QUOTE(siofka @ 2014 08 13, 09:29)
Jorie toks atvejis irgi geras, bet tada pasiulyčiau salos nedaryti (papildomos spintelės, kurių kaip sakei ir taip perdaug ir nesugalvoju ką ten dėti reiktų (turiu omeny ant stalviršio), o virtuvės atskyrimui būtų stalas, kurį galima pastatyti šiek tiek arčiau virtuvės ir didesnį, svečių priėmimui. Ir priėjimas prie terasos (kaip suprantu) būtų patogesnis..
Taip, logiškas pasiūlymas
Šiandien su elektriku buvome susitikę, kaip tik ir sakė, kad saloje geriau rozečių nedaryti, nes jei norėsite panaikinti salą, bus grindys jau sugadintos. Apsvarstysiu rimtai tą reikalą ir apsispręsiu turbūt paskutiniu momentu
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 08 13, 15:41)
Šitas geresnis, bet man vistiek per didelė L raidė gaunas...
. Sala darbinio trikampio neužstoja, tačiau prie kitų spintelių tiesų priėjimą jau riboja. Indaplovė man ne vietoj, reiktų ją į kitą plautuvės pusę kelti - tiesa, o kur laikytumėt indus iškraunamus iš jos?
Indai būtų stalčiuose kitoje pusėje krauklės nei indaplovė. Manau visai patogi vieta, ir prie kaitlentės ir prie kriauklės/indaplovės ir nuo šaldytuvo netoli - pats viduriukas. Aišku, galima sukeisti indų stalčių su indaplove, bus arčiau šaldytuvo, bet toliau kaitlentės. Kaip manot, kuris variantas geresnis?
Taip pat turiu klausimą, kaip dėti orkaitę: prie sienos ar prie šaldytuvo?
1. Orkaitė naudoju retai, bet virš jos būsiančią mikrobangę dažnai.
2. Bet maistas turbūt dėsis į spintelę, kuri čia dabar aukojasi dėl orkaitės, tai vėlgi nesinori užgrūsti į kampą prie sienos.
3. Jei atsisakysiu salos, maistui realiai neliks kitos vietos, kaip ta spintelė. Dabar turiu dar alterntyvą, saloje maistą laikyti.
4. O kaži kaip gražiau žiūrėtusi orkaitė per vidurį ar prie sienos?
5. Ir ar nieko tokio, kad spintelę sumažinau iki 50 cm, nors šaldytuvas ir orkaitė po 60 cm?
6. Elektrikas sakė, kad tipo šaldytuvas šalia orkaitės negerai, bet kažkaip tubūt čia skiedalai
Man atrodo, visi daro ir gerai
Reikia skubios pagalbos, rytoj jau santechnikas atvaro ir reikia indaplovės vietą jau tiksliai žinoti
Oj, kokia pasimetusi jaučiuosi, bet jau apsistosiu ties šiuo variantu, bet dar norisi iki galo patobulinti
Pakartoju tą patį planą, apie kurį kalba eina, kad ieškoti nereiktų
http://www.talpykla.com/?di=X91H
Žiauriai dėkinga už patarimus ir padrąsinimus
Papildyta:
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 08 13, 17:16)
Sveikos. Na pagaliau gaminam virtuve, tik kaip visada 2m zinojau ko noriu, o vat emiau ir pakeiciau nuomone is juodos virtuve patapo sviesesniu tonu
virtuves pvz
tik dabar klausimas, kokia kriaukle deti prie balto stalvirsio? Nerudijancio plieno man rodos labai matysis vandens lasu nudziuvimas
baltos irgi bijau, kad nenusidazytu netycia nuo kokio produkto... juoda-ar neatrodys kaip " balta varna"?
iranga bus juoda visa. Pasidalinkite patirtimi ar pamastymais. Aciu
beje, tarp spinteliu mastom deti ta pacia plokste kaip stalvirsio, nes meistras sake, kad nera jokio lako ale sienom virtuveje...
Juoda atrodo gerai, bet draugė turėjo, 100 K blogiau nei nerūdijančio plieno. O pas mus nmie nerūdijančio plieno, bet irgi gaidys, rinkčiausi baltą
Dėl nusidažymo nežinau, bet manau neturėtų