Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikatos pažyma į darželį

Įdomu, o kai aš užrašinėjau savo pyplį į darželį (lankyti pradėsim vasaros pabaigoje), tai vedėja pasakė pasirūpinti pažyma iš anksto, tai gydytoja man ją dabar ir išrašė. Darė tyrimą tik dėl kirmėlių, o šiaip paklausė, ugį, svorį pamatavo ir parašė, kad sveikas, gali lankyti be jokių apribojimų. TAi gal aš čia nieko nesupratau? Gal reikia pažymą darytis tik prieš pat einant, kad atėjus jau turėti? Bet kai aš pagalvoju, kiek rugpjūčio mėn būna norinčių tokia pažymas gauti, tai net plaukai šiaušiasi.
Atsakyti
Mums taip pat daktare liepe ateiti pries pat rugseji, t.y. pradedant lankyti.
Atsakyti
Perskaiciau ka rasot apie tas pazymasir galva apsisuko, darzeli mes pradesim lankyti rugpjuti, o komisija einam jau ryt. Ir siuntimus daktare israse tyrti slapima, krauja, spaliukus, kirmeles ir kakucius(uzstrigo protingas pavadinimas blush-anim-cl.gif). Taip iseina, man vienai tiek daug tyrimu? g.gif du is ju yra mokami.
Atsakyti
Si ryt rpidavem tyrimus, daktare isduos toki kaip pasa apie sveikatos bukle, jeigu pries pradedant lankyti darzeli reikalaus tai, sake, isduos pazyma.
Atsakyti
Mes pradesim lankyti darzeli nuo rugsejo. Tai pati darzo direktore pasake,kad atnesciau pazyma paskutine rugpjucio savaite. Paklausiau pas gydytoja del pazymos,tai ji pasake,kad pazyma galioja tik 3 dienas(cia Vilniuje). Laimei nereiks jokiu tyrimu daryt,sake tik paskambint ir pasakyt,kad reikia pazymos,o po to ateit tik pasiimt.
Atsakyti
As, tiesa sakant ,dziaugios kad yra daromi tyrimai.
Atsakyti
QUOTE(kapitoška @ 2009 06 15, 08:56)
As, tiesa sakant ,dziaugios kad yra daromi tyrimai.

Ir as manau, kad tyrimus reikia pasidaryti drinks_cheers.gif na nebent visai neseniai buvo daryti, tada jau kitas reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2009 06 12, 16:00)
Mes pradesim lankyti darzeli nuo rugsejo. Tai pati darzo direktore pasake,kad atnesciau pazyma paskutine rugpjucio savaite. Paklausiau pas gydytoja del pazymos,tai ji pasake,kad pazyma galioja tik 3 dienas(cia Vilniuje). Laimei nereiks jokiu tyrimu daryt,sake tik paskambint ir pasakyt,kad reikia pazymos,o po to ateit tik pasiimt.

pazyma galioja 10 dienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2009 04 19, 12:15)
Man sakė,kad pažima galioja 5 dienas,o pristatyt reikia dieną prieš kada pradės lankit vaikas

Kokias dar penkias dienas doh.gif Taigi kiekvienais metais prieš darželio sezoną reikia pasitikrint pas gydytoją. Ir jau iš anksto visur rekomenduoja apsilankyt ,ne paskutinėm dienom. Čia ne ta pažyma, kuri reikalinga į darželį po ligos. Čia normali kasmetinė vaiko apžiūra. Tik gaila, kad pas mus labai jau atmestinai į visą tą reikalą žiūri ne tik daktarai, bet ir tėvai doh.gif
Kiek pamenu, tik "kirmėliukų" tyrimą reik pasidaryt visai prieš pat darželį.
Galų gale, logiškai mastant, tai profilaktinis tyrimas, tai koks gi skirtumas prieš mėnesį, ar prieš dieną nueisi doh.gif Skirtumas tik tas, kad paskutinėm rugpjūčio ar pirmom rugsėjo dienom pas gydytoją eilės kosminės. Mokyklinukams juk taip pat reikalingos pažymos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 03 rugpjūčio 2009 - 16:14
Mes darželį pradėsim lankyt nuo rugsėjo,o pažymą jau prieš savaitę išsiėmiau.Daktarė tik pamatavo ūgį,svorį,apžiūrėjo ir viskas.Kraujo tyrimas neseniai buvo darytas,tai nebekartojo.Dar savo iniciatyva apsilankėm pas okulistą ir odontologą,nors daktarė nemanė,kad tai būtina g.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif mes nuo rugsejo 1 keliausim i darzeli,ir jau dabar pradejom tyrimus darytis (kraujo,slapimo,eisim pas infektologa ir neurologa) as labai patenkinta kad reikia tyrimus padaryti,nes turejom gydytoja tokia,kad tk serganciam sugalvodavo visokius tyrimus daryti doh.gif
Atsakyti
Mes pažymą gavom vakar. Tyrimų nedarė jokių. Uždėtas štampas, kad sveika, nusiskundimų neturi. smile.gif
Atsakyti