Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(flight)
. Man kažkaip keistai atrodo, kai nuo virtuvės spintelių viršaus iki lubų - nemažas tarpas, bet žiūriu, pas jus jis - gerokai didesnis ir nieko smile.gif
<...>
Jorie, mūsų dabartinė virtuvė - su natūralaus medžio durelėmis.<...>: Sunku prižiūrėti, gana greitai atsirado dėvėjimo požymių, kurie  niekaip nepasinaikina, baldai jautrūs drėgmei, karščiui ir kt.

Pas mus iš svetainės pusės žiūrint tą tuščia erdvę tarsi užpildo gartraukį laikanti konstrukcija, tad lyg ir normaliai viskas atrodo.
Dėl mastvo dyrelių priežiūros tiesą sakant kiek nustebau, nes pas mane tokių problemų tikrai dar neišlindo, o jr valyt jų dažnai nereikia, ir nusivalo gana lengvai.
Masyvą rinkausi dėl to, kad man norėjos matyti medžio faktūrą, nes labai gražu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 16, 23:21)
Jorie, mūsų dabartinė virtuvė - su natūralaus medžio durelėmis. Man nepasiteisino, gal dėl to, kad tai nebuvo labai brangus ir super kokybiškas variantas (nors pigus jis irgi  nebuvo) rolleyes.gif Sunku prižiūrėti, gana greitai atsirado dėvėjimo požymių, kurie  niekaip nepasinaikina, baldai jautrūs drėgmei, karščiui ir kt. Taigi, dabar pasvarstę ir pasitarę,  rinksimės nebe medį - net Ikėjos konsultantė mus atkalbėjo nuo medžio (mąstėm apie baltą beržą), dėl nepraktiškumo. 

buvot pasirinkę tą laxarby? o kokį galiausiai variantą pasirinkot?
Atsakyti
[quote=Juodai,2014 08 16, 20:18]

Vat kaip jie atrodo atidaryti. Fasadas 30cm pločio.
Čia dar viskas nesumontuota.
user posted image

galit pakomentuoti ką į jį sutalpinat, ar telpa aliejus, o panaudojus ar keistumėte į kargo krepšį?

ir dar vienas klausimas dėl gartraukio iškilo, kokio gamintojo šis įmontuojams, nes ieškau irgi neištraukiamo.Ačiū už kantrybę.
Atsakyti
Į cargo tikrai neikeisčiau schmoll.gif . Buvo tokia mintis, kad apačioje laikysiu aliejus, tačiau prasišovieu su aukščiais doh.gif . Pasirodo telpa tik Natura aliejaus 1l butelis, kurį labai retai tenaudoju. Kad apatinis stalčius gautųs aukštesnis, reikėtų bloką daryti iš dviejų stalčių. Viršuje gali būti dar vidinis stalčiukas. Iš tikrųjų galėjau taip komodoj pasidaryti, net vet, nepagalvojau doh.gif .
Viršuje laikau visokias menteles, samčius, antrame stalčiuje prieskoniai, apačioje irgi prieskoniai didesnėse tarose. Dar nesu tvarkos pasidarius iki galo čia. Viršutinis stalčius buvo planuotas prieskoniams, tačiau niekaip neįsigyju telpančių prieskonių indelių - tiesiog dabar atitolus nuo savo virtuvinio esu, kitų reikalų pilna.
Papildyta:
QUOTE(Jorie @ 2014 08 16, 20:09)
Aš dar kažkaip pagalvoju, kai kaitlentės zoną toje pussalėje galima būtų padaryti šiek tiek žemiau. Man kažkaip visai patogiai atrodo, kai puodo viršus žemiau šiek tiek, plius visa sala taip neapsitaškys - čia aš taip svajoju, aišku  Kaži kaip iš tikro?

Iš tikrųjų pagal ergonomiką taip ir reiktų daryti, kad kaitlentė kiek žemiau paleista, tačiau, aš dabar turiu atvirkščiai, ji truputį aukščiau nei plautuvė - salos stalviršis 95cm, o kito virtuvinio 94cm aukštyje,- ir žinokit visai patenkinta esu. Gerai tas, kad vaikai nepasiekia, kad taip einant pro šalį sunkiau užkabinti kokią puodo/keptuvės rankeną. Jeigu pussalėj būtų dalis stalviršio nuleista žemiau, dėl kaitlentės, mane erzintų tas laiptas doh.gif , o ir išvalyti riebalus nuo sujungimo būtų kur kas sunkiau, nei nuo lygios vietos. Tokie mano pamąstymai. Bet gal kas turi ir gali labai rekomenduot g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 17, 09:33)
buvot pasirinkę tą laxarby? o kokį galiausiai variantą pasirinkot?

