flight, man antrasis variantas graziau .
QUOTE(*barbora* @ 2014 08 04, 21:34)
flight, man antrasis variantas graziau .
Bet kur tada dėti orkaitę? Apačioje jos palikti nenoriu..
QUOTE(vaidastep @ 2014 08 04, 21:19)
Gal kas mate kur panasiu kriaukliu ,dvigubu keramikiniu,padare plana su tokia kriaukle o pasirodo ju ner prekyboj dabar o man ji tokia faina
http://www.ikea.com/...ucts/S79931650/
Teka, rašo kad nėra tokios prekės sandėlyje .
QUOTE(Juodai @ 2014 08 05, 08:56)
Teka, rašo kad nėra tokios prekės sandėlyje .
aaa, net nepastebėjau. nu bet kada nors gi gal bus
šiaip tai daug ko ikejoj nebėra, daug kas net išimta aplamai iš katalogo
Amerikoj lyg yra. Gal per tarpininkus siųstis reikėtų... Arba bandyt dėvėtą iš eBay - aukcionas, gal papigiai išeitų ... ale neaišku, koks stovis realiai . Į Lietuvą nesiunčia, bet galima pirkti per tarpininkus taipogi. Tik čia truputį kitoks modelis, matyt senesnis.
Arba bandyt per tarpininkus iš šitos parduotuvės pirkt, kur ir aš pirkau - patikrinta bent 2 kartus, tikrai atsiunčia . Čia didžiulis pasirinkimas keraminių plautuvių. Kad ir ši plautuvė - kažkas panašaus į jau nebegaminamą Ikea DOMSJÖ, tiesa?
Arba bandyt per tarpininkus iš šitos parduotuvės pirkt, kur ir aš pirkau - patikrinta bent 2 kartus, tikrai atsiunčia . Čia didžiulis pasirinkimas keraminių plautuvių. Kad ir ši plautuvė - kažkas panašaus į jau nebegaminamą Ikea DOMSJÖ, tiesa?
QUOTE(Juodai @ 2014 08 05, 09:24)
Amerikoj lyg yra. Gal per tarpininkus siųstis reikėtų... Arba bandyt dėvėtą iš eBay - aukcionas, gal papigiai išeitų ... ale neaišku, koks stovis realiai . Į Lietuvą nesiunčia, bet galima pirkti per tarpininkus taipogi. Tik čia truputį kitoks modelis, matyt senesnis.
Bet sunku patikėt kad nebegamintų to, kas žmonėms patinka... Gal čia po išpardavimų tokia situacija?
QUOTE(miegelis @ 2014 08 04, 16:55)
Sveikos gyvos
Jau baigiu prazilt apie busima virtuve galvodama: namu kurimas man labai sunki sritis. Jau ir susivelinom baisiai, bet sie baldai man labai svarbus, juk ilgam ir nepigiai, be to, seimyna auga, maisto gaminimas irgi
Gaila, negaliu ikelt projektelio, nes tik el paste turiu ir nemoku telefone issaugoti.
Labai noriu Jurgos-urtes paklaust, ar patogu varstyti tokias dideles dureles, maniskes dar aukstesnes iseina, tai projekte man taip gresmingai atrodo. Norejau virsu skelti, kad atverus nesimatytu virsuje tu retai naudojamu daiktu, bet tada irgi kazkoks vaizdas susmulkinnas pernelyg, o ir projektuotojas su dizaineriu atkalbineja. Dar labai noreciau suzinoti, kur gaminote, jei Kaune ir kiek apytikriai kainavo, gal I a.z. bruksteltumete. Kai ziuriu I Jusu virtuves nuotraukeles, taip dailu, bet pati trupuciuka maziau modernumo noreciau, tai planuoju deti apacioje rankeneles. O kaip virsutines padaryti optiskai ne tokias dideles, vis dar galvoju.
Jau baigiu prazilt apie busima virtuve galvodama: namu kurimas man labai sunki sritis. Jau ir susivelinom baisiai, bet sie baldai man labai svarbus, juk ilgam ir nepigiai, be to, seimyna auga, maisto gaminimas irgi
Gaila, negaliu ikelt projektelio, nes tik el paste turiu ir nemoku telefone issaugoti.
Labai noriu Jurgos-urtes paklaust, ar patogu varstyti tokias dideles dureles, maniskes dar aukstesnes iseina, tai projekte man taip gresmingai atrodo. Norejau virsu skelti, kad atverus nesimatytu virsuje tu retai naudojamu daiktu, bet tada irgi kazkoks vaizdas susmulkinnas pernelyg, o ir projektuotojas su dizaineriu atkalbineja. Dar labai noreciau suzinoti, kur gaminote, jei Kaune ir kiek apytikriai kainavo, gal I a.z. bruksteltumete. Kai ziuriu I Jusu virtuves nuotraukeles, taip dailu, bet pati trupuciuka maziau modernumo noreciau, tai planuoju deti apacioje rankeneles. O kaip virsutines padaryti optiskai ne tokias dideles, vis dar galvoju.
