Gal kuri naudojate dvidurį šaldytuvą? Dabar vyksta debatai su MB, kas geriau - įmontuojamas ar laisvai pastatomas, o jei laisvai pastatomas - tada gal dviduris. Labai noriu talpaus, komfortiško dideesnei šeimai šaldytuvo (dabartiniame ypač siaurame, 50 cm, su kamera viršuje niekas netelpa ).
Būtų kažkas panašaus į tokį variantą, tik pas mus gal taip gerai neatrodytų:
Dilema ta, kad įmontuojami vizualiai įsilieja į bendrą kontekstą, bet yra kiek mažesni, o atskirai statomi - didesni, bet tuomet išsikištų iš stalviršio ir jau atrodytų tarsi svetimkūnis.
Arba kas nors tokio:
Ką manote?
QUOTE(flight @ 2014 08 21, 07:31)
Gal kuri naudojate dvidurį šaldytuvą? Dabar vyksta debatai su MB, kas geriau - įmontuojamas ar laisvai pastatomas, o jei laisvai pastatomas - tada gal dviduris. Labai noriu talpaus, komfortiško dideesnei šeimai šaldytuvo (dabartiniame ypač siaurame, 50 cm, su kamera viršuje niekas netelpa ).
Dilema ta, kad įmontuojami vizualiai įsilieja į bendrą kontekstą, bet yra kiek mažesni, o atskirai statomi - didesni, bet tuomet išsikištų iš stalviršio ir jau atrodytų tarsi svetimkūnis.
Mes pasirinkome 2 prietaisus, saldytuva be saldiklio (SIEMENS KS36VNW30) ir saldiklis salia (SIEMENS GS36VVW30 ). Jie vienodi, bet daug daugiau vietos negu dviduriam. Bus balti prie baltos virtuves.
yra bosch, aeg ir siemens.
Atrodo taip:
Flight, man tai iš principo tie dviduriai labai labai patinka O ta pirma foto, tai viskas gražu Aš ir būčiau norėjus dvidurio, bet man pasvajot tik apie tokį dėl vietos trūkumo
QUOTE(flight @ 2014 08 21, 08:30)
Man tik įdomu, kiek jie realiai talpūs ir patogūs.
matomai skirtingų yra
QUOTE(Iriska @ 2014 08 21, 07:05)
Mes pasirinkome 2 prietaisus, saldytuva be saldiklio (SIEMENS KS36VNW30) ir saldiklis salia (SIEMENS GS36VVW30 ). Jie vienodi, bet daug daugiau vietos negu dviduriam. Bus balti prie baltos virtuves.
Atrodo taip:
Atrodo taip:
norejau siulyti toki varianta, NES mums taip siulo brolis (gal blogai nepatars) DAR dabar jie visi elektros taupus.
nepamirskime, kad buna mazu saldytuvu ir mazu kameru, jeigu nenorime, kad issikistu didelis saldytuvas, stovetu griozdas, visada galime ta pati paimti zemu ismieru, gal reiktu lauzyti stereotipus? kas pirmas? mano drauge paeme 2 raudonus saldytuvus 2 kameru, labai patenkinta, stovi duris i duris, kaip akcentas fantastika. su didele seima, kaip tik itariu galima juos atskirai naudoti, veinas einamiems produktams, kitas ilgai saugojiemems,
labas rytas
Mb sako, nerasim mes tokių spintelių (Ikea), kurios organškai suderėtų su tuo dideliu šaldytuvu, bus sunku priderinti ir išgauti visumą, atrodys "lievai". Dar vienas pliusas atskirai virtuvei - ten pasistatei kokį tik nori šaldytuvą kur kampe ir ramu, o kai bendra erdvė su svetaine - vargsti dėl stiliaus, ieškai, kad sėdint ant sofos daugiau mažiau vientisas vaizdelis matytųsi...
Žemi šaldytuvai nepatogūs dėl lankstymosi.
Žemi šaldytuvai nepatogūs dėl lankstymosi.
O mes savo virtuvėj dėsim sidabrinį dvidurį..tokia buvo vyro sąlygą nors virtuvė bus filinginė šviesi lengvai klasikinė dėsiu dvidurį ir nesuku galvos orkaitė gartraukis bus sidabriniai o ir šiaip virtuvėj niekaip be sidabrinės spalvos ( visokie prietaisai dangteliai įrankiai) tai manau viskas bus ok
kol kas pasirinkom tokį
kol kas pasirinkom tokį
Man labai gražu tie dviduriai šaldytuvai . Mūsų variante, statant dvidurį, orkaitę būtų reikėję montuoti po kaitlente. Kadangi nebuvom labai užsispyrė dėl dvidurio , o orkaitės viršuje labai norėjosi, tad sprendimą nebuvo sunku priimti. Montavom šaldytyvą be šaldiklio. Vietos jame daugiau. Šaldiklį statėm atskirai, garaže. Rinkomės šaldymo dėžę.
