Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

na būna retkarčiais nelaimių, kad betraukiant skardą kas nors nuvarva ar iškrenta (ypač, jei nėra bėgelių). Be to, įdomu, ar kondensatas nuo durelių ant grindų atidarius nelaša.

be to, turbūt reiktų pasitikrinti, ar durelės gerai užsifiksuoja, nes visai nenorėčiau, kad karštos durelės pačios "sugrįžtų" atgal.

Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 08 07, 13:03)
na būna retkarčiais nelaimių, kad betraukiant skardą kas nors nuvarva ar iškrenta (ypač, jei nėra bėgelių). Be to, įdomu, ar kondensatas nuo durelių ant grindų atidarius nelaša.

be to, turbūt reiktų pasitikrinti, ar durelės gerai užsifiksuoja, nes visai nenorėčiau, kad karštos durelės pačios "sugrįžtų" atgal.

pabandykit nuvaziuoti pasižiūrėti į kokį saloną. pavarstysit, pasižiūrėsit. dėl to apsitaškymo, na koks skirtumas ar grindis, ar dureles valyti (tradicinės orkaitės atveju). jei jau apsitaško, tai arba viena, arba kita apsitaškys.
Atsakyti
QUOTE(skaiciukas @ 2014 08 07, 10:24)
Laba,

Turim, patogus ir gražus dalykas smile.gif

Gal kažkam atrodo nepraktiška, ar kad reikės dažnai valyti, bet nepasakyčiau, kaip tik nereikia šveisti kaip kokių plytelių, tik tvarkydami namus kartą į savaitę pervalom su langų valikliu ir šluoste ir liuks, sakyčiau galima ir rečiau smile.gif Tiesa, tas praktiškumas ko gero nuo spalvos priklauso kažkiek (kaip ir kriauklės, grindys ir t.t.), t.y. jei dėsit juodą ar kitokį tamsų stiklą, tai ant jo ko gero viskas žymiai labiau matysis nei kokį nors šviesų, ant kurio išvis nieko nesimato smile.gif

QUOTE(Tanite @ 2014 08 07, 11:52)
pas draugus baltas stiklas su aplikacija, na matosi ant jo irgi nemenkai, bet čia sakyčiau ir tvarkos klausimas. Jei jūs kas savaitę nusivalot, viskas kaip ir puikiai atrodo, o jei ilgiau nevalyta būtų, ant bet kokio stiklo šviestų dėmės. Tik žinoma ant tamsaus gerokai labiau tas išryškėtų. pati asmeniškai irgi linkstu link stiklo, bet kai ateis laikas spręsti šitą dalyką, nzn kaip bus.

Tai aciu biggrin.gif , nes vis pergyvenau, kaip naudojasi ypatingai toje vietoje, kur orkaite... labai noriu to stiklo ir tapetas isrinktas, tai kazkaip drasiau pasidare smile.gif O stikla klijavot ar tvirtinot su varztais, kad butu galima atsisukti ir pasivalyti? 4u.gif
Atsakyti
Kazkur virtuviniu temoje buvau uzmacius, kad snekejot apie maisytuvus, kurie gali nusilenkti. Man maisytuvas trukdo langui atsidaryti. Reiketu kazkokio mandro,kad nulenkti eitu. Nepykit del klaidu, su telefonu rasiau, nepataikau, beje nerandu lietuvisku raidziu.
Atsakyti
Merginos, padekit prasau susiprasti kaip cia padaryta siena, mano supratimu balta baldine ir wenge baldine plokste, ar klystu?
user posted image
user posted image
Plyteliu ir stiklo det negalim tai lieka plokste, sis variantas man visai patiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Mėginu dar kartelį savo virtuvės planelį įkelti,su matmenimis.Ir paprašyti Jūsų idėjų.Man virtuvėje daug spintelių nereikia,tam reikalui suprojektuotas sandėliukas.
Labai norėjau viską sutalpinti dešinėje pusėje ,kur pažymėta raudonu brūkšniu,tačiau lyg ir netelpa ,o gal aš nemoku sutalpinti,pagrindinių prietaisų:viryklė ,orkaitė indaplovė,šaldytuvas,kriauklė.
Geriausiai viskas išsidėsto ,ant kairės pusės 3,20 sienos,tačiau už jos vaiko kambarys.Manau,kad vandens tekėjimas,gartraukio užimas bus nepalankus vaiko atžvilgiu.O gal klystu?

Toje pusėje numačius didelį valgomąjį stalą statyti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 09 rugpjūčio 2014 - 08:43
Pagaliau ir pas mus pradejo judeti reikalai i prieki smile.gif vis neapsisprendziu del rankeneliu... stai nebaigta virtuve
user posted image

o rankeneles tarp patinkanciu yra sios, tik neesu tikra ar tiks bronzine spalva... g.gif
Rankeneles
Atsakyti
Molibdena,sakykit ,o skirtingi viršutinių spintelių durelių aukščiai tokia dizaino idėja,ar koks kitas spendimo būdas?
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2014 08 09, 10:06)
Molibdena,sakykit ,o skirtingi viršutinių spintelių durelių aukščiai tokia dizaino idėja,ar  koks kitas spendimo būdas?

spėju po tom trumpesnėm spintelėm tvirtinsis gartraukis, tai viskas susilygins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 09, 10:31)
spėju po tom trumpesnėm spintelėm tvirtinsis gartraukis, tai viskas susilygins  smile.gif

Taip, ten bus imontuojamas gartraukis smile.gif

Virsutinese spinteles rankeneliu nebus. Spinteles virs saldytuvo ir orkaites atsidarys paspaudimo principu. Tad rankeneles bus tik apacioj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molibdena: 09 rugpjūčio 2014 - 09:43
O ar yra čia kokia atskira tema apie virtuvės meistrus ir kainas? Svarstom, ar ne daugokai Ikea nori už virtuvę iš standartinių modulinių spintelių g.gif
Kiek maždaug, užsakant pas meistrus, galėtų kainuoti vienas m 2 virtuvės, jei durelių apdaila - dažytas medis, vidus - balta baldinė plokštė, stalviršis - plokštė, blum stalčiai ?
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2014 08 09, 09:43)
o rankeneles tarp patinkanciu yra sios, tik neesu tikra ar tiks bronzine spalva... g.gif
Rankeneles

Mano rankenėlės wub.gif ... tik pas mane sidabras:

user posted image

user posted image

Bronzinės Jūsų atvejunet nežinau prie ko derėtų... unsure.gif , nes orkaitė matau plienas, maišytuvas irgi turbūt toks bus, ar ne? Išvis bronzinės, dar tokios, klasikinio modelio, tai man tik prie klasikinės virtuvės kažkaip... Apie sidabrines negalvojot? g.gif
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2014 08 09, 09:39)
Mėginu dar kartelį savo virtuvės planelį įkelti,su matmenimis.

Kažkaip sudėtingai savo planelį padarėte... biggrin.gif O negalėtumėt tiesiog ranka nupiešti stčiakampį ir sužymėti: nuo ten iki ten tiek cm durys, tiek cm langas, tiek cm siena ir t.t. (dabar apatinėj daly kažką pilkai pažymėję be matmenų - kas ten? langai? ar ten negalima virtuvinio orientuot?), surašyt kur kokios patalpos.
Dėl vandens tekėjimo ir gartraukio ūžimo prie vaiko kambario - negi per naktį triukšmausit taip g.gif ?.. Ar ventiliacija ir vandens padavimas-nutekėjimas dar neišvedžioti?
Atsakyti