Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 16

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 08 02, 05:26)
Gražu. Svarbu pačiai šeimininkei tinka ir patinka. Ir plyteles įdomios, pagyvina vaizdą. mirksiukas.gif
O kodėl nekelet orkaitės i ta ūkine spinta?

toje ukineje spintose slepiasi dujinis katilas ir boileris, nenorejau antros ukines daryt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 08 02, 09:29)
Jurga-urte, grazi virtuve thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 08 02, 10:59)
Dauguma dabar ir virtuveje deda gipskartonio lubas,mes taip pat,bet daugelis isgirde stebisi,sako,kad pageltonuos ir pan. Ar yra tame tiesos?ar reiktu kazkuom dar padengti dazytas baltai lubas virtuveje?pvz. Palakuot?

Per 7 metus niekas nepageltonavo. Lubu dazai neplaunami. Jei labai bijot, galit dazyti plaunamais dazais, kurie yra skirti vonios patalpoms.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 02, 11:15)
Per  7 metus niekas nepageltonavo. Lubu dazai neplaunami. Jei labai bijot, galit dazyti plaunamais dazais, kurie yra skirti vonios patalpoms.

Pas mus senam bute jau 11-ti metai eina gipso luboms, nereikia dar perdazinet ax.gif
Atsakyti
[quote=*barbora*,2014 08 01
Geras projektas,as toki planuoju, tik pakabinamas spinteles desiu pailgas ir auktas,daugiau daiktu tilps ir su
Atsakyti
[quote=Jurga_urte,2014 08 02, 01:55]
Atejau pasidziaugt savo nauja virtuve. Priminsiu projekteli, del kurio buvo is Jusu puses nemazai patarimu :

user posted image

Jeigu nepaslaptis kas gamino ir kiek pinigeliu kainavo?Kokio aukščio pakabinamos spintelės?
Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=juju,2014 08 02, 18:27]
[quote=Jurga_urte,2014 08 02, 01:55]
Atejau pasidziaugt savo nauja virtuve. Priminsiu projekteli, del kurio buvo is Jusu puses nemazai patarimu :

user posted image

Jeigu nepaslaptis kas gamino ir kiek pinigeliu kainavo?Kokio aukščio pakabinamos spintelės?
Labai gražu thumbup.gif
[/quote]
Spintele aukstos, iki lubu, 90 cm aukscio, virsutines lentynas tik su kede pasiekiu, bet ten uzkeliau tokius daiktus, kuriu kitakart neprireikia istisus metsu, kai tamsaus kambariuko, sandeliuko, rusio ner, tai manau praeis tos spinteles smile.gif
Parasiau i az visa kita info smile.gif

Siandien santechnikas pajunge kriaukle, krana, indaplove, liko dozatoriu istatyt, bet neissirenku: arba negrazus, arba grazus, bet kaina negrazi:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 02 rugpjūčio 2014 - 17:46
Nuraminot del gipskartonio lubu,aciu drinks_cheers.gif
Jurga_urte grazi virtuve wub.gif tik man graziau kai ir saldytuvas imontuotas,kodel pasirinkot paprasta saldytuva,ne montuojama? Ir dar idomu koks cia stalvirsis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 02 rugpjūčio 2014 - 22:07
QUOTE(sineriuke @ 2014 08 02, 23:06)
Nuraminot del gipskartonio lubu,aciu drinks_cheers.gif
Jurga_urte grazi virtuve wub.gif tik man graziau kai ir saldytuvas imontuotas,kodel pasirinkot paprasta saldytuva,ne montuojama? Ir dar idomu koks cia stalvirsis?

Man imontuojami per siauri, reikia didelio saldytuvo, sitas ir per mazas, reikejo su 4 stalciai rinktis. O stalvirsis kazkoks ale surudijes rudas metalas: arba toks pats, arba panasus i si stalvirsi
Musu grindu plyteles tokios spalvos ir sienu plyteles su rudais papuosimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 02 rugpjūčio 2014 - 22:20
Jurga_urte, man irgi graži virtuvė, o labiausiai patinka, kad tiek daug viršutinių spintelių thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 08 02, 02:55)

Labai graži Jūsų virtuvė 4u.gif 4u.gif o sakykit koks ūkinės spintos plotis? Ir spintelių kokia plokštė, nuotraukose atrodo rusva?
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2014 08 02, 07:41)

Visų pirma ką keisčiau, tai nedaryčiau to spintelių iškirpimo gartraukiui virs kaitlentės, tikrai nebūtina, o vaizda bent jau man gadina, tada geriau visas spinteles 10 cm pakelčiau aukštyn.

Aš tai nematau spintelių iškirpimo rolleyes.gif Kaip tik atvirkščiai padaryta: visos spintelės pakeltos, o gartraukis po jom.
Va čia suprantu spintelės iškirptos,:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 03 rugpjūčio 2014 - 10:19
QUOTE(Teka @ 2014 08 03, 08:51)
Jurga_urte, man irgi graži virtuvė, o labiausiai patinka, kad tiek daug viršutinių spintelių  thumbup.gif  biggrin.gif

Aciu, bandau priprast, nesi turejau maza virtuvele, tai dabar didesniais zingsniais reik vaiksciot biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(coco5 @ 2014 08 03, 11:23)
Labai graži Jūsų virtuvė 4u.gif   4u.gif o sakykit koks ūkinės spintos plotis? Ir spintelių kokia plokštė, nuotraukose atrodo rusva?

Ukine spintele, kurioje dujinis katilas ir boileris, be keliu mm 60 cm plocio. Pas kaimyne maciau, kad toje spinteleje dar lentyneliu proidaryta visokiom valymo priemonem susidet, as nepagalvojau. Pas mane vaizadas toks viduj:
user posted image
Meistras sako, galesiu sluotas ten toje auksteje spinteleje priglaust smile.gif

O spinteliu spalva ne rusva, sienos dazytos Tofu spalva, o spinteles panasiai, bet sviesenes, jos balksvos, pati plokste ispausta bruksniuku horizontaliu, man rodos, jei gerai pamenu Cleaf firmos plokstes fasadines:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 03 rugpjūčio 2014 - 10:55
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 08 03, 11:40)

Labai liuks virtuve thumbup.gif

Tiesa kokiu budu dozatoriai tvirtinas?vis dar mastau ar detis ji...
Atsakyti