Taip, berods Laxarby.
Iš pradžių mąstėm apie Bodbyn, bet dabartinis variantas - Grytnas, balkšvas. Dar labai patiko jų natūralus ąžuolas, bet pasvarstėm - durelių faktūra visa tokia gruoblėta, daug įdubimų, būtų labai sunku prižiūrėti...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 17, 11:28)
Taip, berods Laxarby.
Iš pradžių mąstėm apie Bodbyn, bet dabartinis  variantas - Grytnas, balkšvas.  Dar labai patiko jų natūralus ąžuolas, bet pasvarstėm - durelių faktūra visa tokia gruoblėta, daug įdubimų, būtų labai sunku prižiūrėti...

aš labai norėjau pilko bodbyno, bet jo nebebus, nusprenėm baltą laxarby, bet šiandien pradėjau abejot ir pradėjau galvot arba apie baltą bodbyną arba apie baltą grytną.. varysiu dar kartą gyvai apžiūrėt
Atsakyti
Teka, kokioj stadijoj yra dabar Tavo virtuvė?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 17, 11:44)
Teka, kokioj stadijoj yra dabar Tavo virtuvė?

ikėjos parduotuvėj doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 17, 11:28)
.  Dar labai patiko jų natūralus ąžuolas, bet pasvarstėm - durelių faktūra visa tokia gruoblėta, daug įdubimų, būtų labai sunku prižiūrėti...

Tas grublėtumas geras tuom, kad ant tokio paviršiaus praktiškai nesimato nučiupinėjimai. Nuvalyt kiek sunkiau, bet patikėkit manim, valydavau tik kelis kartus į metus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 08 17, 11:46)
ikėjos parduotuvėj  doh.gif  lotuliukas.gif

A neatiduoda? g.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 17, 11:48)
A neatiduoda? g.gif
lotuliukas.gif

neatiduoda. sakė, kadangi tu taip mėtais, tai dar pasimėtyk doh.gif lotuliukas.gif
va jau pvz vienos kaitlentės nebėra, stalviršio nebėra, tuoj dar ko nebus. tai kaip čia nusipirkt, kad kaskart reik viską iš naujo pergalvot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 17, 11:43)
aš labai norėjau pilko bodbyno, bet jo nebebus

Kodėl nebebus ? Nebegamina jau? unsure.gif Man tas pilkas irgi nepaprastai gražus, elegantiškas, subtilus wub.gif , būtume ėmę šitą, tik kad kraupiai nederėtų prie bendro spalvinio patalpos konteksto - pas mus viskas šiltais tonais, o roletai dar ir oranžinio atspalvio, panašūs į Juodai virtuvę biggrin.gif , tai ta pilka - kaip Pilypas iš kanapių.

QUOTE(Juodai @ 2014 08 17, 11:48)
Tas grublėtumas geras tuom, kad ant tokio paviršiaus praktiškai nesimato nučiupinėjimai. Nuvalyt kiek sunkiau, bet patikėkit manim, valydavau tik kelis kartus į metus thumbup.gif

Esu dirbanti trijų vaikų, iš kurių vienas - dar kūdikis, mama. Laiko palaikyti namie tvarką visiškai nėra, vos spėju daugmaž apkuopti, kad su bomžynu nekonkuruotume. Taigi, praktinė virtuvės pusė man laabai svarbi. Kad kuo lengviau valytųsi ir apskirtai - kuo mažiau priežiūros reikalautų. Bijojau dėl to ąžuolo, o dabar vėl pradėjau svarstyti. Ui, dilemos.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 17, 12:27)
pas mus viskas šiltais tonais, o roletai dar ir oranžinio atspalvio, panašūs į Juodai virtuvę biggrin.gif , tai ta pilka - kaip Pilypas iš kanapių.

Na prie tos manškės pilka visai tinka unsure.gif ... Pilka spalva apskritai prie daugelio spalvų tinka. Bent man taip atrodo unsure.gif

QUOTE(flight @ 2014 08 17, 12:27)
Esu dirbanti trijų vaikų, iš kurių vienas - dar kūdikis, mama.
<...>
o dabar vėl pradėjau svarstyti. Ui, dilemos.

A kol mamytė taip save alina? ax.gif
Dėl grublėtos plokštės praktiškumo net neabejoju. Tai geriau nei blizgi, nes ant blizgios tikrai labiau nučiupinėjimai matos, geriau nei lygi matinė, nes ant šitos nučiupinėjimai matos net labiau, nei ant blizgios turbūt, o valos ji sunkiai. Aišku, bet koks šviesus fasadas yra dėkingesnis, nes mažiau matos nučiupinėjimai, lyginant su tamsia.
Va ankstesnės virtuvės fasadai:

user posted image

Panaši plokštė yra ir pirmoj šios temos žinutėj rodomoj virtuvės nuotraukoj, ir jos šeimininkė labai džiaugėsi fasadais, kiek prisimenu.
Atsakyti