Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(flight @ 2014 08 10, 23:33)
O mes kaip tik apsitarėm, kad gal visai gerai bus. Šalia  šaldytuvo bus stalviršis, galima bus ten turėti dar vieną darbinę zoną - kad su produktais netektų lakstyti į kitą virtuvės galą.  

Mūsų situacija turbūt priešinga jūsiškei - dabartinė virtuvė mums per maža, keičiame ją į didesnę. wink.gif  Ištvermingai kamuojamės su Ikėjos programa (pritariu - veikia ji pasibaisėtinai doh.gif ), bet  kur dėsies- iš ikėjos ir virtuvę pirksime, taigi, norisi ir virtualiai dirbti su jų produktais, juolab, kad ir sąmata iš karto matosi. 

Klausėt dėl lėkščių apatinėj spitntelėj - pas mus dabartinėje virtuvėje taip yra, tai man labai patogu. Ir kitoje virtuvėje noriu taip palikti, jei tik viskas tilps.

Taip, kiekvienam savo 4u.gif Ačiū už padrąsinimą dėl lėkščių stalčiuje drinks_cheers.gif

Gal dar kas turite pastabų dėl mano virtuvės plano? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 10 rugpjūčio 2014 - 22:49
QUOTE(Linusik @ 2014 08 10, 13:55)

Graži virtuvė 4u.gif o kokia čia plokštė ir stalviršis?
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2014 08 10, 23:49)
Gal dar kas turite pastabų dėl mano virtuvės plano?  ax.gif

pasidarykit normalioj programoj rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 11 rugpjūčio 2014 - 09:11
QUOTE(flight @ 2014 08 04, 19:20)
Siena palei ilgąjį langą - 3770 metrai, kitos virtuvės sienos - apie 2068 m.
<...>
Užgriozdina...

user posted image

Kitas variantas
<...>
user posted image

Ką manote?

Kažkodėl neapleidžia mintis, jog neteisingai sienų, kuriose yra durys ir praėjimo į patalpą anga, matmenis nurodėte... Kodėl taip manau? Ogi todėl, kad Jūs savo vizulkoj palei durų sieną nupiešę šaldytuvą - 60cm, kairiau spintelę su stalčiais, kuri irgi panašaus pločio atrodo, dar toliau dvidurę spintelę, kuri man rodos dar platesnė turėtų būti nei 60cm, apie 80cm, ir galiausiai kampinę spintelę lenktomis durelėmis, kuri Ikea yra 87,5cm pločio. Taigi sudėjus viską gaunasi 60+60+80+87,5 - 287,5cm. Jūs gi tą sieną įvardijot, kaip esančią apie 2068mm. Kažkas nesueina unsure.gif .
Kol kas sienas nupešiau tokias, kaip įvardijot, bet tikrai manau, kad stiklinės durys realiai yra toliau nuo pussalės, maždaug tiek, kad pussalė netrukdytų joms atsidaryti.

user posted image

user posted image

user posted image

Leidau sau pasvarstyti tokį Jūsų virtuvės variantą, kadangi kaitlentės vietos nurodę nebuvot, o antrajame variante padarėte stalą visiškai ties durimis, tad manau kažką panašaus į Jūsų antrąjį pabraižiau, bet šiek tiek kitaip.
Pirmajame variante man irgi kliuvo tas vienišas šaldytuvas, tad galvoju, kad visas aukštas spintas reikia dėti į krūvą. Plautuvę su indaplove stengiaus palikti kuo arčiau vandens išvadų, pakabinamą spintelę galima butų tęsti iki stalviršio, o jos dureles daryti arba stiklines (man tai labai gražu kvadračiukais suskirstytos stiklinės durelės, jei siekiast šiek tiek klasikos), arba sugalvot kažką tokio:

