Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Tanite @ 2014 08 09, 17:40)
man kas kliūna šioje virtuvėje, kad lūžta linija durelių pačios viršutinės eilės. t

O gal reikia tik kilstelėt viršų dešinėj pusėj esantį spintelių bloką? Tuomet sutaptų ir spintelių viršus ir kitos linijos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2014 08 09, 15:38)

Parodysiu savo virtuvę smile.gif

Labai graži virtuvė 4u.gif ar bent jau jos pradžia smile.gif
O kas ten virš orkaitės 2 aparatai? mikrobangė ir?
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2014 08 09, 18:38)
Labai graži virtuvė  4u.gif  ar bent jau jos pradžia smile.gif
O kas ten virš orkaitės 2 aparatai? mikrobangė ir?

kavos aparatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 08 09, 19:57)
kavos aparatas  wub.gif

Ačiū už paprotinimą smile.gif ot tundra doh.gif dabar įsižiūrėjusi jau matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 09, 15:01)

Kažkaip sudėtingai savo planelį padarėte...  biggrin.gif O negalėtumėt tiesiog ranka nupiešti stčiakampį ir sužymėti: nuo ten iki ten tiek cm durys, tiek cm langas, tiek cm siena ir t.t. (dabar apatinėj daly kažką pilkai pažymėję be matmenų - kas ten? langai? ar ten negalima virtuvinio orientuot?), surašyt kur kokios patalpos.
Dėl vandens tekėjimo ir gartraukio ūžimo prie vaiko kambario - negi per naktį triukšmausit taip g.gif ?.. Ar ventiliacija ir vandens padavimas-nutekėjimas dar neišvedžioti?

Džiaugiuosi,kad išvis pavyko ,o tai vargstu su savo kompu,niekaip neleidžia ko nors išaugoti arba išsaugotų perkelti ir net paparasčiausių dalykų,o vizualizacijų išvis nepripažįsta pasidaryt pasidarau,o parodyti negaliu doh.gif
Pilkai sužymėtos durys,taigi ten gaunasi praėjimo zona,ir virtuvinio orientuot netikslinga.
Juk keliuosi gerokai anksčiau nei vaikai,guluosi tai pat ruošiu vėlai vakare sekančios dienos pietus,kad grįžusi šeimyna tik pasišildyti turėtu.Toks gyvenimo ritmas.
O vandenų vedžiojimas čia pat,reik nuspręsti kas ir kaip.
Atsakyti
musu virtuve:
https://lh5.googleus...0328_094930.jpg

https://lh5.googleus...0328_094938.jpg
Atsakyti
Sveiki,

Mūsų namas taip pat priėjo elektros ir kanalizacijos išvedžiojimo stadiją, todėl reikia apsispręsti dėl virtuvės. Todėl labai prašau Jūsų pagalbos ir patarimų 4u.gif

Įkeliu namo planelį, kad aišku būtų virtuvės vieta name (ten nežiūrėkite į virtuvės planą) ir savo pabraižymą virtuvės. Jis būtų idealus jei ne trikampis, kurio suma maždaug 6,1 m. Šioje temoje buvo rašyta, kad max 5,3 m.

Mano norai ir situacija:
1. Kriauklė būtinai prie lango.
2. Gaminu iš esmės nedaug, orkaitę naudoju 1 k metuose.
3. Noriu nedaug spintelių, nes tiek, kiek ir dabar pabraižyta - yra per daug - nemėgstu kaupti daiktų.
4. Salos noriu, kad būtų kažkoks atribojimas nuo bendros erdvės.

Taip jau gavosi, kad virtuvė didoka pagal mano poreikius ir nesugalvoju, kaip padaryti, kad ir patogu būtų ir lakstyt po ją labai nereiktų doh.gif

http://www.talpykla.com/?di=ORXD

http://www.talpykla.com/?di=1595

Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2014 08 10, 13:55)
Sveiki,

Mūsų namas taip pat priėjo elektros ir kanalizacijos išvedžiojimo stadiją, todėl reikia apsispręsti dėl virtuvės. Todėl labai prašau Jūsų pagalbos ir patarimų  4u.gif

Įkeliu namo planelį, kad aišku būtų virtuvės vieta name (ten nežiūrėkite į virtuvės planą) ir savo pabraižymą virtuvės. Jis būtų idealus jei ne trikampis, kurio suma maždaug 6,1 m. Šioje temoje buvo rašyta, kad max 5,3 m.

Mano norai ir situacija:
1. Kriauklė būtinai prie lango.
2. Gaminu iš esmės nedaug, orkaitę naudoju 1 k metuose.
3. Noriu nedaug spintelių, nes tiek, kiek ir dabar pabraižyta - yra per daug - nemėgstu kaupti daiktų.
4. Salos noriu, kad būtų kažkoks atribojimas nuo bendros erdvės.

