Visa tai, ką čia išvardijot - ledai, blyneliai, šaldytos daržovės (šitas beje stengiamės šviežias daugiau vartot, nei šaldytas), picų padai, šaldytos tešlos, lašiniai, ect. ect. -puikiai laikosi šaldiklyje . Vaikams net savotiška pramoga nueit į garažą, atsidaryt šaldiklį kaip parduotuvėj ir pasiimt ledų . Nežinau, turbūt dėkinga situacija pas mus tuom, kad toli eiti nereikia, garažas švarus yra, beveik baltom plytelėm grindys, neįaltas žiemą, pro jį dažnai vaikštau į skalbyklą, jokios tragedijos kad ir 10 kartų prie šaldiklio nueit . O ir sutaupom šiek tiek el. sąnaudų .
Bet aišku, gal kažkam ir tie 10 žingsnių yra baisiai nepatogu, nes viską pripratę turėti po nosia . Gal aš jau persiorientavau gyvendama 1 a. beveik 200m2 name, pripratau po plotus vaikščioti pirmyn-atgal .
Mano nauja virtuvė
Grazi
QUOTE(Juodai @ 2014 08 21, 18:56)
Bet aišku, gal kažkam ir tie 10 žingsnių yra baisiai nepatogu, nes viską pripratę turėti po nosia .
Kažkas neturi garažo nei rūsio, nebent balkone šaldiklį laikytų
QUOTE(Aisstee @ 2014 08 21, 19:07)
Mano nauja virtuvė
Jauki ir viskas gražiai dera
Aisstee , gražu
Aisstee, gražu, tvarkinga; klausimas-kur pirkot kėdes, stalą darėtės?Gal galima foto iš toliau su stalu ir erdve?
Aiste, grazu, o dar graziau, manau, kai isijungia apsvietimas Nes dabar kampe truksta sviesos.
QUOTE(Aisstee @ 2014 08 21, 20:07)
paprasta, grazi, skoninga, kazka panasaus galvuju, balta su medzio spalva
QUOTE(Aisstee @ 2014 08 21, 19:07)
Mano nauja virtuvė
Sveikinu su nauja gražia virtuve .
Labai dailiai atrodo tokios spalvos stalviršis prie baltos virtuvės . Stalviršio nuleidimas . Gal masyvas? Tokia spalva sušildo tą vėsų baltos sterilumą. Puikiai suderintas spalviniai su stalu. Išties norėtųsi pamatyti platesnį vaizdą, kad matytųsi stalas ir langas.
Nelabai matos, kaip grindų plytelės išklotos - ar irgi L forma pagal virtuvinį? Kampas apačioje neišnaudotas? Kodėl rozetės taip aukštai? Nelabai matau per telefoną, ar tarp spintelių pilkos plytelės?
Ar viskas pačiai patinka? Ar darydama per naują ką nora keistumėt?
ar gerai iziuriu, kad aukstokai rozetes? kodel toks sprendimas?
Papildyta:
Man dar klausimas del gipso. Ten bus gal spotai? Jei ne, kodel neformavot pagal virtuvini?
Papildyta:
Man dar klausimas del gipso. Ten bus gal spotai? Jei ne, kodel neformavot pagal virtuvini?
QUOTE(flight @ 2014 08 21, 19:28)
Kažkas neturi garažo nei rūsio, nebent balkone šaldiklį laikytų
Tada taip, niekur šaldiklio neįkiši . Bet čia kalba buvo apie tai, kad statomas ir šaldiklis kažkur kitur, ir virtuvėje šaldytuvas su kamera motyvuojant tuom, kas būtent virtuvėje reikia turėti kažkurių šaldytų produktų, nesbeva kitaip yra nepatogu. Tai va, norėjau tik papasakot,kad nepatogumo nejaučiu
Vaje, kiek klausimų klausimėlių, ir į až, ir čia Ir kaip gi čia į visus atsakysi! Daugiausiai neaiškumų kilo dėl plytelių ir stalo. Įkeliu nuotraukėles. Plytelės tikrai nestandartinis virtuvei sprendimas, tiek dydžiu (30/60), tiek raižytu paviršiumi, bet nesigailiu. Kad ir sunkesnė bus priežiūra. Pavyko suderinti su šalia esančios sienos tapetu. Stalas ąžuolinis, pirktas. Kėdės ir Accanto, superinės - lengvos, minkštos, patogios.