QUOTE(flight @ 2014 08 04, 19:20)
Siena palei ilgąjį langą - 3770 metrai, kitos virtuvės sienos - apie 2068 m.
<...>
Užgriozdina...
Kitas variantas
<...>
Ką manote?
Kažkodėl neapleidžia mintis, jog neteisingai sienų, kuriose yra durys ir praėjimo į patalpą anga, matmenis nurodėte... Kodėl taip manau? Ogi todėl, kad Jūs savo vizulkoj palei durų sieną nupiešę šaldytuvą - 60cm, kairiau spintelę su stalčiais, kuri irgi panašaus pločio atrodo, dar toliau dvidurę spintelę, kuri man rodos dar platesnė turėtų būti nei 60cm, apie 80cm, ir galiausiai kampinę spintelę lenktomis durelėmis, kuri Ikea yra 87,5cm pločio. Taigi sudėjus viską gaunasi 60+60+80+87,5 - 287,5cm. Jūs gi tą sieną įvardijot, kaip esančią apie 2068mm. Kažkas nesueina
.
Kol kas sienas nupešiau tokias, kaip įvardijot, bet tikrai manau, kad stiklinės durys realiai yra toliau nuo pussalės, maždaug tiek, kad pussalė netrukdytų joms atsidaryti.
Leidau sau pasvarstyti tokį Jūsų virtuvės variantą, kadangi kaitlentės vietos nurodę nebuvot, o antrajame variante padarėte stalą visiškai ties durimis, tad manau kažką panašaus į Jūsų antrąjį pabraižiau, bet šiek tiek kitaip.
Pirmajame variante man irgi kliuvo tas vienišas šaldytuvas, tad galvoju, kad visas aukštas spintas reikia dėti į krūvą. Plautuvę su indaplove stengiaus palikti kuo arčiau vandens išvadų, pakabinamą spintelę galima butų tęsti iki stalviršio, o jos dureles daryti arba stiklines (man tai labai gražu kvadračiukais suskirstytos stiklinės durelės, jei siekiast šiek tiek klasikos), arba sugalvot kažką tokio:
Viską irgi ant greičio sumečiau, blokų pločiai pagal poreikį koreguojami, norėjau tik patį principą tokį parodyt. O jei dar tikslius išmatavimus duosit, o jei dar ir visą virtuvės-svetainės planą įmesit, tada tiksliai būtų galima viską numatyti.
Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2014 08 09, 15:38)
Labukas
pastatė vakar pagaliau virtuvę..tik dabar užtruks, kol stalviršis atsiras. Gal kas nors darėt betonini stalviršį, ar žinot, kas darė?
Dar labai ieškau medinių kėdžių pusbariui..sunkiai sekasi rast nebrangias, bet, kad tiktų
Labai smagias mačiau Kaune "Ryšių kiemelyje"..tik neįsivaizduoju kur rasti kažką panašaus..
Parodysiu savo virtuvę
Betoniniai stalviršiai - pasidomėkit.
Labai daili Jūsų virtuvė. Ta viršutinė spintelių linija man visai netrukdo, ji labai gražiai atkartoja lubas, tik nuotruka taip padaryta, kad atrodo lyg kreiva būtų, lyg kažkas nesueitų. Iš tikrųjų tos spintelės dešiniau yra mažesnio gylio, nei ūkinės spintos šalia, dėl to tas kreivumas atrodo. Realiai visai kitaip tas vaizdas matos, ar ne?
Kokios spalvos betoninį stalviršį dartytumėt? Kiek toj nuorodoj pavyzdžiuose mačiau, jie man tokie šaltoki atrodo. Gal to ir siekiate - prie grindų paderinti? Bet man žinokit labai gražiai žiūrėtųsi natūralios spalvos masyvo, ar jo imitacijos, stalviršis - dabar palangės kraštelis matosi ir man taip tinka ta spalva, gaunas lyg tokia šilta detalė visam bendram vaizde
.
Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2014 08 09, 16:06)
aš sugalvojus buvau medinė palangė, betoninis stalviršis ir vazonai prieskoninių augalų betoniniai kaip stalviršis ant palangės..bet neįsivaizduoju kaip tą sujungimą padarys
Gali būti medinis visas stalviršis toks kaip palangė, o betoniniai vazonai derės prie grindų
.
Papildyta:
QUOTE(Linusik @ 2014 08 10, 13:55)
Sveikinu su nauja virtuve
. Patinka man, kai šaldytuvas taip "sutalpinamas" sienos nišoje
.