Yra tų stalviršiu ir 90cm, ir 120cm, tik pasirinkimas siauresnis.
O pastatomos dalies virtuvės aukštis su staviršiu gali buti 90cm arba 86cm, stalviršis dažniausiai būna 4cm storio.
QUOTE(Iriska @ 2014 08 06, 10:08)
Pries kelias dienas uzsakiau su stalvirsiu-palange . Yra stalvirsiu 90cm ir 120cm.
Aukstis nuo grindu iki palanges 87cm +3cm stalvirsiui viso 90cm bus aukstis.
Sveikos! Noriu Jūsų paklausti dėl plataus stalviršio (užeinančio ant palangės). Vieni pažįstami baldininkai rekomenduoja vis tik padaryti sujungimą tarp stalviršio einančio ant palangės ir likusio stalviršio. Argumentas toks - naujos statybos namas, dar "nesusisėdėjęs", sienos dar gali "vaikščioti". Turbūt kažkaip pakenktų stalvišiui (?). Nesigilinau per daug, nes galvojau, kad tikrai nedarysime to sujungimo. Bet atėjo laikas užsakyti baldus ir pradėjau galvoti.. Gal kas turite naujos statybos name taip pasidarę ir kurį laiką ten gyvenate?Aukstis nuo grindu iki palanges 87cm +3cm stalvirsiui viso 90cm bus aukstis.
QUOTE(Xinvest @ 2014 08 06, 11:06)
Yra tų stalviršiu ir 90cm, ir 120cm, tik pasirinkimas siauresnis.
O pastatomos dalies virtuvės aukštis su staviršiu gali buti 90cm arba 86cm, stalviršis dažniausiai būna 4cm storio.
Jo tikrai 4cm, su musu pakopom sumaisiau Termopale tiek tu 120cm stalvirsiu
Mes kai klijavom grindu plyteles tai ir siena virs stalvirsio isklijavom, aukstis nuo grindu 91cm. Tai ir gavosi 87+4cm.
Papildyta:
QUOTE(doloresta @ 2014 08 06, 11:22)
Sveikos! Noriu Jūsų paklausti dėl plataus stalviršio (užeinančio ant palangės). Vieni pažįstami baldininkai rekomenduoja vis tik padaryti sujungimą tarp stalviršio einančio ant palangės ir likusio stalviršio. Argumentas toks - naujos statybos namas, dar "nesusisėdėjęs", sienos dar gali "vaikščioti". Turbūt kažkaip pakenktų stalvišiui (?). Nesigilinau per daug, nes galvojau, kad tikrai nedarysime to sujungimo. Bet atėjo laikas užsakyti baldus ir pradėjau galvoti.. Gal kas turite naujos statybos name taip pasidarę ir kurį laiką ten gyvenate?
Tokio dar negirdejau. Pas mus stalvirsis 5m is ju 2.40 yra palange (visas plotis 60+25) ir niekas nieko nesake.
Beje viena kontora irgi atkalbinejo ir sake, kad reikia klijuoti, nes "visi taip daro"
QUOTE(Iriska @ 2014 08 06, 11:35)
Jo tikrai 4cm, su musu pakopom sumaisiau Termopale tiek tu 120cm stalvirsiu
Mes kai klijavom grindu plyteles tai ir siena virs stalvirsio isklijavom, aukstis nuo grindu 91cm. Tai ir gavosi 87+4cm.
Papildyta:
Tokio dar negirdejau. Pas mus stalvirsis 5m is ju 2.40 yra palange (visas plotis 60+25) ir niekas nieko nesake.
Beje viena kontora irgi atkalbinejo ir sake, kad reikia klijuoti, nes "visi taip daro"
Papildyta:
o mane atkalbineja nedaryti stalvirsio sujungto su palange, atseit nepraktiska bet man grazu nusivalysiu as ta langa. Tiesa man tai pasake, kad nera tokiu placiu stalvirsiu, reikes akmens mases deti, o jis labai brangus....
QUOTE(zuveles @ 2014 08 06, 13:44)
o mane atkalbineja nedaryti stalvirsio sujungto su palange, atseit nepraktiska bet man grazu nusivalysiu as ta langa. Tiesa man tai pasake, kad nera tokiu placiu stalvirsiu, reikes akmens mases deti, o jis labai brangus....
Jo.. kiek nuomonių įvairiausių.. Aš tai nebijau dėl lango, kad apsitaškys, vis tik kriauklė nebus prie lango prispausta, o arčiau stalviršio krašto, tai norint gerai langą aptaškyti, ten toj kriauklėj labai jau turkštis reiktų O stalviršių tikrai yra plačių. Mes planuojame Egger stalviršį dėti.
