Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

JUODAI, jeigu neklystu rašėte,kad vietoj kargo pasidarėte du stalčius? Jeigu taip,ar galite pasidalinti nuotraukėle.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 16, 19:42)
Patikėkit, tikrai pagalvojau. Gal net per daug. Tiek prirašiau čia Jums apie visus variantus  biggrin.gif .

Greičiausia rinkčiausi šitą variantą, t.y. pirmąją man siūlytą U raidę unsure.gif .
O jei dar pussalėj kaitlentę paliktumėt, tai ir vaizdas smagus iš svetainės būtų, nes matytųsi gražus gartraukis. Dabar turiu kaitlentę saloj, virtuvė matosi iš visų svetainės kampų ir viskas man gerai.

Taigi arba tokią U, arba atitinkamą I I - t.y. dviejų eilių virtuvę, kur išsimestų dalis prie lango ir liktų dalis prie dešiniosios sienos ir sala priešais ją, galu į valgomojo erdvę.

Iš tikro žiauriai ačiū drinks_cheers.gif

Aš dar kažkaip pagalvoju, kai kaitlentės zoną toje pussalėje galima būtų padaryti šiek tiek žemiau. Man kažkaip visai patogiai atrodo, kai puodo viršus žemiau šiek tiek, plius visa sala taip neapsitaškys - čia aš taip svajoju, aišku Kaži kaip iš tikro? Gal turi kas ir minėjo?

Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 08 16, 19:51)
Mes irgi buvom užsukę į Baldų rojų, tai palyginus, Ikea tikrai pigiau siūlo. Bent mums pigiau gavosi - žinoma, skonio reikalas, ne visiems gražu ir norisi tų Ikėjos spintelių. O rankenėles jau nusipirkome iš Ikėjos išparduotuvės, nukainuotos buvo nuo 25 lt iki 6 lt  biggrin.gif

Jorie, o vietoj virtuvinių spintelių nesinori  kokią gražią indaują pasistatyti, ar knygų spintutę, ar dar ką - čia pratęsiant mintį, kad tuščios sienos atrodo neišbaigtai  g.gif Man labai patiko  dar ir toks sprendimas (suoliukas, knygų lentynėlė), bet kadangi pas mus situacija priešinga ir norisi kuo daugiau virt. spintelių - atsisakėme.

Reiks man Ikea dar šturmuot, buvau tik vieną kartą atidarymo metu - nelabai man patiko stiliukas. Bet kainos jau matau, kad mažesnės... Reikia apžiūrėti tą vieną man tinkantį variantą.

Dėl to suoliuko, tai sunku įsivaizduoti, o ikejos programulkoj aš jo nerandu... Kaip tik tame Juodai minėtame išsikišime mano pirmame variante galima būtų pabandyti jį įkišti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 16 rugpjūčio 2014 - 19:11
Na, mes tai jau Ikejoje ir apsigyvenome biggrin.gif Jau ne tik visos virtuvės, bet ir kiti baldai išnaršyti, ir žiūrėti, keletas ir nupirktų.
Kas imponuoja (be kainos) - tai, kad galima realiai apžiūrėti virtuves ir žinai, ko tikėtis, ką konkrečiai gausi. Tiesa, stalviršį turbūt pirksime iš kitur.

Nebūtinai ten suoliukas - galėtų būti gal kokia graži indauja (jei virtuvės stilius sendintas- tai su stikliukais, gražu), ar spintelė vynui (jei mėgstate), ar atviros lentynos visai ne virtuviniems dalykėliams susidėti. Na, kažkas, kas jums bus naudinga ir reikalinga, ir gal net papuoš virtuvės zoną.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 16, 20:17)
Na, mes tai jau Ikejoje ir apsigyvenome  biggrin.gif Jau ne tik visos virtuvės, bet ir kiti baldai išnaršyti, ir žiūrėti, keletas ir nupirktų.
Kas imponuoja (be kainos) - tai, kad galima realiai apžiūrėti virtuves ir žinai, ko tikėtis, ką konkrečiai gausi. Tiesa, stalviršį turbūt pirksime iš kitur.

Nebūtinai ten suoliukas - galėtų būti gal kokia graži indauja (jei virtuvės stilius sendintas- tai su stikliukais, gražu), ar spintelė vynui (jei mėgstate), ar atviros lentynos visai ne virtuviniems dalykėliams susidėti. Na, kažkas, kas jums bus naudinga ir reikalinga, ir gal net papuoš virtuvės zoną.

