Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 11:03)
Pastatomos lenteles, ant kuriu su kreida galima rasyti.

man tai atrodo nepatogu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 22, 11:08)
man tai atrodo nepatogu

turbut, cia tik kaip alternatyva, kai nera laisvos sienos biggrin.gif
Atsakyti
Žalia Rūta, parodysiu mirksiukas.gif .. jau pati negaliu sulaukt smile.gif viskas užsakyta, nupirktos plytelės, ir mano lempos wub.gif .. sėdžiu namie vis ir glostau jas , kokios jos man gražios . turėtų gražiai nusėst virš salos man jos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 22, 10:56)
juodai,klausiau, kur kreidą laikot, nes nemačiau šalia lentos, o vaikščiot pasiiminėt kaskart iš stalčiuko, man atrodo nepatogu. tai vat galvoju,kur reiktų ją laikyt. nebent rėmas platesnis, tada galima ant jo pasidėt smile.gif

Teka, naj eini link lentos, pakeliui iš stalčiuko ar nuo stalviršio pasigriėbi kreidą ir parašai mirksiukas.gif . Be abelo jei išeis kokią viečiukę ant rėmelio pasidaryt, bus puiku thumbup.gif .

QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:13)
ir mano lempos  wub.gif .. sėdžiu namie vis ir glostau jas , kokios jos man gražios . turėtų gražiai nusėst virš salos man jos  smile.gif

Wow wub.gif Jau kokis grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Kur pirkote? Man tokios visai virš stalo turėtų gražiai atrodyt ax.gif

Dar esu tokį nusižiūrėjus:

user posted image

Sveitainėje, kad neprisimargint gal tos pačios serijos, tik didesnį:

user posted image

O gal tamsų rinktis g.gif :

user posted image

Žiauriai man su tais šviestuvais nesiseka doh.gif , užstrigau toje vietoj... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 rugpjūčio 2014 - 10:25
QUOTE(Juodai @ 2014 08 22, 11:23)

Wow  wub.gif Jau kokis grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kur pirkote? Man tokios visai virš stalo turėtų gražiai atrodyt  ax.gif
Papildyta:
Dar esu tokį nusižiūrėjus:

user posted image

Sveitainėje, kad neprisimargint gal tos pačios serijos, tik didesnį:

user posted image

juodai, myliu jus ! kaip tik kažko panašaus ieškojau svetainei wub.gif mua smile.gif einu žiūrėt jų ekoliumene smile.gif

maniškės Dubingiuose pirktos.. ilgai vargau kol gavau jas abi.. nes gaubtai rankų darbo ir neaišku ar būtų tokios pačios spalvos atvažiavęs antras.. apskritai Dubingiuose kažkoks bardakėlis su užsakymais.. bet galutiniam variante turiu abi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:26)
juodai, myliu jus ! kaip tik kažko panašaus ieškojau svetainei  wub.gif mua smile.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
man šitie dar gražūs virtuvei smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:33)
man šitie dar gražūs virtuvei  smile.gif

Juodai panasius ir planavo, taip? rolleyes.gif
Atsakyti
juodai, įdomu kiek realiai tiek šviestuvai šviesos duos g.gif .. atrodys kai švies jie be abejo gražiai. įdomu ekoliumenas atsivežęs yra kokių šviestuvų, kad gyvai pamatyt ?
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:38)
įdomu ekoliumenas atsivežęs yra kokių šviestuvų, kad gyvai pamatyt ?

reikes uzsukti.
be brangininkai jie cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 11:44)
reikes uzsukti.
be brangininkai jie cool.gif

žiūrint su kuo lygint smile.gif jei su Senukais tai taip smile.gif mano akimis visai padorios kainos, jei prekės kokybiškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 11:53)
žiūrint su kuo lygint smile.gif jei su Senukais tai taip smile.gif mano akimis visai padorios kainos, jei prekės kokybiškos smile.gif

tai kad senukuose tu paciu yra 4u.gif
Atsakyti