Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 18, 14:02)
O kiek brangsta?
As tai bijau tos siklo sieneles irgi del visu tokiu niuansu.
Ir kazkodel sventam uzsieny nera jos populiaru? g.gif

g.gif
Kiek išbrangsta dar neinformavo, žadėjo skambinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 08 18, 12:58)

Lėkštes patogiau laikyti ten, kur plauni, t.y. prie indaplovės. Puodus - po kaitlente. Ką daryčiau dėl sienų? Klausimas, ar tas įėjimas dešinėje Jums būtinas, Jei ne, tai gal stumtelčiau apatinę sieną viršun, kad tarp stalviršių teliktų 1200mm (1200+600+600 - 2400mm atstumas nuo lango iki sienos) ir daryčiau U formos virtuvę, kaitlentę keliant prie dešinės sienos, arčiau ventiliacijos angos. Gal... o gal pakėlus tą sieną palikčiau I I formos virtuvę, tik kaitlentę reiktų arčiau dešinės sienos stumti, vėlgi, kad arčiau tos angos būtų g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 18, 13:02)

Ale kur ta svajonių virtuvė g.gif ...
Atsakyti
Išsidėliojau ant popieriaus savo svajonių ir galimybių virtuvę ir kilo esminis klausimas - kokiam gamintojui nešti tą projektą g.gif Parekomenduokit, prašau, išbandytus bei patikimus ir kokybiškai dirbančius meistrus ar įmonę.
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2014 08 18, 13:04)
g.gif
Kiek išbrangsta dar neinformavo, žadėjo skambinti biggrin.gif

Tai gal paaiskes, kad visai ne del pinigu mirksiukas.gif

Juodai, a mano svajoniu? biggrin.gif Dar montuoja, vaziuojam ieskot rankeneliu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 18, 14:02)
Tai gal paaiskes, kad visai ne del pinigu mirksiukas.gif

Juodai, a mano svajoniu? biggrin.gif Dar montuoja, vaziuojam ieskot rankeneliu.

Labai ilgai montuoja. Laukiam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 18, 11:21)
Man irgi būtų įdomu išgirsti, kuom nepatogu tos bendros erdvės g.gif .
Turėjom bute bendrą, dabar name taip pat bendrą pasidarėm. Man patinka. Lygiai taip pat, kaip Karvutei, man nepatiktų turint svečių būti atskirai virtuvėje, kol viską suruošiu, sunešiosiu. Kiek buvo svečių pas mus naujuose namuose, praktiškai nė karto nebuvo nieks prisėdę svetainėje schmoll.gif , o prie stalo tik tuomet, kai karštus patiekalus valgė. Didžiąją laiko dalį praleidžiame su svečiais... virtuvėje, prie salos  bigsmile.gif .
Kasdien aš irgi nenorėčiau triūsti užsidarius virtuvėje, kai tuo tarpu kiti sėdi, žiūri teliką. Dabar galiu sau kepti kotletus ir žiūrėti teliką, matyti, kaip vaikai piešia prie stalo, kalbėtis su vyru, būti kartu su visais. Labai džiaugiuosi dar ir tuom, kad kaitlentė pas mane saloje ir dirbdama prie jos, aš būnu atsisukus į svetainę, o ne į sieną.
Aš esu iš tų žmonių, kurie priima buitį natūraliai. Iščiustyti namai, kaip muziejuje - ne man. Man natūralu, kad namuose yra virtuvė su visais rakandais, jos slėpti aš visai nenoriu, o juo labiau kartu pasislėpti pati. Turim namuose dar kambarių - tai vaikų kambariai, mūsų miegamasis, darbo kambarys, tad norint privatumo, galima juose užsidaryti ir pabūti su savim. O bendro naudojimo patalpos man turi būti bendros, be jokių barjerų  biggrin.gif .

100 procentu uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na štai pasidėliojau kitaip virtuvę- prie vienos sienos visi taškai, nebereiks įveikti didelių atstumų. O prie kitos tik spinteles, užapvalintas stalviršis ir sėdimos vietos. Įvertinkit ar geriau?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dėl virtuvės-svetainės, aš prieš pora metų rašiau lygiai taip pat, kaip Juodai smile.gif Žodis žodin turbūt, dar čia forume galima rasti mano ditirambus bendrai erdvei bigsmile.gif O va praėjo laikas, ir mąstau kardinaliai priešingai. Pabodo, "užkniso" ta bendra virtuvė. Norisi atskirumo. Taip, viršuje yra tų kambarių, bet kas gi dienos metu leidžia laiką višuje?? Visi sėdi apačioje ir trinasi toje bendroje virtuvės-svetainės erdvėje. O man kartais taip norisi užsidaryti (virtuvėje) ir (ramiai) išgerti kavos puodelį, nebūnant "įvykių centre". . Na, gal turėdama tik vieną vaiką ar visai neturėdama, nematyčiau problemos. Bet kai turiu tris, tai... smile.gif

O tv mes apskritai nežiūrim. Žiūrim tik filmus, ir tuo momentu tikrai negaminame...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 18, 18:17)
Dėl virtuvės-svetainės

Na, bendra erdvė man per 8 metus nepabodo, nemanau kad ir artimiausiu laiku pabos. Tam, kad netingėti lipti į viršų dienos metu, statėm 1 aukšto namą smile.gif. Turime tris vaikus taip pat. Lygiai taip pat nežiūrim TV visiškai. Žiūrim tik filmus, bet per televizorių (komunikuoja su pc). Kartais būna, kad vyras žiūri kokias parsisiųstas laidas, o aš tuo metu ką nors gaminu, arba kokį koncertą įsijungiam. Svarbu man gaminant ne tv matyti, o žmones. Nors ir tv nepamaišo.
Taip kad...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 18, 18:35)
Na, bendra erdvė man per 8 metus nepabodo, nemanau kad ir artimiausiu laiku pabos.

Džiugu, kad nesuklydot pasirinkdami. smile.gif O mes tiesiog pasidavėme madai, tuomet buvo ant bangos - jei jau virtuvė, tai tik kartu su svetaine ir ne kitaip. O reikia, nereikia, patiks nepatiks - neįsigilinome. Namas dviaukštis, nes šešiuose aruose vargu ar kitoks variantas įmanomas, turint omeny didesnę nei 100 m2 kvadratūrą.
Atsakyti
Sveikos merginos,
labai reikia Jusu pagalbos...ruosiames daryti virtuves remonta bei uzsisakineti baldus.Kadangi nezinau nuo ko pradeti , gal galetumete parekomenduoti, patarti, padeti kaip izdelioji virtuves baldus.
Mazdaug taip atrodo virtuve ir jos ismatavimai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(isds @ 2014 08 18, 19:31)
Sveikos merginos,
labai reikia Jusu pagalbos...

pateikite visus tikslius išmatavimus, koks lango plotis, koks atstumas nuo lango iki sienos. Sienos išmatavimas 3006 - spėju kad nulių per daug..
Atsakyti