QUOTE(zuveles @ 2014 08 06, 13:44)
O cia jau mielagiai , tikrai su tokiais neprasideciau.
http://www.stalvirsiai.com/ va cia visa info.
Laba visoms
Sakykit, gal kas is patirties pasidalins, kaip naudojasi tapetas virtuveje tarp spinteliu uzdengtas stiklu? Gal kas esat jau pasidares ir isbandes? Buciau labai dekinga, nes ta ideja man taip patinka, tik noreciau, kad kas patvirtintu, kad ir naudojasi gerai
Sakykit, gal kas is patirties pasidalins, kaip naudojasi tapetas virtuveje tarp spinteliu uzdengtas stiklu? Gal kas esat jau pasidares ir isbandes? Buciau labai dekinga, nes ta ideja man taip patinka, tik noreciau, kad kas patvirtintu, kad ir naudojasi gerai
QUOTE(ccaraite @ 2014 08 07, 05:31)
Laba visoms
Laba,
Turim, patogus ir gražus dalykas
Gal kažkam atrodo nepraktiška, ar kad reikės dažnai valyti, bet nepasakyčiau, kaip tik nereikia šveisti kaip kokių plytelių, tik tvarkydami namus kartą į savaitę pervalom su langų valikliu ir šluoste ir liuks, sakyčiau galima ir rečiau Tiesa, tas praktiškumas ko gero nuo spalvos priklauso kažkiek (kaip ir kriauklės, grindys ir t.t.), t.y. jei dėsit juodą ar kitokį tamsų stiklą, tai ant jo ko gero viskas žymiai labiau matysis nei kokį nors šviesų, ant kurio išvis nieko nesimato
QUOTE(skaiciukas @ 2014 08 07, 10:24)
Laba,
Gal kažkam atrodo nepraktiška, ar kad reikės dažnai valyti, bet nepasakyčiau, kaip tik nereikia šveisti kaip kokių plytelių, tik tvarkydami namus kartą į savaitę pervalom su langų valikliu ir šluoste ir liuks, sakyčiau galima ir rečiau Tiesa, tas praktiškumas ko gero nuo spalvos priklauso kažkiek (kaip ir kriauklės, grindys ir t.t.), t.y. jei dėsit juodą ar kitokį tamsų stiklą, tai ant jo ko gero viskas žymiai labiau matysis nei kokį nors šviesų, ant kurio išvis nieko nesimato
pas draugus baltas stiklas su aplikacija, na matosi ant jo irgi nemenkai, bet čia sakyčiau ir tvarkos klausimas. Jei jūs kas savaitę nusivalot, viskas kaip ir puikiai atrodo, o jei ilgiau nevalyta būtų, ant bet kokio stiklo šviestų dėmės. Tik žinoma ant tamsaus gerokai labiau tas išryškėtų. pati asmeniškai irgi linkstu link stiklo, bet kai ateis laikas spręsti šitą dalyką, nzn kaip bus.
Sveikos, o ką manote apie iš šono atidaromas orkaites? Kokie jų pliusai, minusai?
Salone man aiškino, kad jų privalumas yra tas, kad galima pilnai prieiti, lengviau išvalyti ir pan. Bet gal į apačią atsidarančios durelės tuo pačiu apsaugo grindis, kad ant jų neprisitaškytų
Pvz, kažkas tokio:
http://www.asorti.lt.../hb55rb550b.htm
Gal esate kas gyvai susidūrę?
Salone man aiškino, kad jų privalumas yra tas, kad galima pilnai prieiti, lengviau išvalyti ir pan. Bet gal į apačią atsidarančios durelės tuo pačiu apsaugo grindis, kad ant jų neprisitaškytų
Pvz, kažkas tokio:
QUOTE(laumzirge @ 2014 08 07, 11:55)
Sveikos, o ką manote apie iš šono atidaromas orkaites? Kokie jų pliusai, minusai?
Pvz, kažkas tokio:
Pvz, kažkas tokio:
o kas gali ant grindų taškytis? juk kepama skardose, o jei ant grotelių, tai vistiek skarda po apačia būna.
salone aiškino gerai, nes prie tokios orkaitės tikrai patogiau prieiti. palyginkit kur prieit kaip prie atidarytos spintelės, o kur lenktis dar per durelių ilgį. tik gal kiek neįprasta tokios orkaitės pas mus, gal tas jus labiausiai ir glumina.