Labai ačiū už pasiūlymą ir darbą pabraižant
Norint sumažinti spintelių kiekį ir padaryti patogiau, kito varianto realiai nėra
Arba jie jau bus labai keisti arab aš fantazijos neturiu
.
Buvau apie Jūsų siūlomą variantą pamąsčiusi, bet atmečiau nebraižiusiu:
1. Dėl stalo valgomajame, nes gautųsi eilė stalų. Bet kaip smagu, kad Jūs ir tai apmąstėte
Tik va nenoriu aš valgomojo stalo labiau kišti į svetainę nei į virtuvę
nors žiūrint erdvių išdėstymą, tai būtų gal visai ir logiška
2. Nenoriu kaitlentės saloje, tas kabantis gartraukis nei šis nei tas, kažkaip kiek žiūrėjau klasikinių stilių virtuvių nuotraukas, labai retas atvejis saloje kaitlentė. Prie sienos irgi netiks kaitlentė, nes tada nusimuša logika: šaldytuvas -> kriauklė -> kaitlentė.
Žodžiu, sunku man apversti savo sąmonę į Jūsų variantą
Nors dar pabandysiu
O kaip dėl mano antro varianto? Jis kaip jau ir beveik patogus gaminimo atžvilgiu, neskaitant, kad šaldytuvas toli nuo visko... Ar matote kaip jį galima būtų patobulinti nekeičiant L formos (čia turiu mintyje ne šaldytuvą, bet apskritai)?
http://www.talpykla.com/?di=X91H
Dar kartą ačiū
QUOTE(Juodai @ 2014 08 11, 12:05)
Tai kam daryti didelę L virtuvę, jei didelės jos net ir poreikio nėra? Argi būtina visas virtuvės erdvės sienas būtinai spintelėm apstatyt?
Kodėl gi nepagalvojus apie glaustesnę U tipo virtuvę?
Kažkaip taip man išdėstymas piešiasi:
Darbinis trikampis sumažėtų, lakstymo mažiau būtų, kaitlentę pagal norus arba prie sienos, arba pussalėj, prie pussalės galima dar kelias pusbario kėdutes pasistatyt. Šaldytuvas arčiau stalo, svetainės būtų.
Pietų stalą tuomet pasukčiau, kad jis mažiau įsikištų į virtuvės zoną.
Papildyta:
Man - viskas ok. O dar turint omeny, kad orkaitę vienąkart per metus jungiate, tai išvis jokių problemų
.
Papildyta:
Manau, patogesnis pirmas, bet gražiau man antras
Aišku, nelygu, kaip realybėje, ar ne per didelės durelės antrame variante?
Jei spintelių tipas klasikinis, tada dalinčiau maždaug taip ilgas spinteles:
http://www.houzz.com...itchen-st-louis
O jei modernios spintelės, tai tinka ir Jūsų pirmas variantas.
QUOTE(*barbora* @ 2014 08 12, 18:44)
Spinteliu pakelt neina, nes plyteles taip suklijuotos. Reiks pasimatuot koks tarpas pas mane lieka.
Kuris variantas virsutiniu spinteliu patogesnis butu?