Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikatos pažyma į darželį

QUOTE(Karusia @ 2010 08 26, 09:54)
bigsmile.gif o poliklinika pasiruošusi per tris dienas priimti tūkstančius vaikų?
mums pažymą išrašė liepos gale. sakė - galios. šiaip tai mūsų gydytoja atostogauja beveik visą rugpjūtį, o pediatrė dirba pilnu krūviu...

Musu salyje aibe nelogisku, kartais net protu sunkiai suvokiamu istatymu... O siaip tai liepos pabaigoje isduota pazyma juk negarantuoja, kad vaikas rugsejo pradzioje tikrai bus sveikas. Terminas 3 dienos mano nuomone logiskas, bet privalu ir darba organizuoti taip, kad butu imanoma priimti visus sveikata besitikrinancius.
Atsakyti
O ar ne paprasčiau tiesiog nueiti pas savo gydytoją, įdėti jai pinigą į kišenių ir parašytų ji ta pažymą be jokių vinių, manyčiau?
Atsakyti
QUOTE(Krococo @ 2010 08 26, 11:28)
O ar ne paprasčiau tiesiog nueiti pas savo gydytoją, įdėti jai pinigą į kišenių ir parašytų ji ta pažymą be jokių vinių, manyčiau?

o labai patenkinta mamyte būtumėt, jei jūsų sveikas vaikas, užsikrečia nuo kito vaikučio, kurio mama patepė kirmėlėmis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 08 24, 13:58)
eiti pas pavaduojančią gydytoją, juk ji ne viena poliklinikoje dirba? wink.gif ką darytum jei susirgtų( neduok D 3*tfu)? eitum pas pavaduojančią  4u.gif

Pvz musu nerase pas pavaduojancia, nes pas ja irgi eile savo vaiku, kuriems pazymu reikia.

O del galiojimo, tai mistika, nes darzelio direktore sake, kad pazyma galioja savaite. Tai dabar ir negaletumeme pasiimti, nes nebegaliotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 08 26, 10:24)
Musu salyje aibe nelogisku, kartais net protu sunkiai suvokiamu istatymu... O siaip tai liepos pabaigoje isduota pazyma juk negarantuoja, kad vaikas rugsejo pradzioje tikrai bus sveikas. Terminas 3 dienos mano nuomone logiskas, bet privalu ir darba organizuoti taip, kad butu imanoma priimti visus sveikata besitikrinancius.

tai jeigu nueisim rugpjūčio 30, anksčiausiai pažyma turi būti išrašyta rugpjūčio 27 - penktadienį. ir garantija kad nesusirgs rugpjūčio 31.
Man regis painiojame dvi pažymas - apie sveikatos profilaktinį patikrinimą prieš darželį, tarkime pažymoje įrašytą - ūgį, svorį, regėjimą, klausą, kažkokias spec. ligas ir pažymą, kad vaikas jau sveikas - po ligos. jums taip neatrodo?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 08 26, 17:25)
tai jeigu nueisim rugpjūčio 30, anksčiausiai pažyma turi būti išrašyta rugpjūčio 27 - penktadienį. ir garantija kad nesusirgs rugpjūčio 31.
Man regis painiojame dvi pažymas - apie sveikatos profilaktinį patikrinimą prieš darželį, tarkime pažymoje įrašytą - ūgį, svorį, regėjimą, klausą, kažkokias  spec. ligas ir pažymą, kad vaikas jau sveikas - po ligos. jums taip neatrodo?

Jus teisi, as supainiojau pazymu reiksme smile.gif Tuomet absurdas ju toks trumpas galiojimas. Arba gal patys medikai nezino kiek is tiesu jos galioja, jei visur skirtingai aiskina.
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 08 26, 14:10)
o labai patenkinta mamyte būtumėt, jei jūsų sveikas vaikas, užsikrečia nuo kito vaikučio, kurio mama patepė kirmėlėmis?  doh.gif

Aš asmeniškai įsivaizduoju, kad darze vistiek bus vaikų ir su kirmėlėm, ir dar su kuo geresniu, tad kaip savojo nesaugotum, nieko čia nepadarysi.... Norit pasakyti, kad jeigu tyrimų metu pas vaiką bus rasta kirmelių jis pažymos darželiui negaus? Arba kurie reikiamam laikui negauna pažymos, ir kurį laiką eina į daržą be jos, neapkrės kirmėlėmis kitų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krococo @ 2010 08 27, 09:27)
Norit pasakyti, kad jeigu tyrimų metu pas vaiką bus rasta kirmelių jis pažymos darželiui negaus? Arba kurie reikiamam laikui negauna pažymos, ir kurį laiką eina į daržą be jos, neapkrės kirmėlėmis kitų? mirksiukas.gif

Jei rasi pas vaika kirmeliu, pazymos, kad vaikas sveikas - tikrai neduos. Paskirs vaistus, isgydys ir tik tada duos pazyma. Pas mus i darzeli be pazymos nepriima. Kokia tvarka kituose darzeliuose, nezinau.
Atsakyti
Kaip įdomiai, kad tiria dėl kirminų g.gif Mano nei vaikams tokio tyrimo prieš darželį niekada nedarę.
Atsakyti
vakar man ta pazyma per 5 min parase, pasvere, pamatavo ir viskas ax.gif ir pasake kad to tyrimo del kirmeliu nepataria daryt, o vistik nusipirkti ir sugert profilaktiskai nuo kirmeliu vaistuku ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif o ikimokyklinukui kokius tyrimus daro gal žinote?
Atsakyti
QUOTE(loruki @ 2010 08 29, 22:44)
Sveikutės 4u.gif  o ikimokyklinukui kokius tyrimus daro gal žinote?

darė krAUJO tyrimą, svėrė, matavo, tikrino akis, klausą, ir gavom siuntimą pas kardiologą bei ortopedą. bet kiekveinas gydytojas taigi individualiai gali nuspręsti, kiap ir vaikai skirtingi smile.gif
Atsakyti