Sveikos,
Aš taip pat noriu paprašyti idėjų savo virtuvei. Viską atrodo apgalvojusi kaip bus patogu, bet iš šono gal kitaip atrodo.
virtuvė dviejų lygių II, praeinama, plotis 338, ilgis 307. Štai ką priplanavau su homestyler.
Siena palei langą: indaplovė-kriauklė-stalčių blokas indams-užapvalintas stalviršis- suolas
norėtume taip užbaigimo:
Antra siena: ūkinė spinta-šaldytuvas-kaitlentė-orkaitė
QUOTE(Rijeka @ 2014 08 17, 15:38)
Norime modernios virtuves, kiek atitvertos nuo "living roomo" spintu siena, kurioje butu integruotas šaldytuvas ir orkaite...
O nenorite atskirti pertvara, slankia ar stacionaria?
Laba diena!
planuoju virtuve, susipazinkime bendrausime kol kas skaitau
sutinku su visom jums atsakusioms seimininkem. valymas... turiu alia mozaika virtuveje, daugiau nedeciau tokiu. grazu, bet valyti yra darbo.
beje, pasiulymas del plyteliu valymo, naudoti peiliuka, kuris skirtas stiklines kaitlentes valymui. gerai pasiteisino.
jeigu deti tokia apdaila, tai prie kaitlentes deti stikla butinai.
klausimas, jus pacios virtuves baldus is naujo darysite???
mano virtuve tokia pat. stumdymas vyksta prie kriaukles
atstumas tarp kriaukles ir kaitlentes pas mane 46cm labai mazai, darykite kuo didesni atstuma.
kampas uz kriaukles blogai isnaudojamas, bent jau pas mane ten sudetos pjaustymo lentutes, anksciau buvo dubenukai maisto ruosimui. apgalvokit ka ten turesite, nes ten dregme. as jau visai galvoju ten vazonine gele statyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 31, 09:16)
Panos, o nė viena nebandėt tarp virtuvinių spintelių dėti dekoratyvinį glaistą? Aš vis ieškau alternatyvos plytelėms ir norisi kažko... pati nežinau ko
Kalbėjau su meistru, paskaičiau aprašymus - nu jei nulakuotas, tai atsparus drėgmei. Kiek jis atsparus, nežinau. Visi kaip susitarę sako, kad taip žmonės daro, problemų didesnių nekyla. O aš mačius nesu, pasitart ir paklaust nelabai yra ko
Kalbėjau su meistru, paskaičiau aprašymus - nu jei nulakuotas, tai atsparus drėgmei. Kiek jis atsparus, nežinau. Visi kaip susitarę sako, kad taip žmonės daro, problemų didesnių nekyla. O aš mačius nesu, pasitart ir paklaust nelabai yra ko
sutinku su visom jums atsakusioms seimininkem. valymas... turiu alia mozaika virtuveje, daugiau nedeciau tokiu. grazu, bet valyti yra darbo.
beje, pasiulymas del plyteliu valymo, naudoti peiliuka, kuris skirtas stiklines kaitlentes valymui. gerai pasiteisino.
QUOTE(*barbora* @ 2014 08 01, 21:00)
atstumas tarp kriaukles ir kaitlentes pas mane 46cm labai mazai, darykite kuo didesni atstuma.
kampas uz kriaukles blogai isnaudojamas, bent jau pas mane ten sudetos pjaustymo lentutes, anksciau buvo dubenukai maisto ruosimui. apgalvokit ka ten turesite, nes ten dregme. as jau visai galvoju ten vazonine gele statyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 17, 12:43)
Va ankstesnės virtuvės fasadai:
Panaši plokštė yra ir pirmoj šios temos žinutėj rodomoj virtuvės nuotraukoj, ir jos šeimininkė labai džiaugėsi fasadais, kiek prisimenu.
