QUOTE(Juodai @ 2014 08 18, 09:12)
Norėjau pasitikslinti - plotis 338cm, tai atstumas nuo sienos iki lango? O ilgis - tai atstumas nuo vieno praėjimo angos iki kitos? Gal dar lango ir praėjimo angų matmenis parašykit ir atstumus nuo kampų iki jų .
Šiaip, viskas lyg ir logiškai išdėliota, tačiau labai didelis atstumas gaunasi nuo vieno stalviršio iki kito. Gal ir nebūtų bėdos, bet kaip suprantu, tas užapvalintas kampas tarnaus ne tik kaip staliukas, bet ir kaip darbastalis. Jis man atrodo tolokai nuo kiaitlentės - beveik 175cm gaunasi... Bet matyt nelabai ką kitaip išgalvosi tokioj patalpoj. Nebent nedaryt aukštų ūkinių spintų, orkaitę leisti žemyn, tada prie kaitlentės darbastalio atsirastų . Bet jei pripiešėt tiek ūkinių, vadinas Jums jos reikalingos, ar ne?
Šiaip, viskas lyg ir logiškai išdėliota, tačiau labai didelis atstumas gaunasi nuo vieno stalviršio iki kito. Gal ir nebūtų bėdos, bet kaip suprantu, tas užapvalintas kampas tarnaus ne tik kaip staliukas, bet ir kaip darbastalis. Jis man atrodo tolokai nuo kiaitlentės - beveik 175cm gaunasi... Bet matyt nelabai ką kitaip išgalvosi tokioj patalpoj. Nebent nedaryt aukštų ūkinių spintų, orkaitę leisti žemyn, tada prie kaitlentės darbastalio atsirastų . Bet jei pripiešėt tiek ūkinių, vadinas Jums jos reikalingos, ar ne?
ne ne atvirkščiai, plotis tarp įėjimų 338. Noriu žinoma,kad pagrindinis darbastalis būtų prie kaitlentės. Programa labai primityvi, labai plačią tą ūkinę spintą deda. Na ir šiaip lieka ten vietos, nes: aukšta ūkinė spinta 60cm, šaldytuvas 60cm, orkaitės blokas 60cm (nors galiu orpo kaitlente kišt), pati kaitlentė 60cm, tai lieka apie metrą
Aš gal jums į AŽ įmesiu namoplaną, niekaipman nesiseka su Linuxais apkarpyti,kad visų duomenų nesimatytų