Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 11, 19:18)
Mums jau gal ryt virtuve prades montuoti bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Pasigyriau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O geras! Ar jau grįžo baldininkas iš atostogų? g.gif
Pas mane turėjo prieš dvi savaites plautuvės apdailą užbaigt, bet matyt kiti planuoti darbai mūsų krašte nepasisekė, tad vis dar laukiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 rugpjūčio 2014 - 18:26
QUOTE(Juodai @ 2014 08 11, 18:07)
Manau, kad ne toj temoj pakomentavote  bigsmile.gif , virtuvės autorė, jei gerai pamenu, ne čia buvo įkėlus vurtuvę, tad galimas dalykas, kas Jūsų pagyrų neperskaitys... O toji virtuvė tikrai puiki wub.gif , ypač prisimenant, koks vaizdas buvo prieš tai - jokiu būdu neturiu galvoje, kad blogas, tiesiog netobulas, kaip kad dabar... bigsmile.gif .
Pagal mano labai preliminarius skaičiavimus, tos virtuvės ilgoji siena gaunas ape kokius 5 metrus. Ilgoka tokia... kažin kaip šeimininkei tinka tokie atstumai g.gif .
Koks Jūsų virtuvės kambario planas yra? Aš Jūsų vietoje turbūt negalvičiau apie L formos virtuvę, o apie U arba I I , t.y dviejų eilių, bet reikia pamatyti planą smile.gif.

uups... blush2.gif susimaisiau tarp temu ax.gif
pas mane 5,7m gaunasi siena. Esu pasipiesus kazka panasiai. netgi galvoju gal koki sandeliuka padaryti salia? kaip sitoj foto doh.gif nelabai atsimenu, bet lyg sitoj foto virtuvinio ilgis apie 4,5m
user posted image

vyras sake padarys man paslauga ir langus ismurins is akies biggrin.gif
Atsakyti
cia kitas variantas g.gif
user posted image
Atsakyti
Rodausi siek tiek koreguota projekteli, panaikinta ranksluostines skyle ir indaplove sukeista su stalciu bloku. Galvoju del virsutiniu spinteliu, ar daryt tokias, ar I virus atsidarancias dviem aukstais? Kadangi spinteliu noriu iki lubu, ar pavyks atsidaryt virsutines?
Dar klausimukas kiek turi likt nuo indukcines kaitlentes iki gartraukio? Kazkaip man baldininkai nenori sulygiuot gartraukio spinteles su likusiom.
user posted image
Gal kas dar tures kokiu pastabeliu?
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2014 08 11, 20:37)

man graziau kai laisvai statomam saldytuvui yra padaryta nisa . Idomu, ar taip kriaukle patogu bus? Ar ne graziau kai stacias kampas g.gif .
Atsakyti
Labas rytas,

Gal galite pakritikuoti kaip atrodo mano busima virtuvė?

user posted image user posted image

Spalvinis dizainas ir virtuvės planas:

Kol kas neapsisprendžiu kaip atrodys kavos staliukas (palangė) prie lango, bet jis tikrai ten bus smile.gif Dėl šio staliuko "kenčia" dešinys kampas, tai kol kas irgi neišspręsta dilema. Jeigu pavyks pakelti 5-6 cm langą (arba ji sumažinti), galėčiau pakelti palangę iki 91 cm, problemos su staliuku ir stalčiaus atidarymu būtų išspręstos g.gif
Kaip jums bendras sumanymas? Ekspromtu viskas gavosi, vis trūksta laiko prisėsti ir kruopščiai viską apmąstyti iki smulkmenų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SUmantus: 11 rugpjūčio 2014 - 23:49
QUOTE(*barbora* @ 2014 08 11, 20:37)
Rodausi siek tiek koreguota projekteli, panaikinta ranksluostines skyle ir indaplove sukeista su stalciu bloku. Galvoju del virsutiniu spinteliu, ar daryt tokias, ar I virus atsidarancias dviem aukstais? Kadangi spinteliu noriu iki lubu, ar pavyks atsidaryt virsutines?
Dar klausimukas kiek turi likt nuo indukcines kaitlentes iki gartraukio? Kazkaip man baldininkai nenori sulygiuot gartraukio spinteles su likusiom.

Nepasiduokit, prasykit kad sulygintu. Pas mane dujine, ir tai sulygiuota- nieko neatsitiko nei baldam nei gartraukiui.
Atsakyti
SUmantus galima būtų šaldytuvą ir aukštas spinteles pastumti arčiau durų, o staliuka toliau patraukti nuo virtuvinių spintelių ir toj vietoj, gal ir iš kitos pusės, nedaryčiau lentynų galvom daužyti.. smile.gif
Atsakyti
*barbora* radau kad nuo gartraukio iki el viryklės turi būti 65 cm tarpas, o iki dujinės - 75 cm. Aš reikalaučiau kad visos viršutinės spintelės būtų lygios, nes man taip žymiai gražiau ir tvarkingiau atrodo. Ir jei negalima gartraukio spintelės nuleisti, tai gal galima visas likusias pakelti? ax.gif
Atsakyti
nesimato matmenu, tai nekeliu savo virtuves planu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 12 rugpjūčio 2014 - 13:34
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 11, 19:18)
Mums jau gal ryt virtuve prades montuoti bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Pasigyriau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Oi laukiam laukiam, mes virtuves laukiam. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš ir vėl gryžtu su savo virtuve smile.gif priminsiu savo virtuvės situaciją:
Ilgesnioje kraštinėje yra langelis: 680 aukšio ir 1600 ilgio, jis yra 910 aukštyje. Norim, kad spintelės būtų viename lygyje vadinasi jos turėtų prasidėti tik 1600 aukštyje. Kaip jūs manot ar ne per aukštai ir ką patartumėt daryti tokioje situacijoje? Lubų aukštis bus 2600.
Stalviršis bus vieno lygio kaip ir palangė (tinkamas aukštis 910).
Atrodo viską surašiau, lauksiu patarimų 4u.gif

Virtuvės planelis
Atsakyti