user posted image

Viską irgi ant greičio sumečiau, blokų pločiai pagal poreikį koreguojami, norėjau tik patį principą tokį parodyt. O jei dar tikslius išmatavimus duosit, o jei dar ir visą virtuvės-svetainės planą įmesit, tada tiksliai būtų galima viską numatyti.
Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2014 08 09, 15:38)
Labukas 4u.gif
pastatė vakar pagaliau virtuvę..tik dabar užtruks, kol stalviršis atsiras. Gal kas nors darėt betonini stalviršį, ar žinot, kas darė?
Dar labai ieškau medinių kėdžių pusbariui..sunkiai sekasi rast nebrangias, bet, kad tiktų smile.gif Labai smagias mačiau Kaune "Ryšių kiemelyje"..tik neįsivaizduoju kur rasti kažką panašaus..
Parodysiu savo virtuvę smile.gif
user posted image

Betoniniai stalviršiai - pasidomėkit.
Labai daili Jūsų virtuvė. Ta viršutinė spintelių linija man visai netrukdo, ji labai gražiai atkartoja lubas, tik nuotruka taip padaryta, kad atrodo lyg kreiva būtų, lyg kažkas nesueitų. Iš tikrųjų tos spintelės dešiniau yra mažesnio gylio, nei ūkinės spintos šalia, dėl to tas kreivumas atrodo. Realiai visai kitaip tas vaizdas matos, ar ne? bigsmile.gif
Kokios spalvos betoninį stalviršį dartytumėt? Kiek toj nuorodoj pavyzdžiuose mačiau, jie man tokie šaltoki atrodo. Gal to ir siekiate - prie grindų paderinti? Bet man žinokit labai gražiai žiūrėtųsi natūralios spalvos masyvo, ar jo imitacijos, stalviršis - dabar palangės kraštelis matosi ir man taip tinka ta spalva, gaunas lyg tokia šilta detalė visam bendram vaizde ax.gif .

Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2014 08 09, 16:06)
aš sugalvojus buvau medinė palangė, betoninis stalviršis ir vazonai prieskoninių augalų betoniniai kaip stalviršis ant palangės..bet neįsivaizduoju kaip tą sujungimą padarys  g.gif

Gali būti medinis visas stalviršis toks kaip palangė, o betoniniai vazonai derės prie grindų wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(Linusik @ 2014 08 10, 13:55)

Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif . Patinka man, kai šaldytuvas taip "sutalpinamas" sienos nišoje thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 rugpjūčio 2014 - 09:57
QUOTE(Juodai @ 2014 08 09, 15:01)
Mano rankenėlės  wub.gif ... tik pas mane sidabras:

user posted image

user posted image

Bronzinės Jūsų atvejunet nežinau prie ko derėtų...  unsure.gif , nes orkaitė matau plienas, maišytuvas irgi turbūt toks bus, ar ne? Išvis bronzinės, dar tokios, klasikinio modelio, tai man tik prie klasikinės virtuvės kažkaip... Apie sidabrines negalvojot? g.gif
Papildyta:

sidabrines labiau tikru prie orkaites, gartraukio ir maisytuvo, tik man ta forma, kaip jusu grazi ir dar sendinta, nu bet vistiek neisivaizduoju ju savo virtuveje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2014 08 11, 11:24)
nu bet vistiek neisivaizduoju ju savo virtuveje doh.gif

Tiesą sakant, aš irgi sunkiai rolleyes.gif ... bet dar sunkiau įsivaizduoju tokias kaip nurodėte, bronzines ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2014 08 10, 13:55)
Taip jau gavosi, kad virtuvė didoka pagal mano poreikius ir nesugalvoju, kaip padaryti, kad ir patogu būtų ir lakstyt po ją labai nereiktų  doh.gif