Mes dėsim Snaigę šaldiklį ir šaldytuvą. Norėjom dėti dvidurį, bet tie perskyrimai per vidurį žiauriai sumažina pasidėjimo vietą. Tada galvojom dėti Sharp'ą 80cm (ten ištisinės lentynos), bet vyras sako, kad gal nelabai gerai tokio pločio ištisinės lentynos-reikės labai svorį užkraunamą skirstyt. tai apsistojom ties Snaigę Palaikysim lietuvišką rinką
Snaige
Snaige
dabar tik pamačiau kad flight įdėtoj pirmoj nuotraukoj mūsų lyg ir stovi pasirinktas modelis
sveikos
turiu didelį pagalbos prašymą. Seniai skaitau šią temą, bet jau pribrendo ir patiems kibti į darbus ir kol kas su MB nerandam geriausio varianto. Mano vyras toks, kad jam svarbu, kad kuo mažiau vargo būtų ir kuo pigiau kainuotų O aš aišku noriu gražiai ir patogiai
mūsų virtuvėlė maža senos statybos daugiabučio. Tiksliau labai maža. Papaišiau primityviai ant plano kelis variantus (mano ir MB). Bet programa neišeina man braižyt. Su ikea programėlebandžiau bet kažkaip sunkiai gaunasi.
Tai va: mano variantas spėju standartinis (viryklė prie lango, kriauklė kampe). Prie šaldytuvo ten yra maža spintelė, kuri bus skirta laikyti katinų tualetui (turim du katinus), nes į vonią ar tualetą netelpa. Ji bus uždara su skyle katukams įlįsti.
Viršutinių spintelių norėčiau iki lubų ir atsidarančias į viršų, o ne į šoną.
MB nori viryklę statyti ne prie lango, o tame užsukime, nes ten virš jo eina anga gartraukiui tada kriauklė gautųsi prie lango. Bet ar taip mažiau vargo?
kur dabar yra viryklė ir kriauklė matosi plane ant kurio pabraižiau.
Šaldytuvą jau turim, viryklę nusileidau MB pirkti neįmontuojamą (pigiau).
indaplovės ir mikrobangės nebus. Iš technikos turime garų puodą ir skrudintuvę, kuriuos reikės kažkur laikyti.
Laukiu patarimų ir minčių.
O jeigu kuri nors kada suras laiko ir padarys planelį kaip čia gražiai daro kitoms, būčiau super dėkinga.
turiu didelį pagalbos prašymą. Seniai skaitau šią temą, bet jau pribrendo ir patiems kibti į darbus ir kol kas su MB nerandam geriausio varianto. Mano vyras toks, kad jam svarbu, kad kuo mažiau vargo būtų ir kuo pigiau kainuotų O aš aišku noriu gražiai ir patogiai
mūsų virtuvėlė maža senos statybos daugiabučio. Tiksliau labai maža. Papaišiau primityviai ant plano kelis variantus (mano ir MB). Bet programa neišeina man braižyt. Su ikea programėlebandžiau bet kažkaip sunkiai gaunasi.
Tai va: mano variantas spėju standartinis (viryklė prie lango, kriauklė kampe). Prie šaldytuvo ten yra maža spintelė, kuri bus skirta laikyti katinų tualetui (turim du katinus), nes į vonią ar tualetą netelpa. Ji bus uždara su skyle katukams įlįsti.
Viršutinių spintelių norėčiau iki lubų ir atsidarančias į viršų, o ne į šoną.
MB nori viryklę statyti ne prie lango, o tame užsukime, nes ten virš jo eina anga gartraukiui tada kriauklė gautųsi prie lango. Bet ar taip mažiau vargo?
kur dabar yra viryklė ir kriauklė matosi plane ant kurio pabraižiau.
Šaldytuvą jau turim, viryklę nusileidau MB pirkti neįmontuojamą (pigiau).
indaplovės ir mikrobangės nebus. Iš technikos turime garų puodą ir skrudintuvę, kuriuos reikės kažkur laikyti.
Laukiu patarimų ir minčių.
O jeigu kuri nors kada suras laiko ir padarys planelį kaip čia gražiai daro kitoms, būčiau super dėkinga.