Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 10:26)
juodai, gerai atrodo  drinks_cheers.gif .. aš dar ko norėčiau prie tokios lentos, tai pakabėlių raktams <...> ir dar kokios lentynėles sąskaitoms ir laiškams .. bet tokia lenta ir kur tambūre aišku gali atsirast  smile.gif

Pas mus tam reikalui paskirtas vienas žemasis stalčiukas virtuvėje, bent jau tol, kol tamburo-drabužinės nesusitvarkysim smile.gif . Taip kabėdami raktai, ar nukrauta lentyna - 100 proc. būtų nukrauta doh.gif, - man būtų kaip nuolatinis bardakėlis smile.gif ...
QUOTE(Teka @ 2014 08 22, 10:28)
o čia paprasta lenta ar magnetinė? kur tokių pirkt reik? o kreidą kur laikot?

Paprasta plokštė, nemagnetinė. Nepamenu darbar, gal Ermitaže vyras nupirko, kaip nuolaidos buvo unsure.gif . Kreidą laikom stalčiuke. Tiesa, ant jos galima rašyti su tokiais specialiais rašikliais, tačiau jie gan greitai išsirašo, brangūs yra, sunkiau nusivalo - su drėgna šuoste reikie, o dar geriau su kempinėle, tad nusispjoviau ir pasiėmiau paprastos kreidos iš vaikų lauko žaislų kibirėlio biggrin.gif - puikiai thumbup.gif .
Atsakyti
Tos plyteles yra pietietisko, ispaniskos stiliaus, kur jie, del karsto klimato, daro gaivius namus. Mano manymu, tai tos kremines spalvos ganetinai sugadintu tu plyteliu koncepcija. As daryciau kazka su pilku, melsvu. Arba kitas plyteles rinkciaus. O koks pas jus virtuvinis, kokio stiliaus?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 10:39)
Jo, tos lentos tai geris, bet man zyyymiai fainiau, speju ir zyyymiai brangiau, tai ant baltu sienu rasymas su markeriais. Gal kas zinot, ar pas mus taip daro?

Ant sienų? Na, sienos tam neaukočiau... O baltos lentos, tai panašiai kaip ofisuose būna konferencijų kambariuose unsure.gif ? Man nelabai... dėl to, kad primena ofisą, dėl to, kad markeriai brangūs, paprasta kreida jau neparašysi ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 10:47)
Tos plyteles yra pietietisko, ispaniskos stiliaus, kur jie, del karsto klimato, daro gaivius namus. Mano manymu, tai tos kremines spalvos ganetinai sugadintu tu plyteliu koncepcija. As daryciau kazka su pilku, melsvu. Arba kitas plyteles rinkciaus. O koks pas jus virtuvinis, kokio stiliaus?

jos ne ispaniško stiliaus jo ir yra ispaniškos smile.gif kitokių nesirinksiu, nes jos jau nupirktos smile.gif o virtuvinis labai panašaus stiliaus kaip įdėtos iš interneto nuotraukos smile.gif tik filingas kiek kitoks smile.gif ir man jos visai nešaltos , gal taip tik nuotraukoje atrodo smile.gif beje toje nuotraukoje virš suklijuotos būtent kreminės tokios pačios spalvos plytelės kaip šių pagrindas . ir man visai dailiai atrodo smile.gif

juodai pas mus dabar ant šaldytuvo toks bardakėlis smile.gif tik sutvarkai, ir vėl nukrautas visokiom smulkmenom smile.gif jokie krepšiukai nepadeda .. padedi krepšį, tai jis per viršų virsta nuo šlamšto doh.gif .. nervina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 22, 10:50)
Ant sienų? Na, sienos tam neaukočiau... O baltos lentos, tai panašiai kaip ofisuose būna konferencijų kambariuose unsure.gif ? Man nelabai... dėl to, kad primena ofisą, dėl to, kad markeriai brangūs, paprasta kreida jau neparašysi  ax.gif .