Tai kam daryti didelę L virtuvę, jei didelės jos net ir poreikio nėra? Argi būtina visas virtuvės erdvės sienas būtinai spintelėm apstatyt? g.gif
Kodėl gi nepagalvojus apie glaustesnę U tipo virtuvę?
Kažkaip taip man išdėstymas piešiasi:

user posted image

user posted image

Darbinis trikampis sumažėtų, lakstymo mažiau būtų, kaitlentę pagal norus arba prie sienos, arba pussalėj, prie pussalės galima dar kelias pusbario kėdutes pasistatyt. Šaldytuvas arčiau stalo, svetainės būtų.
Pietų stalą tuomet pasukčiau, kad jis mažiau įsikištų į virtuvės zoną.
Papildyta:
QUOTE(Jorie @ 2014 08 10, 21:59)
Dar klausimas: ar viskas ok, jei orkaitė šalia šaldytuvo?

Man - viskas ok. O dar turint omeny, kad orkaitę vienąkart per metus jungiate, tai išvis jokių problemų schmoll.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 rugpjūčio 2014 - 11:01
QUOTE(MUDU @ 2014 08 09, 09:39)

Jūsų planelį matyčiau kažkaip taip:

user posted image

user posted image

user posted image

Tokioj ilgoj patalpoj mat U raidės virtuvė geriau atrodo, nei L ne vien dėl to, kad ji tiesiog patogesnė naudojimui, bet ir kad užpildo erdvę, nelieka "šokių aikštelės" virtuvinio zonoj, kuri tik padidina darbinį trikampį ir atrodo nykiai.
Čia matosi, kad orkaitės spinta kiek užstoja duris, tačiau tai tik planelis orientacijai, tos spintos poziciją galima keisti keičiant kampinę spintelę. Kad viską tiksliai nupaišyti, reikia visų matmenų. Anyway, baldininkai vistiek viską ant gyvo matuojas. Jums svarbu principas - tad prašau.

Nesuprantu, kodėl taip bijoma U ar dviejų eilių virtuvių unsure.gif ... Kodėl tik palei sienas, tik palei sienas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 08 07, 18:09)
Sveikos smile.gif

nepamačiau įkeltų grožių, neberodo foto.

Užtat įkelsiu savo PAGALIAU baigtą virtuvę. Turėjo baigti kovo mėnesį, galutinai pabaigė tik šiandien biggrin.gif  Normalūs terminai biggrin.gif

Nu man gražu rolleyes.gif

nuostabi virtuve wub.gif kokio plocio Jusu virtuve? pas mus bus 5,7m, bet vis galvojau kad tokia ilga negrazu bus, bet lyg Jusiske irgi nemaza g.gif bet atrod puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Jorie visiškai pritariu Juodai del U formos virtuvės, ji būtų žymiai patogesnė. Tik sukeisčiau indaplovę su kriauklę, viryklę daryčiau saloj, o šaldytuvą ir orkaitę būtent taip kaip Juodai nupaišė, po dešinę lieka didelis darbastalis..
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 08 11, 13:32)
nuostabi virtuve wub.gif  kokio plocio Jusu virtuve?

Manau, kad ne toj temoj pakomentavote bigsmile.gif , virtuvės autorė, jei gerai pamenu, ne čia buvo įkėlus vurtuvę, tad galimas dalykas, kas Jūsų pagyrų neperskaitys... O toji virtuvė tikrai puiki wub.gif , ypač prisimenant, koks vaizdas buvo prieš tai - jokiu būdu neturiu galvoje, kad blogas, tiesiog netobulas, kaip kad dabar... bigsmile.gif .
Pagal mano labai preliminarius skaičiavimus, tos virtuvės ilgoji siena gaunas ape kokius 5 metrus. Ilgoka tokia... kažin kaip šeimininkei tinka tokie atstumai g.gif .
Koks Jūsų virtuvės kambario planas yra? Aš Jūsų vietoje turbūt negalvičiau apie L formos virtuvę, o apie U arba I I , t.y dviejų eilių, bet reikia pamatyti planą smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 rugpjūčio 2014 - 18:19
Mums jau gal ryt virtuve prades montuoti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Pasigyriau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti