Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

Merginos, jei as nesu apsiprendus del tarpo tarp spinteliu ir stalvirsio, del to vis tiek gali montuoti? O jei plokste, kaip ir stalvirsio, tai gal jau geriau dabar is karto?
Metaus vetaus..
Nes bijau numarginti. Grindys turi dekorines plyteles (gana specifines), pati virtuve balta, stalvirsis pilkai margas su melsvu (pas mus melsvos detales dominuoja).
Tai arba stikla ant dazytos sienos (ale gi kazkokie burbuliukai gali susidaryti), arba stavirsio plokste?

Kur be Gritijos ieskoti rankeneliu? g.gif Ne vienos man pas mus nedera.. O dar gi noriu su keramikos, bet su melsvu akcentu (bet ne kantri), zodziu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 09, 15:06)
Kur be Gritijos ieskoti rankeneliu? g.gif

Gal dar Brasoj .
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 08 06, 07:45)
o kaip piesti kampine spintele? 60cm nuo vienos sienos ir 60 cm nuo kitos? ir kur susikerta tiek uzims vietos plius dureles? noriu su kreida nusipiesti virtuvini realu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kad paziuret kur kaitlente ikomponuoti ir ar nereiks dar galvot del isdestymo (dabar pagal turima plana lyg kriaukle gaunas ties langu kuris atsidarineja)

Gal po 65 cm nuo vienos ir nuo kitos sienos, nes paprastai būna dar tokis stacionarus fasado plokščių kampukas 5cmx5cm, kad laisvai atsidarinėrų stalčiai ir spintelių durelių rankenėlės nesidaužytų į kapu nueinančią virtuvinio dalį.
Va, pabandysiu iliustruot, kad aiškiau būtų - čia mano ankstesnės virtuvės kampas:

user posted image
Dešinėj pusėj matosi.

Papildyta:
QUOTE(zuveles @ 2014 08 05, 21:43)
Klausiu jusu patarimo, nes reikia nuspresti kokiame aukstyje daryti langa,

Jau rašė merginos, kad yra platesnių stalviršių nei 60cm gylio, tad klijuoti tikrai nereikės. Jei neklystu, mes darėme lango angą 90cm nuo grindų. Stalviršis gavosi 94cm aukštyje.

QUOTE(ggrass @ 2014 08 06, 00:23)
sveiki, kiek reiketu palikti vietos praejimui tarp salos ir sienu, kad neatrodytu ispausta ir patogu praeiti butu? toj vietoj, kur noreciau salos kambario plotis tik 3m.
kokia programa patogiausia virtuvei planuoti? ikea kazko stringa. aciu

Ar tik praeiti ten reikės, ar dar kėdės bus? Praėjimui 80cm - 100cm vertėtų daryti, o jei dar kėdės bus, tai daugiau reikėtų, kad patogu būtų.
Pirmoje temos žinutėj yra surašyta, koiom programon naudojamės 4u.gif .

QUOTE(zuveles @ 2014 08 06, 07:07)
Tik siaip idomu ar labai ten tas langas apsitasko, kai kriaukle priesais, siaip pasidalinkite patirtimi jeigu kazkas taip pasidare, ar patenkintos ?
Aciu  4u.gif

Aš pasidarius ir esu labai patenkinta. Na, apsitaško tas langas šiek tiek - pas mane nuo plautuvės iki lango yra 40cm atstumas, nuvalai ir viskas mirksiukas.gif . Turėti šitoj vietoj yra kitas privalumas - dienos šviesa darbinėj zonoj thumbup.gif .

Papildyta:
QUOTE(doloresta @ 2014 08 06, 11:22)
Vieni pažįstami baldininkai rekomenduoja vis tik padaryti sujungimą tarp stalviršio einančio ant palangės ir likusio stalviršio. Argumentas toks - naujos statybos namas, dar "nesusisėdėjęs", sienos dar gali "vaikščioti". Turbūt kažkaip pakenktų stalvišiui (?).

Pieva kažkokia doh.gif ... Mes naujos statybos name ir taip pasidarę. Tiesa, stalviršis akmeninis, tačiau nemanau, kad sienų vaikščiojimas turėtų įtakos stalviršiui.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
pastatė vakar pagaliau virtuvę..tik dabar užtruks, kol stalviršis atsiras. Gal kas nors darėt betonini stalviršį, ar žinot, kas darė?
Dar labai ieškau medinių kėdžių pusbariui..sunkiai sekasi rast nebrangias, bet, kad tiktų smile.gif Labai smagias mačiau Kaune "Ryšių kiemelyje"..tik neįsivaizduoju kur rasti kažką panašaus..
Parodysiu savo virtuvę smile.gif
user posted image

ir ieškau kažko panašaus , be atlošo pusbariui..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 09 rugpjūčio 2014 - 14:41
QUOTE(zuveles @ 2014 08 06, 13:44)
o mane atkalbineja nedaryti stalvirsio sujungto su palange, atseit nepraktiska  g.gif bet man grazu  tongue.gif nusivalysiu as ta langa. Tiesa man tai pasake, kad nera tokiu placiu stalvirsiu, reikes akmens mases deti, o jis labai brangus....