Ne, Juodai, buna specialus pagrindas, kur daro dazniausiai vaiku kambariuose. Is principo siena atrodo iprasta, bet ant jos galima rasyti ir labai paprastai nusivalo tas markeris/flomasteris. Tik itariu, kad tai brangus reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 10:47)

jei ta kreminė bus tokia, kaip šviesi plytelių dalis, tai, nemanau, kad atrodys negražiai. kiek mačiau šias plyteles interjere, visur šviesios sienos prie jų
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 22, 10:50)
Ant sienų? Na, sienos tam neaukočiau... O baltos lentos, tai panašiai kaip ofisuose būna konferencijų kambariuose unsure.gif ? Man nelabai... dėl to, kad primena ofisą, dėl to, kad markeriai brangūs, paprasta kreida jau neparašysi  ax.gif .

drinks_cheers.gif man tokia juoda ir dar kreida aprašyta tokia jauki smile.gif o dar rėmą kokį uždėjus, norui esant tą rėmą pakeist gali.. man tik tokios norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 10:52)
jos ne ispaniško stiliaus jo ir yra ispaniškos smile.gif

gamintojas nesvarbu. musu irgi ispaniskos, bet stilius - ne ispaniskas biggrin.gif svarbiau koks stilius.

bus idomu pamatyti jusu galutini virtuves varianta, jei pasirodysite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 22, 10:52)
jos ne ispaniško stiliaus jo ir yra ispaniškos smile.gif kitokių nesirinksiu, nes jos jau nupirktos smile.gif o virtuvinis labai panašaus stiliaus kaip įdėtos iš interneto nuotraukos smile.gif tik filingas kiek kitoks smile.gif ir man jos visai nešaltos , gal taip tik nuotraukoje atrodo smile.gif beje toje nuotraukoje virš suklijuotos būtent kreminės tokios pačios spalvos plytelės kaip šių pagrindas . ir man visai dailiai atrodo smile.gif

juodai pas mus dabar ant šaldytuvo toks bardakėlis smile.gif tik sutvarkai, ir vėl nukrautas visokiom smulkmenom smile.gif jokie krepšiukai nepadeda .. padedi krepšį, tai jis per viršų virsta nuo šlamšto  doh.gif .. nervina smile.gif

drinks_cheers.gif

pas mus tas pats biggrin.gif naujoj virtuvėj spėju bus nukrautos palangės arba pussalė doh.gif nes šaldytuvas bus įmontuotas

juodai,klausiau, kur kreidą laikot, nes nemačiau šalia lentos, o vaikščiot pasiiminėt kaskart iš stalčiuko, man atrodo nepatogu. tai vat galvoju,kur reiktų ją laikyt. nebent rėmas platesnis, tada galima ant jo pasidėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 22, 10:53)
jei ta kreminė bus tokia, kaip šviesi plytelių dalis, tai, nemanau, kad atrodys negražiai.  kiek mačiau šias plyteles interjere, visur šviesios sienos prie jų

gali buti, kad bus net labai grazu. tik man labiausiai nieko nenusakanti spalva yra kremine, todel sunku suprasti is tiesu, kokia turima omeny.
Papildyta:
Tiesa, del tu lenteliu, tai pas mus nera sienos, kur butu galima pakabini lentos, tai as dar is seniau turiu toki varianta nuziurejus rolleyes.gif

O Ikejos panasaus kazko nera? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 rugpjūčio 2014 - 10:01
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 11:00)

Tiesa, del tu lenteliu, tai pas mus nera sienos, kur butu galima pakabini lentos, tai as dar is seniau turiu toki varianta nuziurejus rolleyes.gif

Nelabai suprantu, kas čia?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 22, 11:01)
Nelabai suprantu, kas čia?

Pastatomos lenteles, ant kuriu su kreida galima rasyti.
Atsakyti