Taip jau gavosi, kad virtuvė didoka pagal mano poreikius ir nesugalvoju, kaip padaryti, kad ir patogu būtų ir lakstyt po ją labai nereiktų  doh.gif
http://www.talpykla.com/?di=ORXD

http://www.talpykla.com/?di=1595

Keliaukit i IKEA.lt ir ten su ju planavimo programele bent jau vizualiai matysit kas ir kaip.

Man butu toloka nuo saldytuvo iki orkaites keliauti. g.gif

Pas mane panasaus didzio virtuve, tai atsisakiau pakabinamu spinteliu ir statysiu bufeta su taurem/lekstem.

Gal jums apie pusbari pagalvojus ir saldytuva i kita kampa prie orkaites? g.gif
Atsakyti
Mūsų plane nuo šaldytuvo iki kaitlentės - 2.89 m. Irgi svarstau - nebus per toli? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 10 rugpjūčio 2014 - 16:47
QUOTE(Linusik @ 2014 08 10, 14:55)

Sveikinimai su nauja, jaukia ,grazia virtuve wub.gif
Atsakyti
Ikea labai lėtai veikia, kol ten kažkas pasidaro aš jau šimtą kartų paspaudžiu ir kai dingo visas darbas po 100 paspaudimo, tai spjoviau smile.gif Neturiu kantrybės blush2.gif

Šaldytuvo pradinė vieta ir buvo kitame kampe, bet kai pasiskaičiau, kad logiška seka turi būti: šaldytuvas -> kriauklė -> kaitlantė, tai viskas susimaišė ir pasudėtingėjo, iš šaldytuvas į kitą kampą nukeliavo. Taigi, į kurį kampą bepastatytum šaldytuvą, jei kriauklė prie lango, tai kaitlentė gaunasi žiauriai toli...

Pabraižiau kitą variantą, jau kažkas normaliau gaunasi, tik va lėkštės tada nukeliauja iš viršaus į apačią prie kriauklės - kito varianto nematau. Ką manot? g.gif

http://www.talpykla.com/?di=X91H

Dar klausimas: ar viskas ok, jei orkaitė šalia šaldytuvo? Nes šiame variente svarstau sukeisti spintelę su orkaite.

Aišku dar priekinę vizualizaciją reikia padaryti. Bet pirmiausia noriu apsispręsti dėl kaitlentės, šaldytuvo ir kriauklės vietų.

QUOTE(Iriska @ 2014 08 10, 16:42)
Keliaukit i IKEA.lt ir ten su ju planavimo programele bent jau vizualiai matysit kas ir kaip.

Man butu toloka nuo saldytuvo iki orkaites keliauti. g.gif

Pas mane panasaus didzio virtuve, tai atsisakiau pakabinamu spinteliu ir statysiu bufeta su taurem/lekstem.

Gal jums apie pusbari pagalvojus ir saldytuva i kita kampa prie orkaites?  g.gif

Papildyta:
Nuvariau šiandien į namą ir viską realiai susipaišiau ant grindų. Tai mano 2.95 m iš tikro per daug, gaunasi daug lakstymo. Į vieną galą nieko, bet jei atgal ir dar pirmyn, nu pravalas doh.gif Taigi ir Jums siūlau kažką keisti, jei dar ne vėlu 4u.gif

QUOTE(flight @ 2014 08 10, 17:44)
Mūsų plane nuo šaldytuvo iki kaitlentės  - 2.89 m. Irgi svarstau - nebus per toli?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2014 08 10, 21:59)
Nuvariau šiandien į namą ir viską realiai susipaišiau ant grindų. Tai mano 2.95 m iš tikro per daug, gaunasi daug lakstymo. Į vieną galą nieko, bet jei atgal ir dar pirmyn, nu pravalas  doh.gif Taigi ir Jums siūlau kažką keisti, jei dar ne vėlu  4u.gif

O mes kaip tik apsitarėm, kad gal visai gerai bus. Šalia šaldytuvo bus stalviršis, galima bus ten turėti dar vieną darbinę zoną - kad su produktais netektų lakstyti į kitą virtuvės galą.

Mūsų situacija turbūt priešinga jūsiškei - dabartinė virtuvė mums per maža, keičiame ją į didesnę. wink.gif Ištvermingai kamuojamės su Ikėjos programa (pritariu - veikia ji pasibaisėtinai doh.gif ), bet kur dėsies- iš ikėjos ir virtuvę pirksime, taigi, norisi ir virtualiai dirbti su jų produktais, juolab, kad ir sąmata iš karto matosi.

Klausėt dėl lėkščių apatinėj spitntelėj - pas mus dabartinėje virtuvėje taip yra, tai man labai patogu. Ir kitoje virtuvėje noriu taip palikti, jei tik viskas tilps.
Atsakyti