As buciau dejus sviesesnes plyteles visoje virtuveje. Bet kai jau pas jus taip gavosi del tos violetines spalvos tamsumo, sakyciau, tikrai geriau atrodo su baltom plytelem. Sviesiau akyse.
QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 14, 14:17)
Aš asmeniškai esu tokios pačios nuomonės. Jei gamina viską, specializuotis sunku. Jei specializuojasi ir siekia kokybiškumo, tai neįmanoma gaminti visko puikiai.
Nežinau, kiek tikėt jo žodžiais, bet kaip tik dabar besirinkdama buitinę virtuvei vis pažiūriu tą "Made in..."
Nežinau, kiek tikėt jo žodžiais, bet kaip tik dabar besirinkdama buitinę virtuvei vis pažiūriu tą "Made in..."
Jeigu ant indaplovės užrašyta Made in Germany, tai dar nieko nereiškia. Taip, pas mus dabar labai madingas šis užrašas. Tačiau, kai pirksite šaldytuvą ar orkaitę žinokite, kad šio daikto sudedamosios ir atsarginės dalys gali būti pagamintos, pvz Kinijoje, o tik surinkta viskas Europoje. Šiais laikais tikėtis aukštos kokybės daikto vien tik dėl to, kad ant jo užrašyta Made in ... jau negalima.
Europoje aukštos kokybės buitinę techniką gamina vokiečių Miele, Siemens, Bosh ir Liebherr. Toliau seka švedų AB Electrolux (kuriam priklauso vokiečių AEG ir įtalų Zanussi). Dažniausiai stereotipai pvz. Germany ist sehr gut nulemia pasirinkimą. Pas mane namie visur Siemens'as, nors puikiai žinau, kad Siemens'as gaminamas ir/ar surenkamas Rusijoje, Turkijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Lenkijoje, Prancūzijoje, na ir aišku Kinijoje.
QUOTE(SUmantus @ 2014 08 14, 16:57)
Pas mane namie visur Siemens'as
Kodėl būtent šitą firmą rinkotės ?
spinteles i baltas pasikeisciau , manau,kad pakenciamai tada butu . Nors geriau buciau tas violetines plyteles nuemus.
QUOTE(samanaa @ 2014 08 14, 16:24)
LAUKIU JUSU TEISMO
Teismo nebus . Kokia iš jo nauda, kai viskas jau padaryta . Skonis draugų neturi . Jūsų atveju įterptos baltos plytelės situaciją išties pagerino . O jeigu Jums tinka ir patinka tos violetinės, juk labai jų norėjote, tai valio. Svarbu tai, kaip Jūs jaučiatės savo atnaujintoje virtuvėje .
O ką manote apie tokį sprendimą? Virtuvė atsiskiria nuo svetainės užsuktų spintelių pagalba, ir telpa valgomojo stalas - tai man patinkka. Tik klausimas - ar viduje nebus per ankšta, ir ar pakaks vietos viskam susidėti
Tokiu atveju šaldytuvas, kaitlentė būtų dešinėje pusėje; plautuvė, indaplovė - centre; o orkaitė - tose užsuktose spintelėse apačioje
Tokiu atveju šaldytuvas, kaitlentė būtų dešinėje pusėje; plautuvė, indaplovė - centre; o orkaitė - tose užsuktose spintelėse apačioje
Panašų variantą aš Jums taisiau šiandien, tik nespėjau dar stalo įkomponuoti, nes neiškus vis dar ilgis dešinės sienos iki praėjimo ir nenurodėte svetainės langų, taip nežinau kur kokia sofa tilptų ir t.t.
O orkaitė man visai tilpo šalia šaldytuvo prie dešinės sienos. Tai ji būtų pakelta, patogiau . Jei duosit likusius matmenis, gal šiandien parodysii savo mintis.
Jūsų idėja gera, tik gal staliuką būtų galima ne taip įsprausti į kampą.
O orkaitė man visai tilpo šalia šaldytuvo prie dešinės sienos. Tai ji būtų pakelta, patogiau . Jei duosit likusius matmenis, gal šiandien parodysii savo mintis.
Jūsų idėja gera, tik gal staliuką būtų galima ne taip įsprausti į kampą.
QUOTE(Juodai @ 2014 08 14, 17:01)
Kodėl būtent šitą firmą rinkotės ?