Panaši plokštė yra ir pirmoj šios temos žinutėj rodomoj virtuvės nuotraukoj, ir jos šeimininkė labai džiaugėsi fasadais, kiek prisimenu.
Mano dabartinė virtuvė tokios plokštės. Nešiojasi puikiai, kelerius metus turim, nei karto normaliai nevaliau Jei tik kur kas užtykšta, pavalau ir tiek. Aišku, virtuvėje aš gaminu retai
QUOTE(Karvute @ 2014 08 17, 19:37)
Laba diena!
Na mano atveju atstumas nuo kriaukles iki kaitlentes 60cm gaunasi( per indaploves ploti), o kriaukle tik kampe, nes kitaip nebetelpa arba indaplove arba stalciu blokas, todel nelabai masciau kaip isnaudot ta kampa uz kriaukles.
Kokie jusu baltu virtuviu cokoliai?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 17, 19:42)
Kokie jusu baltu virtuviu cokoliai?
mano virtuve nera visa balta, bet cokolis - baltas
QUOTE(Jorie @ 2014 08 10, 20:59)
Ikea labai lėtai veikia, kol ten kažkas pasidaro aš jau šimtą kartų paspaudžiu ir kai dingo visas darbas po 100 paspaudimo, tai spjoviau Neturiu kantrybės
Nuvariau šiandien į namą ir viską realiai susipaišiau ant grindų. Tai mano 2.95 m iš tikro per daug, gaunasi daug lakstymo. Į vieną galą nieko, bet jei atgal ir dar pirmyn, nu pravalas Taigi ir Jums siūlau kažką keisti, jei dar ne vėlu ::
Nuvariau šiandien į namą ir viską realiai susipaišiau ant grindų. Tai mano 2.95 m iš tikro per daug, gaunasi daug lakstymo. Į vieną galą nieko, bet jei atgal ir dar pirmyn, nu pravalas Taigi ir Jums siūlau kažką keisti, jei dar ne vėlu ::
man prasosi saldytuvas kaip tik anam gale, kur pas jus daug spinteliu... todel, kad mano virtuve bus kazkas panasaus, del salos svarstau
labai graziai gavosi visos vizualizacijos, butu smagu ir paskutiniji Juodai siulyta varianta pamatyti "gyvai" vyrui parodysiu
QUOTE(flight @ 2014 08 13, 09:47)
-- nežinau, ar aikštelė virtuvės zonoje tarp spintelių nebus per didelė, bet per mažos irgi nenoriu - dabar tenka baksnotis su vyru alkūnėmis, kai vienas prie kriauklės, kitas - prie viryklės , o jei dar koks vaikas pasipainioja, tai ir visai ankštuma. Dar labai norisi kuo didesnės, talpesnės virtuvės ir biaju kažką mažinti ar nuiminėti - dabar vietos laabai trūksta, nors mūsiškė virtuvė nėra labai maža.
as balsuoju uz paskutiniji varianta, kur saldytuvas kitoje puseje nuo lango ir duru, jis ten labai prasesi o atsirado "sala" su stalu
QUOTE(samanaa @ 2014 08 14, 15:24)
visai kitas reikalas
QUOTE(Juodai @ 2014 08 15, 14:11)
Su SkechUp.
merdi musu kompas, bijau ka instaliuoti, labai faini projektai
QUOTE(Arizona @ 2014 08 15, 21:03)
Sveikos, kuo patartumete dengti langus virtuveje (virtuve atskirai nuo svetaines) jeigu ju yra daug t.y. trys mazesni ir vienas apie 3 m vitrininis? Virtuve virs 20 kv.m. Visad norejau romaneciu, dabar galvoju apie 5 cm medines zaliuzes. Noriu uzsidengti, nes langai i judria gatve, vaiksto nemazai zmoniu, noriu , kad nieko nesimatytu. Be to dar galvoju, jei det romanetes, ar nesigautu per didelis skudurynas. Ka patartumet? Pvz, jei zaliuzes, ar nesunku jas butu priziuret? Nesu turejus...
