audinio, gal todel nelabai pralaidus sviesai

Čia metalinis gaubtas. Tad man virš valgomojo stalo turbūt išvis nelabai tinka tokio tipo šviestuvas g.gif ... arba baltą variantą reikėtų rinktis unsure.gif .
O svetainėje tai pagrinde juk grožio ir reikia bigsmile.gif , tai gal tiktų tas tamsus "subininis" variantas biggrin.gif . Bet kaip tada atrodytų, svetainėje toks

user posted image

o virš stalo toks

user posted image

g.gif
Plius dar sieninių tokios serijos nėra, o man reikėtų svetainėje 2vnt... unsure.gif

Virš stalo tokie turbūt labiau tiktų
user posted image user posted image

bet pas mane vienas laidas ten išvestas, o tokio šviestuvo vieno neužtektų, reikia rinktis trigubą ar dvigubą, kažką tokio turbūt:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 rugpjūčio 2014 - 14:26
Uzbegau i viena salona, tai dauguma toookie gaubtai, kad daugiau apsviestu dantys smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu vėl su savo virtuve. Baldininkai man ją nubraižė, bet kadangi dar neatsiuntė, tai nufotogr. popierinį variantą smile.gif
user posted image
user posted image

spintelė prie lango man nepatinka, manau reikia sulyginti su visoms g.gif
indaplovė kriauklei iš kairės. kargo krepšį po žema spintele platinsiu, kad tilptų puodai.... kokių turit pasiūlymų jūs? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbiete: 22 rugpjūčio 2014 - 17:50
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 16:44)
Uzbegau i viena salona, tai dauguma toookie gaubtai, kad daugiau apsviestu dantys smile.gif

Beje, o kur jūsų virtuvė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2014 08 22, 18:41)
Sveikos, ateinu vėl su savo virtuve. Baldininkai man ją nubraižė

Orkaitę leisti per žemąjį stalčiuką, spintelę prie lango daryti tokio pat aukščio, kaip ir kitos pakabinamos, mesti lauk tą siaurą daiktą plautuvės dešinėje bigsmile.gif . Tokie pirmi pastebėjimai.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 08 22, 18:43)
Beje, o kur jūsų virtuvė? smile.gif

Man rodos Žalia Rūta nori išsisukti taip ir nepasirodžius... verysad.gif
Atsakyti
Mano dar nebaigta, gi laksciau dar su rankenom ir sienelem. Gal tik kita savaite bus pabaigoje. Bet jos nera ka rodyti, ji vienoj juostoj, labai paprasta.
Atsakyti