Viskas prasidėjo nuo skalbimo mašinos paieškos. Išsirinkau Siemens, dėl įvairių priežasčių, visų dabar jau ir neprisimenu, tai buvo gal 2006 m. Statistika sako, kad tik apie 5 proc. Siemens skalbimo mašinų važiuoja į servisą, tai gana aukštas rodiklis. (Electroliux berods buvo apie 7-8 proc., nors AEG tik apie 5.5-6 proc.). Daug domėjausi ir apie įvairias indaploves, išsirinkau taip pat Siemens. Taip atsirado logika susikomplektuoti visą įrangą vieno gamintojo...
QUOTE(Juodai @ 2014 08 14, 17:11)
Teismo nebus . Kokia iš jo nauda, kai viskas jau padaryta . Skonis draugų neturi . Jūsų atveju įterptos baltos plytelės situaciją išties pagerino . O jeigu Jums tinka ir patinka tos violetinės, juk labai jų norėjote, tai valio. Svarbu tai, kaip Jūs jaučiatės savo atnaujintoje virtuvėje .
Na man ten dabar patinka visai, zymiai geriau taip nei vienvioletines. Esu nusipirkus rusvu dekoratyviniu lipduku, gal pabandysiu ant baltu 2-uose krastuose pakomponuoti, tada deres labiau prie spinteliu ir stalvirsiu.
Gal kas turit nesudetinga programele pasiprojektavimui, butu gerai lietuviska
QUOTE(Juodai @ 2014 08 14, 18:15)
Panašų variantą aš Jums taisiau šiandien, tik nespėjau dar stalo įkomponuoti, nes neiškus vis dar ilgis dešinės sienos iki praėjimo ir nenurodėte svetainės langų, taip nežinau kur kokia sofa tilptų ir t.t.
Jei duosit likusius matmenis, gal šiandien parodysii savo mintis.
Jei duosit likusius matmenis, gal šiandien parodysii savo mintis.
Labai laukčiau ir būčiau dėkinga
Patalpos išmatavimai, nufotkinau projektą, gal bus aiškiau. Atsiprašau už neryškų vaizdelį Dešinės sienos iki praėjimo ilgis - 269. Matosi, kur kokie įvadai padaryti - nenorėtume jų labai smarkiai keisti. Patalpa turi du įėjimus - tai ne durys, o tiesiog didelės angos sienoje. Tarpe šių angų - sofa, priešais ją - projektoriaus ekranas. Sofos vietos keisti nelabai įmanoma dėl ekrano. Kitoje patalpos pusėje - didelis kampinis langas, stiklinės durys ir paprastas langas. Nupaišiau maždaug stalo vietą.
Turime minčių svetainę (t.y. sofą ir ekraną) perkraustyti į kitą patalpą, o šioje apgyvendinti keletą muzikos instrumentų. Tokiu atveju valgomojo stalo vietą galima būtų kiek labiau varijuoti. Beje, norėtųsi atrasti vietos komodėlei ar lentynai svetainėje, kol kas - nulis idėjų, kur ją būtų galima įkišti
Čia matosi visi įvadai, bet išmatavimai gali truputį skirtis:
O čia realūs išmatavimai:
QUOTE(samanaa @ 2014 08 14, 16:24)
LAUKIU JUSU TEISMO
Su baltais intarpais man gražiau Jei vien alyvine - tai gaunasi kiek per intensyvu, "sunku"...
Mes viska bosho suspirkom, tik kaitlente teko gorenje, nes nebuvo bosho su metaliniais apvadukais. Ziuresim, kaip tarnaus. Nors cia labai subjektyvu vertinti technika, juk priklauso nuo naudojimo intensyvumo, prieziuros ir k.t.
Siuo atveju as pasitikeciau tik kazkokiu ekspertu isvadom.
Aisku, savotiskas rodiklis del keliavimo i garantini. Tik klausimas - is kur cia tokia statistika? Neoficialus siemenso zodiniai duomenys? Idomu butu pamatyti nesalisku expertu skaiciukus. Nes dabar tai gan kalbu lygis.
Cia mano pamastymai.
Siuo atveju as pasitikeciau tik kazkokiu ekspertu isvadom.
Aisku, savotiskas rodiklis del keliavimo i garantini. Tik klausimas - is kur cia tokia statistika? Neoficialus siemenso zodiniai duomenys? Idomu butu pamatyti nesalisku expertu skaiciukus. Nes dabar tai gan kalbu lygis.
Cia mano pamastymai.