ar nenorite isoriniu zaliuziu? medines gerai, dar buna bambukines, tik as sveisiai dazyciau, "lengviau" atrodys
QUOTE(*barbora* @ 2014 08 17, 18:21)
Na mano atveju atstumas nuo kriaukles iki kaitlentes 60cm gaunasi( per indaploves ploti), o kriaukle tik kampe, nes kitaip nebetelpa arba indaplove arba stalciu blokas, todel nelabai masciau kaip isnaudot ta kampa uz kriaukles.
60 vis geriau teisa, kitoje puseje galite pakombinuoti dar ko nors vertingo, pvz saldyklio ir viso virtuvinio spinteliu konglamerato. kur galima deti reti naudojamu aparatu, maakronu, kavos, miltu atsargu (man aktualu, kepu duona namuose, tai miltus su nuolaida perku) mano virtuve, kaip sakiau panasi i jusu, net didesne, bet vietos neuztenka, teko pasidaryti papildomu talpu, plius saldyklis. pagalvokite
QUOTE(Juodai @ 2014 08 13, 18:14)
Tai kodėl iš jos neužsakinėjat?
Tokiu atveju aš balsuoju už originalumą, jeigu betonas Jums tinka . O palangę gal tada palikti masyvo, tik vat klausimas, kaip juos sujungti. Bet tikiu, kad įmanoma. Įdomu, kiek betoninis stalviršis kainuoja .
Tokiu atveju aš balsuoju už originalumą, jeigu betonas Jums tinka . O palangę gal tada palikti masyvo, tik vat klausimas, kaip juos sujungti. Bet tikiu, kad įmanoma. Įdomu, kiek betoninis stalviršis kainuoja .
šiandien sulauksiu kainos kiek ąžuolinis kainuotų, o betoninį paskaičiavo 4 št, tai manau palyginsim kainas ir bus sprendimas
QUOTE(sineriuke @ 2014 07 30, 12:56)
virtuvytė labai nedidelė, tai gaunasi kampinė virtuvė,bandžiau papaišyt bet labai jau negražiai gavosi,nes dukrytė labai jau pagelbėt norėjo
<...>
Būkit geri patarkit,gal kas mokantis dirbti programa, galėtu maždaug papaišyti,kaip atrodytu labai laukiu patarimų
<...>
Būkit geri patarkit,gal kas mokantis dirbti programa, galėtu maždaug papaišyti,kaip atrodytu labai laukiu patarimų
Būtų gerai, kad priedo įkeltumėt būsto planą - ten paprastai būna visi matmenys ir galima būtų tiesiog su paint'u papiešti virtuvės planelį.
QUOTE(coco5 @ 2014 08 17, 16:58)
virtuvė dviejų lygių II, praeinama, plotis 338, ilgis 307.
Norėjau pasitikslinti - plotis 338cm, tai atstumas nuo sienos iki lango? O ilgis - tai atstumas nuo vieno praėjimo angos iki kitos? Gal dar lango ir praėjimo angų matmenis parašykit ir atstumus nuo kampų iki jų .
Šiaip, viskas lyg ir logiškai išdėliota, tačiau labai didelis atstumas gaunasi nuo vieno stalviršio iki kito. Gal ir nebūtų bėdos, bet kaip suprantu, tas užapvalintas kampas tarnaus ne tik kaip staliukas, bet ir kaip darbastalis. Jis man atrodo tolokai nuo kiaitlentės - beveik 175cm gaunasi... Bet matyt nelabai ką kitaip išgalvosi tokioj patalpoj. Nebent nedaryt aukštų ūkinių spintų, orkaitę leisti žemyn, tada prie kaitlentės darbastalio atsirastų . Bet jei pripiešėt tiek ūkinių, vadinas Jums jos reikalingos, ar ne?