O kas tada praktiška toje vietoje? Ar langą pakelti, kad nieko pro jį nematytum?
Dar viena pieva, ar mitas, kaip čia pavadint... doh.gif . Turiu ir džiaugiuosi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 09, 15:40)
O kas tada praktiška toje vietoje? Ar langą pakelti, kad nieko pro jį nematytum?
Dar viena pieva, ar mitas, kaip čia pavadint...  doh.gif . Turiu ir džiaugiuosi smile.gif .

mums irgi klaustukas dar kaip pasiūlys išspręsti palangės ir stalviršio sujungimo problemą..nes palangė jau yra, o stalviršį dar reiks kažkaip primontuot prie jos.. g.gif

Juodai, gal galit parodyt kaip pas jus sujungimas atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 09 rugpjūčio 2014 - 14:48
Sveiki. Norėjau paklausti ar pas jus balta blizgi plokštė ar vis dėl to turi atspalvį? Sunku nustatyti, nes foto atrodo, kad spalva link baltai rausvos. Gal galit pasakyti plokštės pavadinimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2014 08 09, 15:42)

Juodai, gal galit parodyt kaip pas jus sujungimas atrodo? 4u.gif

Gal aš ne taip išsireiškiau... pas mane stalviršis bendras su palange, jokio sujungimo nėra. Mitu pavadinau pasisakymą, kad nepraktiška daryti vientisą palangę su stalviršiu. Jokio nepraktiškumo šitoj vietoj nematau, tik praktiškumą smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2014 08 09, 15:53)
Sveiki. Norėjau paklausti ar pas jus balta blizgi plokštė ar vis dėl to turi atspalvį? Sunku nustatyti, nes foto atrodo, kad spalva link baltai rausvos. Gal galit pasakyti plokštės pavadinimą?  4u.gif

Sienos pieno spalva, o virtuvė tarp baltos ir pieno spalvos tarpinis variantas. Ne visai balta. Fasadai - 18mm MDF dažytas-poliruotas

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 08 09, 16:02)
Gal aš ne taip išsireiškiau... pas mane stalviršis bendras su palange, jokio sujungimo nėra. Mitu pavadinau pasisakymą, kad nepraktiška daryti vientisą palangę su stalviršiu. Jokio nepraktiškumo šitoj vietoj nematau, tik praktiškumą smile.gif.

aaa.. g.gif nejau ir mums reikės išlupti palanges .. g.gif
aš sugalvojus buvau medinė palangė, betoninis stalviršis ir vazonai prieskoninių augalų betoniniai kaip stalviršis ant palangės..bet neįsivaizduoju kaip tą sujungimą padarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2014 08 09, 15:38)

graži , šiuolaikiška wub.gif Sakykit, o kodėl palei lubas pakabinamos spintelės taip įstrižai eina? Bus dar kažkas daroma, ar čia sumanymas toks?
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 08 09, 16:07)
graži , šiuolaikiška wub.gif  Sakykit, o kodėl palei lubas pakabinamos spintelės taip įstrižai eina? Bus dar kažkas daroma, ar čia sumanymas toks?

ačiū 4u.gif
nesimato visų lubų..atkartoja lubas..jos šlaitinės..nes tik salos nuleidimas tiesus, jums matomas foto..dar daug ko trūksta, apšvietimo..neįsivaizduoju ką ant langų uždėt..romanetės man kažkaip nelabai..neįsivaizduoju tiesa sakant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 09 rugpjūčio 2014 - 15:14
QUOTE(JJ_M @ 2014 08 09, 15:38)
Labukas 4u.gif
pastatė vakar pagaliau virtuvę..tik dabar užtruks, kol stalviršis atsiras. Gal kas nors darėt betonini stalviršį, ar žinot, kas darė?
Dar labai ieškau medinių kėdžių pusbariui..sunkiai sekasi rast nebrangias, bet, kad tiktų smile.gif Labai smagias mačiau Kaune "Ryšių kiemelyje"..tik neįsivaizduoju kur rasti kažką panašaus..

man kas kliūna šioje virtuvėje, kad lūžta linija durelių pačios viršutinės eilės. tikriausiai dėl šlaitinio stogo ir įstrižo dizaino taip jau gavosi, kad kitaip neišėjo, tiesiog man toks kliauzas šiek tiek. Bet gal kitiems tai visai į akis nekrenta. šiaip virtuvė graži, išpildžius iki galo tikrai bus liux. dėl betoninio stalviršio, tiesą pasakius pirmą kartą tokį sprendimą girdžiu, bet čia dėl to, kad nesu įsigilinus į visas galimybes. Tik ar spintelės atlaikytų betono svorį? įdomu pasidarė.
Atsakyti