Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Juodai @ 2014 08 18, 11:12)
Kažkaip taip atrodytų:

user posted image

Kažkaip nelabai doh.gif
Atsakyti
Dar apie sujungtą virtuvę su svetaine ax.gif . Būdama virtuvėje (pagrinde veiksmas vyksta juk prie kaitlentės gaminant, ar ne? prie plautuvės tik vakare, kai reikia susitvarkyti viską) dėka virtininių langų svetainėje (visa pietinė siena ir kiek mažiau nei pusė vakarinės sienos) matau panoraminį vaizdą - dangų, mišką tolumoj, daugiau nei pusę kiemo, atsigręžus įvažiavimą į namus (vis negaliu atsidžiaugti vartais blush2.gif ), jaučiu gyvenimą, dalyvauju jame. Man tas patinka wub.gif . Tvarka, netvarka - tai tik detalės smile.gif . Dėl to ir nesidariau baltos virtuvės, nes tokia man atrodo sterili, tokioj virtuvė netinka netvarka. Na, o maniškė tarsi sukurta lengvam bardakėliui biggrin.gif . Kaip čia buvęs jis lotuliukas.gif .
Bet... kiekvienam savo drinks_cheers.gif .
Papildyta:
QUOTE(BevardeX @ 2014 08 18, 11:41)
Merginos, kas turite salas virtuvėse, ar jas tvirtinot prie grindų kažkaip?

Ne, netvirtinom. O kam? Jos ir norėdamas nepastumsi biggrin.gif . Pati sala sunki, plius dar akmeninis stalviršis kokia 180kg doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(darbiete @ 2014 08 18, 11:51)
Kažkaip nelabai doh.gif

Tai va, va. Kažkaip labai jau pilka g.gif ...Stalviršis gal ir nieko, bet tas fasadas tai man nelabai...

Šita gal kiek geriau atrodo:

user posted image

plokštė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 rugpjūčio 2014 - 11:03
http://www.termopala...stalvirsiai/374 šitas stalviršis gal geriau g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2014 08 18, 12:29)
http://www.termopala...stalvirsiai/374 šitas stalviršis gal geriau  g.gif  doh.gif

Kad čia tas pats staviršis.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 18, 12:33)
Kad čia tas pats staviršis.

Ooo vargeli, jau susimaišiau biggrin.gif va šitas http://www.termopala...stalvirsiai/431
Atsakyti
Čia prie kurios plokštės derinat? Prie Jūsų įkeltos, ar mano?

Prie mano:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 rugpjūčio 2014 - 11:47
QUOTE(darbiete @ 2014 08 18, 12:37)
Ooo vargeli, jau susimaišiau biggrin.gif  va šitas http://www.termopala...stalvirsiai/431

As jau imciau pilka, tai nesirinkciau medienos imitacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 18, 11:55)
matau panoraminį vaizdą - dangų, mišką tolumoj, daugiau nei pusę kiemo

Smagu, išties. drinks_cheers.gif Norėčiau matyti panoraminį vaizdą ir mišką, deja, pas mus vaizdas banalesnis -kaimyninių namų sienos biggrin.gif

Tikrai, kiekvienam - savo, man tas puodelių nunešimas kartkartėmis, kai yra svečiai, atrodo daug mažesnis vargas negu gyvenimas žiūrint filmus ir sukantis toje erdvėje kasdien...Pas mus buvo labai geras pradinis projektas - virtuvės patalpa rytuose/šiaurėje, o prie didelių langų su vaizdu į terasą ir kiemą - valgomasis stalas (visai šalia virtuvės, bet norint galima pasijusti ir atskirai, buvo minčių apie slankią pertvarą ), ir tada pietuose/vakaruose - svetainė. Bet niežėjo nagai pakoreguoti pagal save, na, man dėl darbo specifikos reikėjo dar vienos papildomos erdvės namuose, kurią ir užėmė pradinė virtuvės vieta. O virtuvė atkeliavo į svetainę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 18, 12:48)
Norėčiau matyti panoraminį vaizdą ir mišką, deja, pas mus vaizdas banalesnis -kaimyninių namų sienos  biggrin.gif

Tolumoj tas miškas, tolumoj... Arčiau irgi kaimynų stogai, bet aš stengiuos žvelgti plačiau lotuliukas.gif ... ką ir leidžia man langai hihihi.gif
Atsakyti
Merginos,

Gaminuosi virtuvės sienelę stiklinę, siulo deti aliuminiio juostele kur jungsis su stalviršiu g.gif
Sako iš savo patirties , kad po kelių metų per hermetiką vistiek dregmė prasiskverbia g.gif

ASr tik nebus pasipinigavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 18, 11:01)
Išties keista, kad taip suprojektuota virtuvės patalpa... Nuo lango iki sienos 3070mm, tai reikškia, kad darant dvi eiles tarp stalviršių gaunas 1870mm atsumas, kai ergonomika rėkia, kad atstumas turėtų būti 1200mm (pas mane dabar dėl vieno kliurko yra 1300mm - pusė velnio, dar gerai, bet daugiau jau būtų nepatogu schmoll.gif ). Dargi, ventiliacija matau lango dešinėje, o kaitlentė visai prie kitos sienos planuojama g.gif ... Iš pirmo žvilgsnio, lyg ir norėtųsi uždaryti įėjimą iš tambūro, tačiau kita vertus, nepatogu būtų kiekvienąkart į virtuvę eiti per aplinkui... nors, tas įėjimas iš tambūro patogesnis tik grįžus su pirkinių krepšiais, o sukantis namuose patogiau virtuvėn eiti per svetainės pusę.
g.gif ... velnias žino... dabar nieko protingesnio į galvą neateina...  doh.gif
Ar sienos jau yra?

Pagal projektą buvo planuojama, kad visi prietaisai prie lango s: kriauklė,indaplovė, šaldytuvas,dujinė ir kaitlentė, o visa kita siena- ūkinė spinta per visa sieną su stumdamomis durimis. Pagal tą planą- darbastalio išvis nebuvo, o man jo tikrai reikia, tad čia jau perdaryta pagal mane.
Iš tiesų atstumas didelis ir atsiranda dilema, kur patogiau laikyti lėkštes ir puodus, ar ten kur plauni, ar kur neši prie keptuvės įdėti g.gif
Sienų kol kas kas nėra, bet kelių mėn laikotarpyje jau bus. Ką kitaip darytumėt dėl sienų?
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2014 08 18, 12:53)
Merginos,

Gaminuosi virtuvės sienelę stiklinę, siulo deti aliuminiio juostele kur jungsis su stalviršiu g.gif
Sako iš savo patirties , kad po kelių metų per hermetiką vistiek dregmė prasiskverbia g.gif

ASr tik nebus pasipinigavimas g.gif

O kiek brangsta?
As tai bijau tos siklo sieneles irgi del visu tokiu niuansu.
Ir kazkodel sventam uzsieny nera jos populiaru? g.gif
Atsakyti