Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Ruta7777 @ 2014 08 03, 13:40)
Labai liuks virtuve thumbup.gif

Tiesa kokiu budu dozatoriai tvirtinas?vis dar mastau ar detis ji...

Aciu, as dar jo neturiu, tiesa sakant viena pirkau, bet nesiziuri prie krano, noriu, kito. Siaip ismuse man santechnikas skyle kriaukleje, is apacios tvirtinasi toks buteliukas, o is virsaus prisisuka pompele su snapeliu. Manau pati prisitvirtinsiu.

Schema kazkas tokio:
user posted image
As apie toki galvoju dabar user posted image, nes blizgantys nikeliuoti labai jau brangus, virs 300 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 03 rugpjūčio 2014 - 13:46
QUOTE(coco5 @ 2014 08 03, 12:23)
Aš tai nematau spintelių iškirpimo rolleyes.gif  Kaip tik atvirkščiai padaryta: visos spintelės pakeltos, o gartraukis po jom.

Na man sioje foto taip neatrodo g.gif
QUOTE(*barbora* @ 2014 08 01, 23:00)
Na va, gavau papaisyta projekteli, gal kas turit kokiu pastabu?
user posted image
Atsakyti
Projektas geras, bet ar patogu kampine kriaukle ir vir6 jos kampine spintele , manau sunku prie kriaukles bus prieiti, dečiau 90% kapu spintele
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 08 02, 01:55)
Atejau pasidziaugt savo nauja virtuve.

Labai graži virtuvė.

Sakykit, kur pirkot plyteles tarp spintelių?
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 08 02, 23:19)
Man imontuojami per siauri, reikia didelio saldytuvo, sitas ir per mazas, reikejo su 4 stalciai rinktis. O stalvirsis kazkoks ale surudijes rudas metalas: arba toks pats, arba panasus i si stalvirsi
Musu grindu plyteles tokios spalvos ir sienu plyteles su rudais papuosimais.

musu stalvirsis toks pat - labai gerai devisi, dziaugiuosi neatsidziaugiu thumbup.gif
Atsakyti
Kiek vienetu rozeciu laisvu yra normalu. Gincijuos kad bus mazai.... skaiciuojant be imontuojamos technikos 2x4vnt viso 8. Prie darbinio pavirsiaus. Pusę velnio ar mazokai?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 08 03, 21:32)
Kiek vienetu rozeciu laisvu yra normalu. Gincijuos kad bus mazai.... skaiciuojant be imontuojamos technikos 2x4vnt viso 8. Prie darbinio pavirsiaus. Pusę velnio ar mazokai?

pas mane bus 7, man atrodo pakankamai. jūs žiūrėkit pagal technikos skaičių - kavos aparatas, virdulys, skrudintuvas ir pan...
Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2014 08 03, 18:29)
Labai graži virtuvė.

Sakykit, kur pirkot plyteles tarp spintelių?

senukuose smile.gif
Plyteles
Atsakyti
juodai ar išsirinikai šviestuvus? ebay.co.uk panašaus stiliaus šviestuvų yra kokių norėjai smile.gif nežinau ar toks į temą biggrin.gif
http://www.ebay.co.u...=item4ad096ee20
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 03, 22:15)
pas mane bus 7, man atrodo pakankamai. jūs žiūrėkit pagal technikos skaičių - kavos aparatas, virdulys, skrudintuvas ir pan...

Tai va kad skrudintuvo neturiu. Kavos aparato neturiu. Virdulys ant kaitlentes bus. Bet tuos du planuoju isigyt.... kombainas duonkepė bus retkarciais istraukiami. Kas ten dar... pjaustyklė kol kas del vietos stokos nenaudojama. Mikrobangė.( Vafline. Blyninė. Reciau ištraukiami) Nu jei ka perechodnika ikisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif skaiciuoju ir man mazoka.... o kur kompas telefonas vnus nusmigs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 08 03, 23:39)
Tai va kad skrudintuvo neturiu. Kavos aparato neturiu. Virdulys ant kaitlentes bus. Bet tuos du planuoju isigyt...

pas mane isvis tik 3+2 ir uztenka, nes kaip ir Jus panasiai-virdulys ne elektrinis, jokios technikos apart blenderio, dazniauisiai jungiu kompa ir tel. pakraut tik ax.gif ...ai dar skrudintuva kartais jungiu, bet tai vistiek ne vienu metu su blenderiu mirksiukas.gif

neskaiciuoju tu rozeciu, kuriu nesimato-saldytuvui, dujiniui katilui ir t.t ijungt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 04 rugpjūčio 2014 - 06:36
QUOTE(dives @ 2014 08 04, 07:34)
pas mane isvis tik 3+2 ir uztenka, nes kaip ir Jus panasiai-virdulys ne elektrinis, jokios technikos apart blenderio, dazniauisiai jungiu kompa ir tel. pakraut tik ax.gif ...ai dar skrudintuva kartais jungiu, bet tai vistiek ne vienu metu su blenderiu mirksiukas.gif

neskaiciuoju tu rozeciu, kuriu nesimato-saldytuvui, dujiniui katilui ir t.t ijungt

Tu ir as neskaiciuoju. Ten atskira respublika smile.gif del darbinio pavirsiaus masciau. Ir taip ir kitaip ziurejau lieka 4 laisvos. Tai užteks. Daug technikos istraukiamos retsykiais tik. Tai panaudojai ir vel atgal i spinta ar stalciu
Atsakyti