QUOTE(MUDU @ 2014 08 20, 09:21)
Juodai turiu į Jus prašymuką
Tai ką parašėt, suprantat tik Jūs turbūt... Na dar gal kas nors, tik ne aš... nes aš nei gyvenau senos statybos bute (dar noriu tikėti, kad ne vienas jo modelis buvo), nei žinau, kaip jis atrodo... Apskritai, net buvus tokiam turbūt nesu, o jei ir buvus, tai probėgom, kai visai ne galvoj buvo jo išplanavimo subtilybės. Gryna kaimietka esu
.
Jūs kažką surašėt, o aš, kad galėčiau Jums padėti, turiu susibraižyt planą, kurį garantuoju nepataikyčiau teisingai nupiešt - kitaip matot mano fantazija neneša, esu labiau tiksliukė ,cm ir mm mėgėja. Tai vat. Nepataikysiu, reikės taisyt - gaunasi laiko gaišimas.
Ar ne paprasčiau būtų Jums paimti lapą popieriaus, pieštuką, liniuitę ir nubraižyti viską pagal mastelį, savo įsivaizduojamą variantą pateikti, įkelti čia. Suprantu, tam reikia įdėti šiek tiek pastangų, darbo ir laiko, bet kodėl rai už Jus turi daryti kažkas kitas? Tuomet gal daug kam kils genialių minčių matant brėžinį, nes tokius aprašymus labai sunku skaityti ir teisingai patarti... bent jau man.
Visados būna tik dabartis, kurią reikia sutvarkyti. /A. de Saint-Exupery/