QUOTE(MUDU @ 2014 08 20, 13:44)
Kiekvienas mąstome kitaip,man aktualu zonas paskirstyti,o tik paskui i ismatavimus lysti
Kaip galima paskirstyti zonas neįsivaizduojant išmatavimų ?
Buvo mums taip dizainerė mėgėja svetainę/viirtuvę papaišiusi. Tai jai matyt irgi išmatavimai paskutinėj vietoj, kad net plano tiksliai nuo prijekto nesugebėjo perpiešti, visai kitos proporcijos gavosi ir vaizdas kitas. Kas jai atrodė tinkama, aš, žinodama, kad cm ne tie, iš karto mačiau, kad tai netilps . Vat Jums ir mąstymas. Aš remiuosi logika, o ne svaičiojimais .
Jūsų variantas tikrai geresnis
Smagu, kad patiko .
tik man kavos staliuko norisi,pvz ziuri koki filmą,ant staliuko užkandėlių pasidedi...
Dėl kavos staliuko. Mes kaipo tokio išvis niekada neturėjome, nors erdvės nespaudė. Tiesiog, poreikio nebuvo. Bet aišku, kiekvienam savo. Tos užkandėlės... velnias žino, ar geras įprotis.
Nieko Jums asmeniškai nenoriu pritaikyti, nes akyse nesu Jūsų regėjus , bet, kai susitinkame su bendradarbiais šeimomis, ne vienas,-a mūsų su vyru klausia, ką mes valgome, ar maistą labai deriname, kad tokie... neišstorėję esam, vyras be "autoriteto" (pilvelio), aš irgi normalaus sudėjimo, nors tris gimdymus turėjau... Praktiškai visi (vienetai, kurie ne) yra papilnėję, kiti gerokai, lyginant su tokiais, kokie jie buvo anksčiau.
Ir nežinau, ką atsakyti... Na, lyg ir nevalgom beleko, bet kad ypatingai kažką derintume irgi nėra. Gal tiesiog kitų porcijos yra didesnės, gal užkandėlių (vat ir priėjau prie ko lenkiau ) per daug ragauja ... Gal ir geras sprendimas būtų tuomet (jeigu yra ta problema) tiesiog nestatyti kavos staliuko svetainėje ...