Parasiau i az
Kriaukle siustis is uzsienio butu tikrai brangu. Nes kriaukle sveria tikrai nemazai.
QUOTE(Juodai @ 2014 08 05, 10:24)
Aciu juodai ,bandysiu is siu varijantu ka prigriebt ,turiu londone pazystamu ,tai jie nupirktu ir perduotu per vezejus ,LT ikejoj uzklausiau ar bus ju tai sake turetu dar but ,bet tik gal koki spali ,o musu virtuve suplanuota su sia plautuve ir atiduota darymui ,tai dabar turiu per keles savaites kazkaip arba surast tokia pacia arba reikes keisti plana ,jusu nuorodoj kur atsiuntet tokiuuuuu kriaukliu kad net seiles tysta ir kodel negali LT tokiu prekiaut nesuprantu negi ner norinciu pirkt tokiu ,kiek iskojau nu nieko panasaus ner LT tik vienintele ikeja buvo o dabar ir ten nera
Kiek atsiuntimas kainavo jums ? ir per kiek laiko atsiunte?
QUOTE(vaidastep @ 2014 08 05, 10:26)
Aciu juodai ,bandysiu is siu varijantu ka prigriebt ,turiu londone pazystamu ,tai jie nupirktu ir perduotu per vezejus ,LT ikejoj uzklausiau ar bus ju tai sake turetu dar but ,bet tik gal koki spali ,o musu virtuve suplanuota su sia plautuve ir atiduota darymui ,tai dabar turiu per keles savaites kazkaip arba surast tokia pacia arba reikes keisti plana ,jusu nuorodoj kur atsiuntet tokiuuuuu kriaukliu kad net seiles tysta ir kodel negali LT tokiu prekiaut nesuprantu negi ner norinciu pirkt tokiu ,kiek iskojau nu nieko panasaus ner LT tik vienintele ikeja buvo o dabar ir ten nera
galit pabandyti per tarpininkus iš lenkijos ikea parsigabenti tą plautuvę. tam tikrose parduotuvėse matau yra likučių. bet čia konkrečiai šios, o jūsų įdėta lyg vos didesnė.
QUOTE(Amelita @ 2014 08 05, 10:13)
Kriaukle siustis is uzsienio butu tikrai brangu. Nes kriaukle sveria tikrai nemazai.
Nemažai, jei pirksite brangią plautuvę... Manoji turbūt nėra kažkokios superinio vardo firmos, tad su viskuom gavosi apie 800Lt - ar čia brangu?
o musu virtuve suplanuota su sia plautuve ir atiduota darymui ,tai dabar turiu per keles savaites kazkaip arba surast tokia pacia arba reikes keisti plana
Jei nepavyktų tokios pat rasti, o rastumėt kažką panašaus, tik kiek kitokių išmatavimų, gal dar nevėlu būtų su baldininkais perplanuoti tą vietą . Bet reikia paskubėt
,jusu nuorodoj kur atsiuntet tokiuuuuu kriaukliu kad net seiles tysta ir kodel negali LT tokiu prekiaut nesuprantu negi ner norinciu pirkt tokiu ,kiek iskojau nu nieko panasaus ner LT tik vienintele ikeja buvo o dabar ir ten nera
Joooo, man irgi tysta seilė... vis dar... Ir norėčiau sau dar bent kokių 4 variantų ...
O mūsuose visai nepopuliarios jos, dėl to ir neprekiauja. Akmenoriai sakė, kad yra darę tik vieną virtuvę su panašia plautuve, o jie nėra kažkoks žmogelis su patentu ir siaura rinka, ten visas uab'as.
Kainavo, kaip rašiau aukščiau, apie 800Lt. Atsiuntė - bijau sumeluot... gal per kokias 3 savaites , bet kažkas buvo užstrigę mano atveju, turėtų greičiau, jeigu viskas gerai.
QUOTE(Tanite @ 2014 08 05, 10:37)
galit pabandyti per tarpininkus iš lenkijos ikea parsigabenti tą plautuvę. tam tikrose parduotuvėse matau yra likučių. bet čia konkrečiai šios, o jūsų įdėta lyg vos didesnė.
Aha, tos Vaidastep norimos tikrinau, kad nėra likučių Lenkijoj. O šita panašu kad tokia, kaip toji dėvėta, kur įkėliau nuorodą iš eBay. Tad galima naują pirkti per tarpininkus.