Jo, tas pačiupinėjimo momentas svarbus. Baldų rojuje nebuvo būtent tokios spalvos plokštės pavyzdžio, kurią rinkčiausi. Nekalbant apie visą komplektą. Be to, siūlo su stiklais spinteles padaryti kvadračiukais, bet pavyzdžio vėl gi nėra, parodė nuotrauką - nė vėlnio ne aišku. Atrodo taip plasmasiškai. Nu sunku doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2014 08 16, 19:55)

Nu va, visai kitas reikalas thumbup.gif

QUOTE(Jorie @ 2014 08 16, 19:55)
O koks Jūsų gartraukis? Jei ne paslaptis?

Na kas jau kas, bet mano virtuvė tikrai mažiausia paslaptinga iš visų lotuliukas.gif
Va toks pas mane:

user posted image

Atsiėjo jis mums iš viso apie ~3,5t. Visuj yra paptastas įmontuojamas gartraukis, jam apdailą užsakinėjom papildomai pas virtuvės gamintoją.

QUOTE(juju @ 2014 08 16, 19:57)
JUODAI, jeigu neklystu rašėte,kad vietoj kargo pasidarėte du stalčius? Jeigu taip,ar galite pasidalinti nuotraukėle.

Vat kaip jie atrodo atidaryti. Fasadas 30cm pločio.
Čia dar viskas nesumontuota.
user posted image

O va kaip atrodo visa sala - jie toliausiam krašte, tik dar rankenėlių trūksta.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 rugpjūčio 2014 - 20:18
Juodai - labai gražu ax.gif O koks jūsų lubų aukštis?
Atsakyti
[quote=Juodai,2014 08 16, 22:18]

Jau jusu sala tai wub.gif
Atsakyti
Juodai, o čia tik kaip tavo gartraukis ar čia tavo reali virtuvė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 16, 22:04)
Juodai - labai gražu  ax.gif O koks jūsų lubų aukštis?

Ačiū, Flight 4u.gif . Ties virtuve aukštis yra nuo ~3,5 iki ~5,4m, kažkur tai toks, šlaitinis stogas, lubos pagal jį.

QUOTE(vaidastep @ 2014 08 16, 22:08)
Jau jusu sala tai wub.gif

Ačiū, Vaidastep 4u.gif . Man ji irgi labai wub.gif .

QUOTE(Jorie @ 2014 08 16, 22:08)
Juodai, o čia tik kaip tavo gartraukis ar čia tavo reali virtuvė?  blush2.gif

Čia mano reali virtuvė bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 rugpjūčio 2014 - 21:15
QUOTE(Juodai @ 2014 08 16, 22:15)
Čia mano reali virtuvė  bigsmile.gif .

Irgi ne iš mažųjų rolleyes.gif Raudona spalva - drąsu drinks_cheers.gif

O beje, kaip medis nešiojasi? Mane baldų rojuje bandė įtikinti, kad virtuvei medis nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 16 rugpjūčio 2014 - 21:23
Ta raudona tokia bišk su oranžinės atspalvu, neįkyri tokia. Čia kaip atsvara visoms baltoms virtuvėms smile.gif. Baldininkas džiaugėsi gavęs tokį užsakymą, nes baltas, anot jo, jau nuobodu gaminti...
Dėl medžio nešiojimosi dar nieko pasakyt negaliu, dar tik metai laiko, kaip ją turim. Bet kol kas virtuvė atrodo kaip nauja smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 16, 22:15)
Ačiū, Flight  4u.gif . Ties virtuve aukštis yra nuo ~3,5 iki ~5,4m, kažkur tai toks, šlaitinis stogas, lubos pagal jį.

Oho smile.gif Mūsų apie 3.20, ir tai man atrodo aukštokos standartiniems baldams - baldai tarsi susitraukia, sumažėja. Man kažkaip keistai atrodo, kai nuo virtuvės spintelių viršaus iki lubų - nemažas tarpas, bet žiūriu, pas jus jis - gerokai didesnis ir nieko smile.gif

Jorie, mūsų dabartinė virtuvė - su natūralaus medžio durelėmis. Man nepasiteisino, gal dėl to, kad tai nebuvo labai brangus ir super kokybiškas variantas (nors pigus jis irgi nebuvo) rolleyes.gif Sunku prižiūrėti, gana greitai atsirado dėvėjimo požymių, kurie niekaip nepasinaikina, baldai jautrūs drėgmei, karščiui ir kt. Taigi, dabar pasvarstę ir pasitarę, rinksimės nebe medį - net Ikėjos konsultantė mus atkalbėjo nuo medžio (mąstėm apie baltą beržą), dėl nepraktiškumo.

Bet, gal įgijus super kokybišką virtuvę, ir tas medis netrukdytų?
Atsakyti