QUOTE(kaco @ 2014 08 22, 09:01)
Tai ir sakau neadekvaciai. Po 2 tukstancius galima issirinkti super saldytuva ir saldikli. Gaunasi 4 tukst. O vietos manau dvigubai daugiau.
Aisku, sio dizainas superis, bet reietu po forumus paieskoti atsiliepimu. Man tas saldymo stalcius sukele itarima, kiek patogu ji naudoti. As pati toki ziurejau, bet kaip sakau, radau optimalesni sprendima, paaukojusi issikirtini diziana:)
Uz Liebheri as irgi mokeciau. Tiesa, gal ir ju kokybe pagedo. Nes mano senasis Liebheris, kuriam dabar turbut koki 15 metu, veikia be priekaistu, o vietos ten..... Tikrai patogus ir kokybiskas daiktas, nepalyginsi, pvz su samsungu plastmaskem
Aisku, sio dizainas superis, bet reietu po forumus paieskoti atsiliepimu. Man tas saldymo stalcius sukele itarima, kiek patogu ji naudoti. As pati toki ziurejau, bet kaip sakau, radau optimalesni sprendima, paaukojusi issikirtini diziana:)
Uz Liebheri as irgi mokeciau. Tiesa, gal ir ju kokybe pagedo. Nes mano senasis Liebheris, kuriam dabar turbut koki 15 metu, veikia be priekaistu, o vietos ten..... Tikrai patogus ir kokybiskas daiktas, nepalyginsi, pvz su samsungu plastmaskem
Kol rinkaus prasedėjau forumuose sočiai.. sudėliojau pliusus ir minusus. Na kodėl manot kad bagstelėjau pirštu ir viskas būtent po ilgo ieškojimo šis modelis atitiko mūsų lūkesčius ir biudžetą..12t net už Liebherį aš negaliu leisti sau mokėti.
pamenu kai pirmą virtuvę įsirenginėjom, daug kas bandė man forumuose įrodyt kad orkaitė su konvekcine funkcija yra pinigų išmetimas į balą..o man tai buvo atradimas ir dabar naujoj virtuvė tokią orkaitę dėsiu