Ikea labai lėtai veikia, kol ten kažkas pasidaro aš jau šimtą kartų paspaudžiu ir kai dingo visas darbas po 100 paspaudimo, tai spjoviau
Neturiu kantrybės
Šaldytuvo pradinė vieta ir buvo kitame kampe, bet kai pasiskaičiau, kad logiška seka turi būti: šaldytuvas -> kriauklė -> kaitlantė, tai viskas susimaišė ir pasudėtingėjo, iš šaldytuvas į kitą kampą nukeliavo. Taigi, į kurį kampą bepastatytum šaldytuvą, jei kriauklė prie lango, tai kaitlentė gaunasi žiauriai toli...
Pabraižiau kitą variantą, jau kažkas normaliau gaunasi, tik va lėkštės tada nukeliauja iš viršaus į apačią prie kriauklės - kito varianto nematau. Ką manot?
http://www.talpykla.com/?di=X91H
Dar klausimas: ar viskas ok, jei orkaitė šalia šaldytuvo? Nes šiame variente svarstau sukeisti spintelę su orkaite.
Aišku dar priekinę vizualizaciją reikia padaryti. Bet pirmiausia noriu apsispręsti dėl kaitlentės, šaldytuvo ir kriauklės vietų.
QUOTE(Iriska @ 2014 08 10, 16:42)
Keliaukit i IKEA.lt ir ten su ju planavimo programele bent jau vizualiai matysit kas ir kaip.
Man butu toloka nuo saldytuvo iki orkaites keliauti.
Pas mane panasaus didzio virtuve, tai atsisakiau pakabinamu spinteliu ir statysiu bufeta su taurem/lekstem.
Gal jums apie pusbari pagalvojus ir saldytuva i kita kampa prie orkaites?
Papildyta:
Nuvariau šiandien į namą ir viską realiai susipaišiau ant grindų. Tai mano 2.95 m iš tikro per daug, gaunasi daug lakstymo. Į vieną galą nieko, bet jei atgal ir dar pirmyn, nu pravalas
Taigi ir Jums siūlau kažką keisti, jei dar ne vėlu
QUOTE(flight @ 2014 08 10, 17:44)
Mūsų plane nuo šaldytuvo iki kaitlentės - 2.89 m. Irgi svarstau - nebus per toli?